PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neandertalac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Neandertalac » 14 mar 2017, 21:07

slika

:kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 mar 2017, 21:11

Neandertalac je napisao/la:slika

Istu utakmicu kad ste pjevali za Šešelja, istu utakmicu ste pjevali "Saraj'vo je muslimanski grad, muslimanski grad", sjećaš li se?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 21:19

ja **** zdravu gif zajebanciju , pričajmo malo o nacionalizmu, religiji, politici....
koji smor lik .... :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 mar 2017, 21:23

Neandertalac je napisao/la:Ovaj pedel Denci i propali Tobe imaju poseban humor, kao Engleska verzija Mjedenice :lol:
ma neda tebe cika tobe nikomee

slika

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 21:24

TobeYarabi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ovaj pedel Denci i propali Tobe imaju poseban humor, kao Engleska verzija Mjedenice :lol:
ma neda tebe cika tobe nikomee

slika
:D :clap: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :tokralju: :bow: :salut: :kralj:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 mar 2017, 21:26

zlo87 je napisao/la:

Istu utakmicu kad ste pjevali za Šešelja, istu utakmicu ste pjevali "Saraj'vo je muslimanski grad, muslimanski grad", sjećaš li se?
Kako se neću sjećati, pozivnica za tekmu vam bila; svi u bordo boji, fes na glavi.
Početkom 1990-ih postao je član SDA, koju je 1990. osnovao njegov otac Alija Izetbegović. Ravnatelj Zavoda za izgradnju Sarajevske županije postao je 1991. Iduće godine izabran je za člana županijskog odbora SDA.[1] Tijekom rata u BiH bio je očev osobni tajnik do 1994. Aktivno je sudjelovao u pripremama za rat protiv Vojske Republike Srpske te u izgradnji Sarajevskog tunela.[2]

Između 1995. i 1997. bio je član Upravnog odbora FK Sarajeva, te od 1997. do 2000. član Upravnog odbora KK Bosne.

Ja vjerujem da ova dva dječaka iz Mjedenice umiru od smijeha ovim gifovima :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 mar 2017, 21:30

Neandertalac je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:

Kako se neću sjećati, pozivnica za tekmu vam bila; svi u bordo boji, fes na glavi.
Početkom 1990-ih postao je član SDA, koju je 1990. osnovao njegov otac Alija Izetbegović. Ravnatelj Zavoda za izgradnju Sarajevske županije postao je 1991. Iduće godine izabran je za člana županijskog odbora SDA.[1] Tijekom rata u BiH bio je očev osobni tajnik do 1994. Aktivno je sudjelovao u pripremama za rat protiv Vojske Republike Srpske te u izgradnji Sarajevskog tunela.[2]

Između 1995. i 1997. bio je član Upravnog odbora FK Sarajeva, te od 1997. do 2000. član Upravnog odbora KK Bosne.

Ja vjerujem da ova dva dječaka iz Mjedenice umiru od smijeha ovim gifovima :lol:
a ništa ne odgovaraš za Bakira?
slika
slika
nego, jeste li se odlučili?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 mar 2017, 21:34

Šta da ti kažem za Bakira, deklarisani navijač Sarajeva, u upravi vam bio. Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.

Vidim da si stariji, dobro znamo ja i ti ko je i šta je SDA bila FK Sarajevo ;)

UPRAVA NAPOLJE!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 mar 2017, 21:36

Alipasino je napisao/la:Horde pazite se velika je to carsija a i opasna cuvajte se budite zajedno znam da ste imali opasna gostovanja kao nekad Partizanu Zvjezdi ali to je nula naspram gostovanju u gradu soli deterdzenta i ostalih praskova zato moje komsije oprez nije na odmet,ako nemognete do stadiona tramvajem uzmite metro to je dobra kombinacija a i trolejbus nije losa opcija.
Zamalo je server oboren od smijeha i kvotanja... Brao ....Eo banana
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2017, 21:38

Koji debil

Nije ni cudo sto te tvoji yebu u zdrav mozak...

Papcino jedna!!!!
Qurvo plava!!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 mar 2017, 21:42

lucaj, lucaj

slika

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 mar 2017, 21:43

Neandertalac je napisao/la:Šta da ti kažem za Bakira, deklarisani navijač Sarajeva, u upravi vam bio. Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.

