kakvi su ovo amateri majke ti mile, svake 3 minute pada gol.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Paša okej je ba, malo ja kontrirao drugim pljuvacima prije.Monolog je napisao/la:Čekaj, to Aguero nije bolji od Edina? Na stranu sva subjektivnost prema Džeki, ali on je debelo iza Aguera. Debelo.MocMahale444 je napisao/la:
Polako miran budisto si agresivan. Nemoj biti ko glavonja zmijoglavi.
28 milki je glupa prica.
Sad ako sam ti odgovorio I postavio pitanje, kako ti znas da sam se upalio? Sigurno ti javio franto jton.
Aguero mislis na onog sto ima vise povreda nego neko carapa, alergicnog na travu I razmazenu princezu.
Onda Benzema je jedino u Realu zbog Zidane inace bi bio sigurno kod Wengera grijao klupu Girordu. On se bavi spijuniranjem ko koga handri. Lewa dobar pravo posebno se vidilo se na Euro 2016![]()
Suarez da I ovaj iz BVB s ruznim I dugim prezimenom ok.
Hajde nIje bitno, vazno je da se kloc jos koji put proda
Benzemu su trenirali Mourinho, Carlo, pa i Pellegrini prije Zidanea. Zidane nema nikakve veze s tim što je Benzema u Realu. Ali eto, isto kad bismo mi sad rekli da nema Pjanića, ne bi nikad Džeko igrao u Romi. Nema apsolutno nikakve veze.
Lewandowski je, htio to ti priznati ili ne, svjetska klasa. To je pokazao u Dortmundu, a samo nastavio u Bayernu. Igrač koji ima mjesta u apsolutno svakom klubu na svijetu, što se ne može reći za Džeku. To što ga nije išlo na EP-u, pa nije ni Mullera. Je l' to i on taraba? Pa Ronaldo nije bio najbolji Portugalac na Euru, pobogu.
Šta ćemo sa Higuainom? Zlatanom? Kaneom (a i on je odigrao užasno prvenstvo, kao uostalom i svi Englezi)? Diegom Costom? Griezmannom? Svi su oni bolji od Edina. Realnost je da je Džeko u ovom trenutku (i to isključivo zahvaljujući svojoj indolenciji i užasnoj formi) debelo iza najboljih napadača. No, ove sezone će imati priliku dokazati sebi, a i svima ostalim da je u stanju biti mnogo bolji. Mislio sam da će prošle sezone zabiti 20 golova, al' nije bio ni blizu. Nadam se da će ove to učiniti, iako će biti bez Miralema, te će od drugih očekivati da ga hrane loptama.
Mislis protiv nizeligasa? Prve utakmice su uvijek takve, nabijanje sampouzdanja i dodje kao malo jaci trening.Medikament je napisao/la:Ne vidim poentu ovakvih utakmica njemackih i talijanskih klubova. Pizdarije.
Eh Bajrambanka vec podjeljena uvelikorope11 je napisao/la:cuj 16:0 ih dobili
isto da su nasumicno skupili 11 ljudi sa ulice i obukli im dresove.
sad ce nasi mediji napraviti senzaciju od dzekina 4 gola (ako vec nisu)
Alipasino je napisao/la:Dzeko je uvalio Cetrik to Dzeko rumplocico.
Rutinski, sa lakocom. To mu treba, uz malo samopouzdanja i vec nakupljenog iskustva, volje, rada i moze dosta pruziti Romi.BIHfan je napisao/la:Evo napokon zabio situaciju jedan na jedan.![]()
Mucit ce se samo s Juvetom i Napolijem.Od ostalih su jaci.Minimalno ce biti treci na kraju.JavierBosnia je napisao/la:Rutinski, sa lakocom. To mu treba, uz malo samopouzdanja i vec nakupljenog iskustva, volje, rada i moze dosta pruziti Romi.BIHfan je napisao/la:Evo napokon zabio situaciju jedan na jedan.![]()
Samo sto ova Roma, nema sta da trazi pored Juventusa, a bome ce se muciti i sa Napolijem, Milanom, Interom ako ovako nastave.
Prosle godine je bio na pripremama u Man City-u, pa onda presao u Romu. Sad se kali s ljudima s kojima ce igrati ovu sezonu, a to je totalno drugacija situacija od one iz prethodne godine.AnelMid je napisao/la:On je bio i prošle godine dobar na priprema i onda pad nadam se da će imati bolju sesonu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, kakarut, Sheyi i 57 gostiju.