Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
pa ima drugi koji rade prenos , a BHT uzme signal , BH Telekom snosi troskove .
- Tristan
- Kontakt:
Dobro je sto su Olimpijske igre bile 1984, a ne 1964. Sad bi prenosili utakmice sa tehnikom iz '64.skripar96 je napisao/la:Majko mila...troja reportazna kola za citavu drzavu?!
Dje mi zivimo,u 18.stoljecu?!!

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Tako je, treba biti pozitivanTristan je napisao/la:Dobro je sto su Olimpijske igre bile 1984, a ne 1964. Sad bi prenosili utakmice sa tehnikom iz '64.skripar96 je napisao/la:Majko mila...troja reportazna kola za citavu drzavu?!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al cekajte malo,kolko ja znam 6 je utakmica. Tri mogu subotom,tri nedjeljom(ili ponekad petak i ponedjeljak po potrebi). Zasto se ne bi bar 5 utakmica svako kolo radilo,mogli bi oni da hoce. Nego se sto se njih tice nogomet igra samo u Sarajevu
EKONNP
Pa naravno da mogu, ja sam o tome već pisao pred početak sezone, jedna tekma petkom, dvije subotom i tri nedjeljom (ili dvije nedjeljom, jedna ponedjeljkom u nekim vanrednim situacijama, tipa kad se igra Kup ili nešto slično).
To bi svima odgovaralo, jer ima ljudi koji vole pogledati više utakmica, ali su spriječeni jer su utakmice mahom u sličnim terminima.
To bi svima odgovaralo, jer ima ljudi koji vole pogledati više utakmica, ali su spriječeni jer su utakmice mahom u sličnim terminima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A je li vi mislite da ce oni imati racunicu u prenosu tih utakmica.
Nije da ih branim ali bilo bi super da objave koliko od koje tekme zarade prodajom ove usluge, mislite da ce raja davati 2KM da gleda neku nasu tekmu na streamu i to ogranicenom na njihov player koji zastopa svako malo i izbaci ( bar je tako bilo na webtv ako je imalo gledanija utakmica, dok derbi nikad nije radio prenos ). Ni tekme Zelje i Sarajeva tom uslugom nece pokriti troskove prenosa ni priblizno.
Ono se cini sad kao ok usluga ali ocekujem da nece novu godinu docekati zbog potraznje za istom.
Nije da ih branim ali bilo bi super da objave koliko od koje tekme zarade prodajom ove usluge, mislite da ce raja davati 2KM da gleda neku nasu tekmu na streamu i to ogranicenom na njihov player koji zastopa svako malo i izbaci ( bar je tako bilo na webtv ako je imalo gledanija utakmica, dok derbi nikad nije radio prenos ). Ni tekme Zelje i Sarajeva tom uslugom nece pokriti troskove prenosa ni priblizno.
Ono se cini sad kao ok usluga ali ocekujem da nece novu godinu docekati zbog potraznje za istom.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zato sam ja rekao placanje porukom,to bi bio hit. Ko hoce gledat nije mu tesko dat 2 marke za utakmicu. Al pod uvjetom da naprave dobre aplikacije i poprave kapacitet servera,jer ovako nema smisla. A bome kad su uzeli ovakav monolol,sad nek prenose sve. Mogli su komotno dat Siroki,Zrinjski i Borac Areni kad vec nemaju interesa tu(za normalnu cijenu,ne ono sto su oni nudili)propuh je napisao/la:A je li vi mislite da ce oni imati racunicu u prenosu tih utakmica.
EKONNP
- invincible1921
- Kontakt:
Znam sto i jednog navijaca i clana kako HZ tako i Tm zaista nisam cuo za takvo nesto....tako da ili ti nisi upucen ili zivis u nekom svom svijetu. Viđo sam kazne za nasilno ponasanje na sportskim priredbama, viđo sam čak i zabrane prisustvovanja istim, pa čak sam jednom vidio i zabranu ulaska u kanton (HNK) dok se održavaju utakmice,,,ali fkt rijetko da ne kazem nijednom nisam vidio da je neko dobio kaznu jer ga je kamera snimila s bakljom ili slicno. Sve ove kazne koje sam naveo nastale su nakon sto doticni budu privedenu u belaju..skripar96 je napisao/la:Cuj ko se kaznjava hahahah...
