Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Istu utakmicu kad ste pjevali za Šešelja, istu utakmicu ste pjevali "Saraj'vo je muslimanski grad, muslimanski grad", sjećaš li se?Neandertalac je napisao/la:
ma neda tebe cika tobe nikomeeNeandertalac je napisao/la:Ovaj pedel Denci i propali Tobe imaju poseban humor, kao Engleska verzija Mjedenice![]()
TobeYarabi je napisao/la:ma neda tebe cika tobe nikomeeNeandertalac je napisao/la:Ovaj pedel Denci i propali Tobe imaju poseban humor, kao Engleska verzija Mjedenice![]()
Kako se neću sjećati, pozivnica za tekmu vam bila; svi u bordo boji, fes na glavi.zlo87 je napisao/la:Istu utakmicu kad ste pjevali za Šešelja, istu utakmicu ste pjevali "Saraj'vo je muslimanski grad, muslimanski grad", sjećaš li se?Neandertalac je napisao/la:
Početkom 1990-ih postao je član SDA, koju je 1990. osnovao njegov otac Alija Izetbegović. Ravnatelj Zavoda za izgradnju Sarajevske županije postao je 1991. Iduće godine izabran je za člana županijskog odbora SDA.[1] Tijekom rata u BiH bio je očev osobni tajnik do 1994. Aktivno je sudjelovao u pripremama za rat protiv Vojske Republike Srpske te u izgradnji Sarajevskog tunela.[2]
Između 1995. i 1997. bio je član Upravnog odbora FK Sarajeva, te od 1997. do 2000. član Upravnog odbora KK Bosne.
a ništa ne odgovaraš za Bakira?Neandertalac je napisao/la:Kako se neću sjećati, pozivnica za tekmu vam bila; svi u bordo boji, fes na glavi.zlo87 je napisao/la:Istu utakmicu kad ste pjevali za Šešelja, istu utakmicu ste pjevali "Saraj'vo je muslimanski grad, muslimanski grad", sjećaš li se?Neandertalac je napisao/la:
Početkom 1990-ih postao je član SDA, koju je 1990. osnovao njegov otac Alija Izetbegović. Ravnatelj Zavoda za izgradnju Sarajevske županije postao je 1991. Iduće godine izabran je za člana županijskog odbora SDA.[1] Tijekom rata u BiH bio je očev osobni tajnik do 1994. Aktivno je sudjelovao u pripremama za rat protiv Vojske Republike Srpske te u izgradnji Sarajevskog tunela.[2]
Između 1995. i 1997. bio je član Upravnog odbora FK Sarajeva, te od 1997. do 2000. član Upravnog odbora KK Bosne.
Ja vjerujem da ova dva dječaka iz Mjedenice umiru od smijeha ovim gifovima
Zamalo je server oboren od smijeha i kvotanja... Brao ....Eo bananaAlipasino je napisao/la:Horde pazite se velika je to carsija a i opasna cuvajte se budite zajedno znam da ste imali opasna gostovanja kao nekad Partizanu Zvjezdi ali to je nula naspram gostovanju u gradu soli deterdzenta i ostalih praskova zato moje komsije oprez nije na odmet,ako nemognete do stadiona tramvajem uzmite metro to je dobra kombinacija a i trolejbus nije losa opcija.
lucaj, lucajNeandertalac je napisao/la:
Ja vjerujem da ova dva dječaka iz Mjedenice umiru od smijeha ovim gifovima
SDA je u prošlosti bila i kod vas i kod nas, samo je kod nas bilo očito i sam to znaš, zato su klubovi bili srozani sa velikim dugovima, dok se nisu otjerala ****.Neandertalac je napisao/la:Šta da ti kažem za Bakira, deklarisani navijač Sarajeva, u upravi vam bio. Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.
Vidim da si stariji, dobro znamo ja i ti ko je i šta je SDA bila FK Sarajevo
Smradu jednaAlipasino je napisao/la:Horde pazite se velika je to carsija a i opasna cuvajte se budite zajedno znam da ste imali opasna gostovanja kao nekad Partizanu Zvjezdi ali to je nula naspram gostovanju u gradu soli deterdzenta i ostalih praskova zato moje komsije oprez nije na odmet,ako nemognete do stadiona tramvajem uzmite metro to je dobra kombinacija a i trolejbus nije losa opcija.
Takav vakat bio. Iza rata ste bukvalno bili glasilo SDA sa Čelom rahmetli koji je bio alfa i omega i nekada tada se Željo pokušao ugasiti spajanjem sa Đerzelezom a neki naši nisu dali. Bio je i jedan ker, također blizak SDA kod nas koji je služio kao trojanac da nas na to "nagovori", Delimustafić ako se dobro sjećam.zlo87 je napisao/la:SDA je u prošlosti bila i kod vas i kod nas, samo je kod nas bilo očito i sam to znaš, zato su klubovi bili srozani sa velikim dugovima, dok se nisu otjerala ****.Neandertalac je napisao/la:Šta da ti kažem za Bakira, deklarisani navijač Sarajeva, u upravi vam bio. Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.
kod manjih klubova je to i trenutno stanjezlo87 je napisao/la:SDA je u prošlosti bila i kod vas i kod nas, samo je kod nas bilo očito i sam to znaš, zato su klubovi bili srozani sa velikim dugovima, dok se nisu otjerala ****.Neandertalac je napisao/la:Šta da ti kažem za Bakira, deklarisani navijač Sarajeva, u upravi vam bio. Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.
Dobro si rekao BILA.Neandertalac je napisao/la:Šta da ti kažem za Bakira, deklarisani navijač Sarajeva, u upravi vam bio. Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.
Alipasino je napisao/la:ako nemognete do stadiona tramvajem uzmite metro to je dobra kombinacija a i trolejbus nije losa opcija.
Sve najboljeNeandertalac je napisao/la:Takav vakat bio. Iza rata ste bukvalno bili glasilo SDA sa Čelom rahmetli koji je bio alfa i omega i nekada tada se Željo pokušao ugasiti spajanjem sa Đerzelezom a neki naši nisu dali. Bio je i jedan ker, također blizak SDA kod nas koji je služio kao trojanac da nas na to "nagovori", Delimustafić ako se dobro sjećam.zlo87 je napisao/la:SDA je u prošlosti bila i kod vas i kod nas, samo je kod nas bilo očito i sam to znaš, zato su klubovi bili srozani sa velikim dugovima, dok se nisu otjerala ****.Neandertalac je napisao/la:Šta da ti kažem za Bakira, deklarisani navijač Sarajeva, u upravi vam bio. Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.
Ma čudna vremena. Elem neise, hbo ovu priču nego mlađi veze nemaju pa ih nekada podsjetimo na istoriju.
Živ bio.
Kako misliš da je bilo šta drugo postavio? Dao ti je najbolji mogući odgovor. Ako je taj prijem ok, onda je valjda i onaj trofej ok.Neandertalac je napisao/la: Da si bilo šta drugo postavio osim da je Šampion BiH pozvan na prijem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.