SDA je u prošlosti bila i kod vas i kod nas, samo je kod nas bilo očito i sam to znaš, zato su klubovi bili srozani sa velikim dugovima, dok se nisu otjerala ****.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 mar 2017, 21:59

E, vidite sada kako to ide u Slobodi. Prvo kažu Subić ima povredu leđa vjerovatno do kraja sezone, a čim Sarajevo dolazi odmah više nije povrijeđen ako treba igrati će i bez leđa i pod injekcijama. Mobiliše se sve što je živo i što hoda.
SRETAN BROJ - 1725

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 mar 2017, 22:02

Alipasino je napisao/la:Horde pazite se velika je to carsija a i opasna cuvajte se budite zajedno znam da ste imali opasna gostovanja kao nekad Partizanu Zvjezdi ali to je nula naspram gostovanju u gradu soli deterdzenta i ostalih praskova zato moje komsije oprez nije na odmet,ako nemognete do stadiona tramvajem uzmite metro to je dobra kombinacija a i trolejbus nije losa opcija.
Smradu jedna

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 mar 2017, 22:12

zlo87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Šta da ti kažem za Bakira, deklarisani navijač Sarajeva, u upravi vam bio. Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.

SDA je u prošlosti bila i kod vas i kod nas, samo je kod nas bilo očito i sam to znaš, zato su klubovi bili srozani sa velikim dugovima, dok se nisu otjerala ****.
Takav vakat bio. Iza rata ste bukvalno bili glasilo SDA sa Čelom rahmetli koji je bio alfa i omega i nekada tada se Željo pokušao ugasiti spajanjem sa Đerzelezom a neki naši nisu dali. Bio je i jedan ker, također blizak SDA kod nas koji je služio kao trojanac da nas na to "nagovori", Delimustafić ako se dobro sjećam.

Ma čudna vremena. Elem neise, hbo ovu priču nego mlađi veze nemaju pa ih nekada podsjetimo na istoriju.

Živ bio.

UPRAVA NAPOLJE!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2017, 22:15

zlo87 je napisao/la:

kod manjih klubova je to i trenutno stanje ;) :kafa:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 14 mar 2017, 22:18

Dobro si rekao BILA.
A dobro znamo sta je SDA danas vama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 mar 2017, 22:22

Alipasino je napisao/la:ako nemognete do stadiona tramvajem uzmite metro to je dobra kombinacija a i trolejbus nije losa opcija.
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 mar 2017, 22:22

zlo87 je napisao/la:

Takav vakat bio. Iza rata ste bukvalno bili glasilo SDA sa Čelom rahmetli koji je bio alfa i omega i nekada tada se Željo pokušao ugasiti spajanjem sa Đerzelezom a neki naši nisu dali. Bio je i jedan ker, također blizak SDA kod nas koji je služio kao trojanac da nas na to "nagovori", Delimustafić ako se dobro sjećam.

Ma čudna vremena. Elem neise, hbo ovu priču nego mlađi veze nemaju pa ih nekada podsjetimo na istoriju.

Živ bio.
Sve najbolje :bih:

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 14 mar 2017, 22:31

Neandertalac je napisao/la: Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.
Kako misliš da je bilo šta drugo postavio? Dao ti je najbolji mogući odgovor. Ako je taj prijem ok, onda je valjda i onaj trofej ok.
Ja tebe fakat nekad ne kontam, ismijavaš mene jer vozim stojadina a ti voziš zastavu 128.

Druga stvar, mene lično sekunde ne pogađa to što je Bakir navijač Sarajevo ili što je nekada formalno bio član Uprave,
pa i ova dodjela pehara od strane tadašnjeg predsjednika, naprotiv godra mi je... jbg vazda su se velike face gurale oko kluba,
gledali na nas sa velikim respektom, što jasno govori o veličini kluba.
A zamisli tek da smo '91 mahali zelenim zastavicama na Koševu kao što ste vi na Grbavici, mislim da bi i Baketov haver Erdogan
imao svoje mjesto u bordo loži. Al' priznaj da su vas tada iskulirali...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.