Tako je. Izabran je zbog rada s mladima, i sada ce ih i dobiti, jedno zbog smanjenja budzeta zbog stadiona i kampa a drugo sto cemo valjda naci boljeg SD-a koji ce dovoditi mladje igrace...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:27Upravu si, ali Vinko ne treba ici ako nismo spremni dati vise novca za nekog kvalitetnijeg trenera, ako ce doci slican trener kao Marinovic, neka onda njega.Pantelija je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:19Ja ne mislim da pretjerujem. Pretjerivali su oni oji su hajcali laznu poziitivu kada je svako normalan vidio gdje ovo sve vodi. Kada bi neko napisao i rijec kritike odmah idu 3 replike "13-7-0" , "tempira se forma" i slicno, a onda kada se ispostavi da su neki ipak bili u pravu sad pretjeru?
Mislim, svakako forum ne znaci nista u realnom zivotu i ovi ako hoce da sebe spase "novog husrefa" moraju na ljeto naci rjesenje za klupu. Ako ne, onda neka im je Bog na pomoci. I mislim da se i ide u tom smjeru.
Akademija nije malo stala druze. Akademija je kolapsirala. Kao i mi na proljece. E potez dovodjeenja Italijana je smijer u kojem treba ici i sve ostalo. Mladi ambiciozni treneri i strucni kadar koji ce svaki dan teziti ka boljem a ne zadovoljavati se titulama u ligi u kojoj prvi konkurenti imaju skoro suplo manji budžet. Imas priliku da prerastes ligu i ti se svake godine uspijes vratiti par koraka nazad isljucivo jer se uljuljamo nakon 3 pobjede
Sad je bitnije odabrati dobrog SD-a
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nikada Dinamo nece platiti igraca od 28 godina milion necega.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trener u21 se ne postaje jer dobro radis s mladima nego se zadovoljava nacionalni kljuc.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Teofil, Leovac, Gavranovic, mislim da su oni dovedeni sa preko 28 godina, e sad nezz koliko su placeni. Oni ce iskesirati za starijeg igraca samo ako im gori ta pozicija.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
U Velsu 3 kola do kraja Connah ima dva boda prednosti. U Luksemburgu 5 kola do kraja Fola ima bod prednosti i meč manje protiv zadnje ekipe u ligi, znači +4 faktički, to bi trebalo da je dovoljno
Ove dvije bi trebale uletiti, a ako slučajno jedna izda imat ćemo Armeniju da se vadimo.
Nevjerovatno koliko titula znači ove sezone. Historijska šansa da se zaigraju grupe ove nove konferencijske lige.
Ove dvije bi trebale uletiti, a ako slučajno jedna izda imat ćemo Armeniju da se vadimo.
Nevjerovatno koliko titula znači ove sezone. Historijska šansa da se zaigraju grupe ove nove konferencijske lige.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dajte anketu jesmo li zadovoljni upravom
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Izrael lijepi zaboravio si ...bodi123 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:24U Velsu 3 kola do kraja Connah ima dva boda prednosti. U Luksemburgu 5 kola do kraja Fola ima bod prednosti i meč manje protiv zadnje ekipe u ligi, znači +4 faktički, to bi trebalo da je dovoljno
Vozacka dozvola se isto tako ne izdaje ljudima koji vec voze 10 godina
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nista onda dacemo ga nekome za 100 hiljada eura i zavrseno
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bolje je da Tel Aviv bude šampion tamo, ne bi bilo dobro imati Haifu kao mogućeg protivnika. Poznavajući našu kuratu sreću...HeraklitMracni je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:28Izrael lijepi zaboravio si ...bodi123 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:24U Velsu 3 kola do kraja Connah ima dva boda prednosti. U Luksemburgu 5 kola do kraja Fola ima bod prednosti i meč manje protiv zadnje ekipe u ligi, znači +4 faktički, to bi trebalo da je dovoljno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi ako želimo bilo kakve šanse u europi ove sezone i za borbu što se tiče domaće lige mi ne smijemo prodati Fanima, posebno ne za neku mizernu cifru od 200-300K a ja ga iskreno ne bi dao ni za milion. Znači ovo je pod uslovom da hoćemo nešto više od europe ove sezone. Ako ga prodamo to je znak da neće ništa biti od nas, opet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na koji nacin mozemo zadrzati takvog igraca, primjer Tatar, koji je svim silama htio ici dalje.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:37Mi ako želimo bilo kakve šanse u europi ove sezone i za borbu što se tiče domaće lige mi ne smijemo prodati Fanima, posebno ne za neku mizernu cifru od 200-300K a ja ga iskreno ne bi dao ni za milion. Znači ovo je pod uslovom da hoćemo nešto više od europe ove sezone. Ako ga prodamo to je znak da neće ništa biti od nas, opet.
Amer Dupovac!

Fanimo treba ici nakon Evrope. A mi ove godine mozemo u grupe sigurno. Sad ili nikad..MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:37Mi ako želimo bilo kakve šanse u europi ove sezone i za borbu što se tiče domaće lige mi ne smijemo prodati Fanima, posebno ne za neku mizernu cifru od 200-300K a ja ga iskreno ne bi dao ni za milion. Znači ovo je pod uslovom da hoćemo nešto više od europe ove sezone. Ako ga prodamo to je znak da neće ništa biti od nas, opet.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Novac i vizija kluba.Rahma je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:38Na koji nacin mozemo zadrzati takvog igraca, primjer Tatar, koji je svim silama htio ici dalje.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:37Mi ako želimo bilo kakve šanse u europi ove sezone i za borbu što se tiče domaće lige mi ne smijemo prodati Fanima, posebno ne za neku mizernu cifru od 200-300K a ja ga iskreno ne bi dao ni za milion. Znači ovo je pod uslovom da hoćemo nešto više od europe ove sezone. Ako ga prodamo to je znak da neće ništa biti od nas, opet.
Da, u pravu si, ali postavlja se pitanje moze li Fanimo u Dinamu ciniti razliku kao sto je recimo cini/o Gavranovic ili neko od tih starijh, a placenijih? Ja bih volio da moze radi njega, a i nas naravno, ali ipak sumnjam da bi platili toliki novac. Realnije cifra je nekih 350.000 eura, s tim sto ne znam koliko ide MDK, odnosno Musiji?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
20% ako se ne varam.Napapijri je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:40Da, u pravu si, ali postavlja se pitanje moze li Fanimo u Dinamu ciniti razliku kao sto je recimo cini/o Gavranovic ili neko od tih starijh, a placenijih? Ja bih volio da moze radi njega, a i nas naravno, ali ipak sumnjam da bi platili toliki novac. Realnije cifra je nekih 350.000 eura, s tim sto ne znam koliko ide MDK, odnosno Musiji?!
-
- Kontakt:
Trebao je vec biti imenovan do sada, da skenira situaciju oko igračkog kadra pred ljetni prelazni rok.
Evo gledam spisak igraca Želje kojim istice ugovot, možda bi se moglo šta probrati za ljeto, recimo Ikić i još neko za klupe

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 03 maj 2021, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo ser.eš! Trenutni selektor U21 Slobodan Starčević je vrsni poznavalac i mag rada sa mladim igračima, zato je i izabran.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Svaki ozbiljni klub treba brzo razmisljati,treba dovesti sposobnog menadjera za sportski segment koji ima jake veze u evropi ima klikere za taj posao .
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, feniksptica, Ferroviere1987, gh0stHZ, JavierBosnia, Lavcina, riki46, senad82 i 46 gostiju.