Allaha ti reci da se šališGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 nov 2022, 20:01Mogla bi biti erupcija oduševljenja Sancheza. Samo ne znam sta ćeš reći ako ti miljenik dođe raditi s ćelom![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Allaha ti reci da se šališGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 nov 2022, 20:01Mogla bi biti erupcija oduševljenja Sancheza. Samo ne znam sta ćeš reći ako ti miljenik dođe raditi s ćelom![]()
Pa jos bolje sto se ne gleda, lakse je namjestit da te niko ne nadgleda. Nema to veze koliko je atraktivna liga, mozes i ti na premieru odigrat drugu tajlandsku ligu, tako da vjerujem da na svjetskim kladionicama ima igrati nasu.
I sve ostale žene, ima ih još koliko hoćeš, ali im ne znamo imena.komshija je napisao/la: ↑21 nov 2022, 20:15AZRA NUMANOVIĆ - OUT
ANELA POTURA - OUT
AJLA ALIMANOVIĆ - OUT
paraziti sto stanove kupuju od fk sarajevo (ne racunam nase pretplacene igrace) OUT
Članovi stručnog štaba i prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo bez odobrenja i saznanja kluba nisu u mogućnosti istupiti u javnost i obavezni su pridržavati se svih odredbi pravilnika o medijskom istupanju FK Sarajevo. Također, članovi stručnog štaba i prvotimci našeg kluba dužni su u sklopu sprovođenja medijskih aktivnosti nastupiti korektno, osmišljeno, susretljivo i u dobroj namjeri imajući u vidu osnovne vrijednosti, ciljeve i ugled FK Sarajevo i ponašati se odgovorno s ciljem promovisanja vrijednosti našeg kluba. Svi zaposlenici FK Sarajevo ne smiju u svojim javnim istupima i djelovanju, te istupima na društvenim mrežama kršiti odrebe akata Fudbalskog kluba Sarajevo, a za svaki istup u javnost koji nije u skladu sa pravilnikom o medijskom istupanju Fudbalskog kluba Sarajevo i koji može naštetiti ugledu Fudbalskog kluba Sarajevo, počinioc istog snosit će sankcije u skladu sa aktima FK Sarajevo.
Celavi je nesposoban da obavlja poziciju SD taman da sam ja licno trener on je debil,muljator,prevarant,taldzija itd...najvece zlo u postojanju kluba poslije Sabrine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 nov 2022, 20:01Mogla bi biti erupcija oduševljenja Sancheza. Samo ne znam sta ćeš reći ako ti miljenik dođe raditi s ćelom![]()
Dobar je Dogan, mojNe zezati. Jedan od rijetkih koji je domaći, a zaista kvalitetan stručnjak. Kakva god je situacija, ovo je apsolutno potez pohvale. Nije doduše ni anonimni Borojević loš bio, drago mi je da ostaje
Kakva glupost poslati inspekciju da ti klub izbaci u kantonalnu, dok se drugi koriste raznim malverzacijama čak sa dugom od 15 miliona svim i svačim se koriste da ostanu a naši pošteni navijači bi izbacili klub zbog Ajle, koja nema veze sa lošim rezultatima.egocentrik je napisao/la: ↑21 nov 2022, 19:59sto nas @venamahrabrih rece ima materijala za inspekciju rada, nismo papci necemo zene tuci. Treba im kultur shuk, poslati revizora u klub pa makar nas to u kantonalnu odvelo, necemo biti taoci par ljudi sto veze sa fudbalom nemaju, vrle drage direktorke i njene kompanjonke sto su na sisi kluba odyeb je lansiran. Emir sam ide iz kluba, dao je obecanje.FCUM je napisao/la: ↑21 nov 2022, 19:50Jel to Ajla na godišnjemegocentrik je napisao/la: ↑21 nov 2022, 19:40ako je neko horan sutra ispred prostorija kluba u 12h necemo biti sami![]()
Ne trebaju nam neprijatelji pored nas samihfks74 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 21:19Kakva glupost poslati inspekciju da ti klub izbaci u kantonalnu, dok se drugi koriste raznim malverzacijama čak sa dugom od 15 miliona svim i svačim se koriste da ostanu a naši pošteni navijači bi izbacili klub zbog Ajle, koja nema veze sa lošim rezultatima.egocentrik je napisao/la: ↑21 nov 2022, 19:59sto nas @venamahrabrih rece ima materijala za inspekciju rada, nismo papci necemo zene tuci. Treba im kultur shuk, poslati revizora u klub pa makar nas to u kantonalnu odvelo, necemo biti taoci par ljudi sto veze sa fudbalom nemaju, vrle drage direktorke i njene kompanjonke sto su na sisi kluba odyeb je lansiran. Emir sam ide iz kluba, dao je obecanje.
Nikakva akcija i organizacija ovog okupljanja nije od strane hordi zla. Niti zahtjevaju odlazak ikoga osim Hadzica. Koji i jeste sa Dudicem napravio sta je napravio.fks74 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 21:19Kakva glupost poslati inspekciju da ti klub izbaci u kantonalnu, dok se drugi koriste raznim malverzacijama čak sa dugom od 15 miliona svim i svačim se koriste da ostanu a naši pošteni navijači bi izbacili klub zbog Ajle, koja nema veze sa lošim rezultatima.egocentrik je napisao/la: ↑21 nov 2022, 19:59sto nas @venamahrabrih rece ima materijala za inspekciju rada, nismo papci necemo zene tuci. Treba im kultur shuk, poslati revizora u klub pa makar nas to u kantonalnu odvelo, necemo biti taoci par ljudi sto veze sa fudbalom nemaju, vrle drage direktorke i njene kompanjonke sto su na sisi kluba odyeb je lansiran. Emir sam ide iz kluba, dao je obecanje.
Ja nista nisam cuo za Suljica ali izgleda Avramovski zeli licno da idemosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 20:39Kazu Avramovski,Suljic i Tomasevic,samo da Suljica jadu,smrada ne gledamo,kaliten koji nikad nije povisio ton i kod 5 -0 sve najgore smradu mali,rahiticni. Mozel se sjetiti ko goreg beka od ovog Tomasevica,lik je skrivio penala i golova vise nego bilo ko u historiji i to za par mjeseci
Trenutno korisnika/ca: Pena, Tatamata1946 i 19 gostiju.