Moggiano je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kume jesi li ovo ti rezao ili si preuzeo?, Ako si rezao ajde ziv bio izrezi kameru koje je tribine snimala!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moggiano je napisao/la:[youtube][/youtube]
Capt_Billy je napisao/la:Moggiano je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kume jesi li ovo ti rezao ili si preuzeo?, Ako si rezao ajde ziv bio izrezi kameru koje je tribine snimala!!!![]()
![]()
![]()
hebo mater da bi dobio odgovor moram postat naporan ko onaj sto "prosiruje" video.....fanatic1991 je napisao/la:fanatic1991 je napisao/la:PITANJE.....je li pocela prodaja dresova i koliko kostaju![]()
zelioo bih od Nyeme dres![]()
Pa da, Amar je i najavio 'novog Želju'. Nije bilo pacerskih grešaka, pucaju od snage, trkom nadoknađuju sve. Smajić i Zeba moraju igrati zajedno. Bilo bi lijepo proći Sheriffa... iz milion razloga.aleksandar_veliki je napisao/la:Dosta dobro, prije svega takticki, iako sam vidio da je bilo forumasa koji su kritikovali Osima. Dakle, po meni, Amar nadmudrio kolegu, ali me raduje to sto su nasi igraci znali odgovoriti Amarovim zamislima, odnosno sretan sam jer igraci Zelje rastu u tom pogledu. Mislim da u revansu Smajica treba gurnuti odmah, jer sa Zebom ce ciniti paklen tandem. Ta dva igraca ce stvarati prednost, mada bi ja licno Smajica volio vidjeti u sredini jer tromo tu djelujemo. Odnosno, Svraka i Savic su alibi igraci, oni ne stvaraju visak, a u sredini moras imati taj tip igraca.Virtu4l je napisao/la:Aco šta kažeš na ovu sjajnu prestavu najtrofejnijeg bh. kluba? Vidimo se u grupama lige prvaka za dvije godine
pa bit ces sad nosilac zahvaljujuci serifu,al posle neces znaci posle toga kola ima playoff jos u kojem neces bit nosilac a protivnici su prejaki al uz malo srece se moze proc primjer hajduka prosle godThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sreca pa nismo primili go, iako smo ga mogli vrlo lako primiti, al u isto vrijeme smo mi mogli dati jos minimum 2 gola(smajiceva prilika i penal koji jeste bio po meni ), dat ce Bog da postignemo gol u tiraspolu i plasiramo se u trece pretkolo i da budemo nosioci u istom i akoBogda igramo grupe Eurolige
pozdravljam vas do naredne sedmice, odoh ja malo da se moram
aleksandar_veliki je napisao/la:Dosta dobro, prije svega takticki, iako sam vidio da je bilo forumasa koji su kritikovali Osima. Dakle, po meni, Amar nadmudrio kolegu, ali me raduje to sto su nasi igraci znali odgovoriti Amarovim zamislima, odnosno sretan sam jer igraci Zelje rastu u tom pogledu. Mislim da u revansu Smajica treba gurnuti odmah, jer sa Zebom ce ciniti paklen tandem. Ta dva igraca ce stvarati prednost, mada bi ja licno Smajica volio vidjeti u sredini jer tromo tu djelujemo. Odnosno, Svraka i Savic su alibi igraci, oni ne stvaraju visak, a u sredini moras imati taj tip igraca.Virtu4l je napisao/la:Aco šta kažeš na ovu sjajnu prestavu najtrofejnijeg bh. kluba? Vidimo se u grupama lige prvaka za dvije godine
ma gurat ce amar viscu ove kvalifikacije jos ako se prodje ovaj krug narast ce mu cijena i ispalit ga za jedan milioncic eurica a izgubti nece ama bas nista jer smajic ako ne moze bolje odigrat od njes losije sigurno neceVirtu4l je napisao/la:Pa da, Amar je i najavio 'novog Želju'. Nije bilo pacerskih grešaka, pucaju od snage, trkom nadoknađuju sve. Smajić i Zeba moraju igrati zajedno. Bilo bi lijepo proći Sheriffa... iz milion razloga.aleksandar_veliki je napisao/la:Dosta dobro, prije svega takticki, iako sam vidio da je bilo forumasa koji su kritikovali Osima. Dakle, po meni, Amar nadmudrio kolegu, ali me raduje to sto su nasi igraci znali odgovoriti Amarovim zamislima, odnosno sretan sam jer igraci Zelje rastu u tom pogledu. Mislim da u revansu Smajica treba gurnuti odmah, jer sa Zebom ce ciniti paklen tandem. Ta dva igraca ce stvarati prednost, mada bi ja licno Smajica volio vidjeti u sredini jer tromo tu djelujemo. Odnosno, Svraka i Savic su alibi igraci, oni ne stvaraju visak, a u sredini moras imati taj tip igraca.Virtu4l je napisao/la:Aco šta kažeš na ovu sjajnu prestavu najtrofejnijeg bh. kluba? Vidimo se u grupama lige prvaka za dvije godine
sve znam, sve znam, zato sam napisao akoBogda igramo grupe Eurolige, porasli su nam apetiti nakon serifa, ako cemo realno, pobjediti tim koji je igrao grupe eurolige nije mala stvar, a mi smo to uspjeli, da je proci serifa sad za sad, lako cemo mi za kasnije, o nekom playoffu ili o grupama ELspace je napisao/la:pa bit ces sad nosilac zahvaljujuci serifu,al posle neces znaci posle toga kola ima playoff jos u kojem neces bit nosilac a protivnici su prejaki al uz malo srece se moze proc primjer hajduka prosle godThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sreca pa nismo primili go, iako smo ga mogli vrlo lako primiti, al u isto vrijeme smo mi mogli dati jos minimum 2 gola(smajiceva prilika i penal koji jeste bio po meni ), dat ce Bog da postignemo gol u tiraspolu i plasiramo se u trece pretkolo i da budemo nosioci u istom i akoBogda igramo grupe Eurolige
pozdravljam vas do naredne sedmice, odoh ja malo da se moram
Kako pobace one moldavce i onda los pass :SKB-TM87 je napisao/la:Smajić isti ko Ronaldo, brz,neuhvatljiv i sebičan
google translator sa ruskog na hrvatskiDeriguz je napisao/la:kako bi ja mogao prevesti sta ovi moldavci kenjaju
skroz postenoKB-TM87 je napisao/la:Željo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nešto kao curu. Kad mi dojade mogu ih **** i tražit novi tim.
Virtu4l je napisao/la:Aco šta kažeš na ovu sjajnu prestavu najtrofejnijeg bh. kluba? Vidimo se u grupama lige prvaka za dvije godine