Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

FCUM
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la FCUM » 11 jun 2013, 01:17

nerkolfc je napisao/la:Ovaj Suarez stvarno ne zna kad treba stati . Sad baca price kako bi volio igrati sa C. Ronaldom . Kako jadno s njegove strane :x :x . Treba ga ostaviti na klupi citavu sezonu i nauciti ga da se ne igra s nasim klubom :D
kleo si se kleo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2013, 01:21

FCUM je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Ovaj Suarez stvarno ne zna kad treba stati . Sad baca price kako bi volio igrati sa C. Ronaldom . Kako jadno s njegove strane :x :x . Treba ga ostaviti na klupi citavu sezonu i nauciti ga da se ne igra s nasim klubom :D
kleo si se kleo
[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 11 jun 2013, 01:25

https://www.change.org/petitions/warrio ... ason#share" onclick="window.open(this.href);return false;
ko nije glaso, nek glasa :D

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 jun 2013, 01:26

Ponos Torina je napisao/la:
FCUM je napisao/la:
kleo si se kleo
[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: ;)
;)
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jun 2013, 10:00

Ponos Torina je napisao/la:Iago Aspas on Merseyside for his medical, deal should be completed tomorrow
svaki dan sutra vec 2 sedmice. evo ga ko charlie adam. valjda nece biti kloc ko on ako potpise.
You are someone else I am still right here

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 11 jun 2013, 10:45

šta ima za seada kološinca

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 jun 2013, 10:57

Top 10 shirt sale names:
1. Coutinho
2. Gerrard
3. Sturridge
4. Suarez
5. Agger
6. Lucas
7. Henderson
8. Reina
9. Sterling
10. Johnson

Ovo me baš iznenadilo. Ne samo da je Gerard pao na drugo mjesto, nakon milion godina, nego Suarez je tek četvrti.
Henderson sedmi. :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 11 jun 2013, 11:04

Kyriakos Papadopoulos remains a major target, but the Reds have been frustrated in their attempts to agree a price with the Greek defender’s club, Schalke. The Reds want to begin negotiations at around £12m, but Schalke would like closer to £20m for the highly-rated 21-year-old, with the deal looking likely to drag on for some time yet.
Papdopoulos is still Rodgers' top target to replace Carra. Alderweireld is the alternative option. (Liverpool Echo)
neiljonesecho 15m
Toby Alderweireld a potential target (if Papadopoulos deal a no-go). Player would welcome a move to Germany or England. #LFC
neiljonesecho
Negotiations for Tiago Illori/Kyriakos Papadopoulos ongoing. Fees yet to be agreed. Ilori a lot closer than Papadopoulos. #LFC
Malo da oživimo temu. :D

Luis Suarez's latest quote from last night: "Of course I would like to play with (Cristiano) Ronaldo, he is a great player. You never know, but it is complicated. At the moment he is in Madrid and I am in Liverpool and I do not know what is going to happen.”
Ovo znači samo jedno, Ronaldo prelazi u Liverpool. 8-) :D
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 11 jun 2013, 11:24

ma nema šanse da ronaldo dođe u liverpool

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 jun 2013, 11:37

Charager je napisao/la:ma nema šanse da ronaldo dođe u liverpool
Jarane normalno da nema šanse da dođe, preslušaj se šta pričaš :lol: Otkad si došao na ovu temu pišeš neke nebuloze što dovodi do zaključka da si : 1. troll, znači praviš se glup i 2. premlad si za ozbiljnu diskusiju na temi !?

Znači, ništa lično samo mi je ružno vidjeti postove tipa "Šta ima za Alonsa, Kolašinca, itd." Ako ne možeš prepoznati šalu, ironiju ili šta već u nečijem postu, onda se preispitaj malo.
Pozdrav !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 11 jun 2013, 11:45

Ocigledno nisi upucen, dogovoreni su detalji oko ugovora izmedju Ronalda i Liverpoola, ceka se samo da Real prihvati ponudu, Spearing + 10 miliona.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 11 jun 2013, 11:51

Liverpool are among the clubs interested in Fiorentina star Adem Ljajic, according to Spanish daily Mundo Deportivo.

The 22-year-old has just one year remaining on his current deal in Florence and the Serie A outfit may be forced to sell the talented winger rather than risk losing him for nothing next summer.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 11 jun 2013, 12:19

http://www.lfc-balkan.com/3/post/2013/0 ... ool-u.html
Rakitić hmmm nisam baš siguran da bi on bio od pomoći :?

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 11 jun 2013, 12:38

Charager je napisao/la:šta ima za seada kološinca
kazu prehladio se nesto, valjda neka gripa krenula pa nije proso na medicinskom pregledu pa zato nije potpisao ugovor. Ali preporucuje mu se da pije tylol hot, ali ni slucajno ne smije piti alkohol, ako ga to prodje onda je nas 100% :oops:
slika
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 jun 2013, 12:39

POvezuje nas 24 Sata s njim , to je ko kad nas je Avaz povezivao s Begovicem i evo na kraju nista od toga nece biti . Ne treba nam Rakitic , treba nam odbrana , to se treba rjesavati , lako cemo za napad , dok ne ode Suarez nista u vrhu nije prioritet .

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 11 jun 2013, 13:19

slika

Super,samo da za vrijeme odmora negdje ne padne sa sanka pa da pokvari transfer. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 11 jun 2013, 14:05

slika
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 11 jun 2013, 14:13

Pa tu samo LFC gubi.. a ovaj prima masnu platu za nista :mrgreen:
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 jun 2013, 14:36

BeyKopites je napisao/la:
Jarane normalno da nema šanse da dođe, preslušaj se šta pričaš :lol: Otkad si došao na ovu temu pišeš neke nebuloze što dovodi do zaključka da si : 1. troll, znači praviš se glup i 2. premlad si za ozbiljnu diskusiju na temi !?

Znači, ništa lično samo mi je ružno vidjeti postove tipa "Šta ima za Alonsa, Kolašinca, itd." Ako ne možeš prepoznati šalu, ironiju ili šta već u nečijem postu, onda se preispitaj malo.
Pozdrav !
ja sam to napisao odmah prvi dan za njega a pogotovo mi smeta sto mu je nik pogresan hh
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 jun 2013, 15:15

Zaf Iqbal je jedini čovjek koji radi svoj posao u Liverpoolu kako treba.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 21 gost.