Pa ja ne znam,onda jedino kod nas maltretiraju ljude s kamerama i kaznama. Momci dobijaju i po 700 km kazne za upaljenu baklju.
A zna se da je Prolic guzonja glavni za suđenje odavno
Bosnjo je bosnjo da se kazne tako lupaju ko sto ti kazes vjeruj mi nakon trece kazne onaj cetvrti bi dobro razmislio sta ce i kako ce upalit
=\_1921_/=
Njihova računica je sigurno velika i nerealna, vidimo ta niko nije otkupio prava na prenos naše lige, možeš misliti koliko su tražili kad baš niko nije htio da dadne te pare.propuh je napisao/la:A je li vi mislite da ce oni imati racunicu u prenosu tih utakmica.
I ne govorim ja toliko o TV prenosima, odnosno ovo za termine govorim jer je bolje i jednostavnije da imaš tekme u različitim terminima, a ako budu i prenošene tim bolje.
E vidiš Sariele ovo je reć gospodin, a ne kao ti.skripar96 je napisao/la:Odgovorio sam ti na pp
Čestitke!
Btw ja ti vjerujem za ono, ko ne bi?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da se i bonovima placa za tvoj Siroki nebi skupili 50 ljudi da plate 2KM stream i to je nasa realnost. Ovu ligu prate penzici i entuzijasti i rijetki su koji ce za stream dati i 20 KF a ne 2KM. Imao je telekom na startu opciju gledanja tekmi 2KM pa su im placali kafici i poneko jednom i batali, pa su pustili besplatno u platformi. Stadioni su nam puni raja se polomi da gleda ovu ligu jos ti i usrani stream naplatiti hoce i to u žnj kvaliteti. Nebuloza, apsurd koji ce veoma brzo potonuti.skripar96 je napisao/la:Zato sam ja rekao placanje porukom,to bi bio hit. Ko hoce gledat nije mu tesko dat 2 marke za utakmicu. Al pod uvjetom da naprave dobre aplikacije i poprave kapacitet servera,jer ovako nema smisla. A bome kad su uzeli ovakav monolol,sad nek prenose sve. Mogli su komotno dat Siroki,Zrinjski i Borac Areni kad vec nemaju interesa tu(za normalnu cijenu,ne ono sto su oni nudili)propuh je napisao/la:A je li vi mislite da ce oni imati racunicu u prenosu tih utakmica.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
U zemlji gdje niko ne placa RTV taksu. Pa nece im oprema s neba pastiskripar96 je napisao/la:Majko mila...troja reportazna kola za citavu drzavu?!

P.S. Ja ne placam taksu, niti imam namjeru

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Radi cega da placam,nisam BHT upalio ima brat bratu 10 godina. Osim u izuzecima kad igra Siroki. Svaka budala ima kablovsku danaa,ako i gledam tv tamo gledam kvalitetan sadrzaj. Ne bi ga ni HRT-u platio(da ne bi bilo sad nekih izljeva bijesa na nacionalnoj bazi[emoji1] )pasica je napisao/la:U zemlji gdje niko ne placa RTV taksu. Pa nece im oprema s neba pastiskripar96 je napisao/la:Majko mila...troja reportazna kola za citavu drzavu?!
