Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Mozda bi Kagawa i litar rakije odradili poso.. uhh kad bi sastavili taj magicni tandem znalaca Cleverly Gibson,tu bi kosti pucale
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Valencia produzio ugovor na 3 godine. Gdje su sad oni sto pricaju da se u klubu nista ne radi 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Po meni pametan potez. Antonio je koristan igrac za razliku od nekih nasih "magova"u koje se ljudi toliko uzdaju i zaklinju.
Vjerujem da ce LVG vratiti pravog Antonia!
Vjerujem da ce LVG vratiti pravog Antonia!
Lijepe vijesti u vezi Valencie, od ove trojice igraca (Young, Nani, Valencia) on mi je najdrazi. Borben, moze posluziti i u defanzivi i ponekad zna da zablista. Valjda ce u narednom periodu malo vise da proigra, i da zabije bar 1 gol na SP ove godine.

Lav!

Lav!
NAPRIJED ZMAJEVI!
ma on je samo zakrpa i nista vise.. U top formi nije mogao nikad dobacit do tog nivoa da ozbiljno utice na igru (osim trkacki i pomalo u defanzivi) dosta toga govori i dosadasnja igra na SP gdje se ne moze nametnuti u Ekvadoru kao kljucni igrac a s obzirom na reputaciju i iskustvo bi morao nosit cijelu ekipu. Steta jer se mogao utusiti nekoj ekipi tipa Stoke ili Newcastle ali hajde mozda nisu htjeli prodavat za sicu..
It was turned around so that right looked wrong
Po meni pametan potez Van Gaala. Toni je jako borben igrač i kada je u formi dosta toga može napraviti. Uvijek je dobro imati najbržeg igrača na svijetu u svojoj ekipi. Naravno,kao i svi, željno priželjkujem ta pojačanja koja će nam omogućiti ako ne titulu onda top 4. Mi imamo par WC igrača ali ova prošla sezona je toliko bila crna da je sve kretalo po zlu. Dovesti štopera ali dobrog štopera, a ne za rotacije, te je naravno potrebno dovesti bar dva nova WC vezna igrača... Ali sve ovo mi se čini kao prevelik zalogaj za našu vrijednu upravu.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Muka mi.RiNo je napisao/la:Valencia produzio ugovor na 3 godine. Gdje su sad oni sto pricaju da se u klubu nista ne radi

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tačno tako! Tony je veliki borac i iako realno nije za prvih 11, solidna je zamjena i može zakrpiti i na beku kada zagusti. Što se mene tiče, neka ga!brazzo je napisao/la:ma on je samo zakrpa i nista vise.. U top formi nije mogao nikad dobacit do tog nivoa da ozbiljno utice na igru (osim trkacki i pomalo u defanzivi) dosta toga govori i dosadasnja igra na SP gdje se ne moze nametnuti u Ekvadoru kao kljucni igrac a s obzirom na reputaciju i iskustvo bi morao nosit cijelu ekipu. Steta jer se mogao utusiti nekoj ekipi tipa Stoke ili Newcastle ali hajde mozda nisu htjeli prodavat za sicu..
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Zar sumnjas u Van Gaalove planove?Cartman je napisao/la:Muka mi.RiNo je napisao/la:Valencia produzio ugovor na 3 godine. Gdje su sad oni sto pricaju da se u klubu nista ne radi
100% sportski i krajnje opušten potpis
Valencia je Ronaldo za cigu Nanija.
Bravo LVG.

Bravo LVG.
Koji su ludjaci ovi Holandjani:

- OfficialAgent
- Kontakt:
Newspaper AS claims the Brazilian centre-back Miranda ‘has almost completed his move’ to Old Trafford
Miranda znaci dolazi!

Miranda znaci dolazi!

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Vratia se MrUnited 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
100%OfficialAgent je napisao/la:Newspaper AS claims the Brazilian centre-back Miranda ‘has almost completed his move’ to Old Trafford
Miranda znaci dolazi!
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

NE ZASLUŽUJEMO GA. 

Cartman je napisao/la:

Objasnjenje je genijalno, bar malo da se nasmijem danas. Hvala @Cart

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!

Dajte nam neki transfer, da nas digne malo. Susic i kompanija mi ogadili nogomet.

Evo povrijedio nam se VerminatorCartman je napisao/la:![]()
Dajte nam neki transfer, da nas digne malo. Susic i kompanija mi ogadili nogomet.

Going on up to a spirit in the sky...
Problemi za napadača: Wayne Rooney u novom skandalu
Fudbaler Manchester Uniteda i reprezentativac Engleske Wayne Rooney, našao se u novom seks skandalu.
Naime prostitutka Heln Vud priznala je u ''Velikom bratu'' da je imala seks u troje u kojem je pored njene prijateljice učestvovao i Wayne Rooney.
Ona je priznala da se to desilo prije Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010 godine ali i da je zažalila zbog tog iskustva.
Ovo nije prvi put da se Rooney dovodi u vezu sa prostitutkama, jer za vrijeme dok mu je žena bila trudna izvjesnoj Jeniffer Thompson plaća 1.2000 funti po susretu.
"Buduci kapiten"
Fudbaler Manchester Uniteda i reprezentativac Engleske Wayne Rooney, našao se u novom seks skandalu.
Naime prostitutka Heln Vud priznala je u ''Velikom bratu'' da je imala seks u troje u kojem je pored njene prijateljice učestvovao i Wayne Rooney.
Ona je priznala da se to desilo prije Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010 godine ali i da je zažalila zbog tog iskustva.
Ovo nije prvi put da se Rooney dovodi u vezu sa prostitutkama, jer za vrijeme dok mu je žena bila trudna izvjesnoj Jeniffer Thompson plaća 1.2000 funti po susretu.
"Buduci kapiten"

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.