PticaSelica1921 je napisao/la:
Dajte molim vas zasto ja ovo nisam vidio do sada ????
![]()
![]()
![]()
Ovo nisu istine![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
PticaSelica1921 je napisao/la:
Dajte molim vas zasto ja ovo nisam vidio do sada ????
![]()
![]()
![]()
Ovo nisu istine![]()
Nikad.MortemHz je napisao/la:Treses li se?samirr je napisao/la:Danas slusam dva pitara kako pricaju u vezi dolaska na Tusanj sad za vikend i ovaj drugi govori zao mi prosli put mi ostale patike od 150€
samirr je napisao/la:Nikad.MortemHz je napisao/la:Treses li se?samirr je napisao/la:Danas slusam dva pitara kako pricaju u vezi dolaska na Tusanj sad za vikend i ovaj drugi govori zao mi prosli put mi ostale patike od 150€
ili mozda zasto je bjezao po SrednjemSariel je napisao/la:jah, ne smije,a visi u sarajevu,Evolution87 je napisao/la:Je li istina da ilhan poznatiji kao joge vise ne smije da makne iz tk otkako ga je prebio podmladak RA-a kad je bio u Mostaru?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
mislim dječije priče, al et haj
Hvala.irfo je napisao/la:Majkl je napisao/la:Da cestitam komsijama na tribini bice preljepa zaista.Lijepo je vidjeti
Cestitke za SDA zbog Istoka.MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Majkl jedini ima obraza, nije mrzitelj kao neki
Hvala glupanesamirr je napisao/la:Cestitke za SDA zbog Istoka.MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Majkl jedini ima obraza, nije mrzitelj kao neki
Uvrede Samkesamirr je napisao/la:Cestitke za SDA zbog Istoka.MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Majkl jedini ima obraza, nije mrzitelj kao neki
Miran budi, sad cu zvati Moncija da svima kaze da si placenik.Neandertalac je napisao/la:Hvala glupanesamirr je napisao/la:Cestitke za SDA zbog Istoka.MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Majkl jedini ima obraza, nije mrzitelj kao neki
Valjda da potvrdi jer si ti već rekao da sam plaćenik.samirr je napisao/la:Miran budi, sad cu zvati Moncija da svima kaze da si placenik.Neandertalac je napisao/la:Hvala glupanesamirr je napisao/la: Cestitke za SDA zbog Istoka.
Miran budi.Neandertalac je napisao/la: Valjda da potvrdi jer si ti već rekao da sam plaćenik.
Glupane
Sve su to moji ljudi, ovi "veliki" što grade i oni "veliki" što izbacuju u drugu ligu. Naravno da imam interes pisati na forumu, kakva ti je to konstatacija.samirr je napisao/la:Miran budi.Neandertalac je napisao/la: Valjda da potvrdi jer si ti već rekao da sam plaćenik.
Glupane
Kao veliki Zeljovac se predstavljaš a pišeš iz licnih interesa na forumu, mozda ti krivo što tvoji ljudi ne uzimaju kamatu ?
Naravno da imaš ali iz interesa koji su dobro placeni, cekas malu grešku da pljuješ sve redom, stvarno sam mislio da je pored Amazona konacno došao još jedan navijac koji je realan ali sad vidim da nisam bio upravu.Neandertalac je napisao/la:Sve su to moji ljudi, ovi "veliki" što grade i oni "veliki" što izbacuju u drugu ligu. Naravno da imam interes pisati na forumu, kakva ti je to konstatacija.samirr je napisao/la:Miran budi.Neandertalac je napisao/la: Valjda da potvrdi jer si ti već rekao da sam plaćenik.
Glupane
Kao veliki Zeljovac se predstavljaš a pišeš iz licnih interesa na forumu, mozda ti krivo što tvoji ljudi ne uzimaju kamatu ?
Glupane
Hajde samo pokaži kome je bitno šta si ti mislio.samirr je napisao/la:
Naravno da imaš ali iz interesa koji su dobro placeni, cekas malu grešku da pljuješ sve redom, stvarno sam mislio da je pored Amazona konacno došao još jedan navijac koji je realan ali sad vidim da nisam bio upravu.
Obali mi.
Virtu4l je napisao/la:Vratite im patike
Pa vidiš da je tebi bitno, da nije ne bi me citirao.Neandertalac je napisao/la:Hajde samo pokaži kome je bitno šta si ti mislio.samirr je napisao/la:
Naravno da imaš ali iz interesa koji su dobro placeni, cekas malu grešku da pljuješ sve redom, stvarno sam mislio da je pored Amazona konacno došao još jedan navijac koji je realan ali sad vidim da nisam bio upravu.
Obali mi.
Glupane
Više nego vaši kamatari iz uprave.MocMahale444 je napisao/la:Samke glupo ti je to pisati tribina od sda, koliko je kostala tribina i koliko su oni ulozili? Hajde reci nam mozda znas nesto sto mi ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.