Dje mi zivimo,u 18.stoljecu?!!![]()
EKONNP
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zalosno,ali istinito....propuh je napisao/la:Da se i bonovima placa za tvoj Siroki nebi skupili 50 ljudi da plate 2KM stream i to je nasa realnost. Ovu ligu prate penzici i entuzijasti i rijetki su koji ce za stream dati i 20 KF a ne 2KM. Imao je telekom na startu opciju gledanja tekmi 2KM pa su im placali kafici i poneko jednom i batali, pa su pustili besplatno u platformi. Stadioni su nam puni raja se polomi da gleda ovu ligu jos ti i usrani stream naplatiti hoce i to u žnj kvaliteti. Nebuloza, apsurd koji ce veoma brzo potonuti.skripar96 je napisao/la:Zato sam ja rekao placanje porukom,to bi bio hit. Ko hoce gledat nije mu tesko dat 2 marke za utakmicu. Al pod uvjetom da naprave dobre aplikacije i poprave kapacitet servera,jer ovako nema smisla. A bome kad su uzeli ovakav monolol,sad nek prenose sve. Mogli su komotno dat Siroki,Zrinjski i Borac Areni kad vec nemaju interesa tu(za normalnu cijenu,ne ono sto su oni nudili)propuh je napisao/la:A je li vi mislite da ce oni imati racunicu u prenosu tih utakmica.
EKONNP
Ja sam jednom dobio 300 KM kazne uvijek ja kriv zbog paljenja baklje a jednom na gostovanju u zenici jedan momak je donio takoder istu kaznu zbog istog djelaRaonffa je napisao/la:Njihova računica je sigurno velika i nerealna, vidimo ta niko nije otkupio prava na prenos naše lige, možeš misliti koliko su tražili kad baš niko nije htio da dadne te pare.propuh je napisao/la:A je li vi mislite da ce oni imati racunicu u prenosu tih utakmica.
I ne govorim ja toliko o TV prenosima, odnosno ovo za termine govorim jer je bolje i jednostavnije da imaš tekme u različitim terminima, a ako budu i prenošene tim bolje.
.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Možda jeste "žnj" liga, ali očigledno se ne može svima ugoditi.
Meni je jasno šta telekom hoće - hoćeš džaba da gledaš utakmice? Uzimi Moja TV.
Hoćeš da ne budeš korisnik Moja TV, a da opet gledaš utakmice? - utali se s jaranom po 1 KM (ili sa četvoricom po 0,50 KM) pa upali stream.
Slažem se, kvalitet produkcije sucks, i fakat bi tu telekom trebao da poradi od naredne sezone (kad je već sad osuđen na analognu produkciju BHRT), pa eto ne mora HD, ali daj da bude koliko toliko gledljivo, sa grafikom, komentarima i nekih intervjua prije i poslije utakmice, ali valjda će skontati i sami.
Meni je jasno šta telekom hoće - hoćeš džaba da gledaš utakmice? Uzimi Moja TV.
Hoćeš da ne budeš korisnik Moja TV, a da opet gledaš utakmice? - utali se s jaranom po 1 KM (ili sa četvoricom po 0,50 KM) pa upali stream.
Slažem se, kvalitet produkcije sucks, i fakat bi tu telekom trebao da poradi od naredne sezone (kad je već sad osuđen na analognu produkciju BHRT), pa eto ne mora HD, ali daj da bude koliko toliko gledljivo, sa grafikom, komentarima i nekih intervjua prije i poslije utakmice, ali valjda će skontati i sami.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Memiševiću, nikad nećeš biti kao Kemo, džaba samo pokušavaš!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa eto vidiš i sam. Ti, kao ni ja, nemaš pravo da se žališ što nemaju više reportažnih kola ili što im je produkcija loša.skripar96 je napisao/la:Radi cega da placam,nisam BHT upalio ima brat bratu 10 godina. Osim u izuzecima kad igra Siroki. Svaka budala ima kablovsku danaa,ako i gledam tv tamo gledam kvalitetan sadrzaj. Ne bi ga ni HRT-u platio(da ne bi bilo sad nekih izljeva bijesa na nacionalnoj bazi[emoji1] )pasica je napisao/la:U zemlji gdje niko ne placa RTV taksu. Pa nece im oprema s neba pastiskripar96 je napisao/la:Majko mila...troja reportazna kola za citavu drzavu?!
Dje mi zivimo,u 18.stoljecu?!!![]()
Kriv je telekom što uopšte koristi njih kao saradnike. Siguran sam da ima boljih riješenja. Al dok klubovi zajedno ne zauzmu stav po ovom pitanju, teško možemo sa mrtve tačke.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.