FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zubanovic89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubanovic89 » 15 jul 2011, 00:08

KARL HAJNC je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Pogresno ste me shvatili , uglavnom prolaskom Sheriffa duplo dobijate..
Dečko ti si na pogrešnoj temi, ostvarili ste dobar rezultat, slavite i ostavite nas na miru da slavimo. Imaš temu o svom klubu.
A JELI TI OVA TEMA BABOVINA :?: :?: :?:
samo cu ti jedno rec
a da me vidi babo :mrgreen: :mrgreen:
sad sa tekme sta reci penzionera i porodica pun istok zato je bilo ko pozoriste
karic nije dugo branio nadajmo se da ce malo sredit kako sezona bude odmicala
stanic ebo mater sta mu bi extra odigrao
markovic fkt vezze nema 90% sansi je on kriv
patrick bogi extra odigrali bogi super stajao na zemlji koljeno je ok a o patricku sta reci xD
savic vidi se da zna lopte extra je u napadu kao spic alternativa al sto je trom lik cudo jedno
svraka super pametan zuti karton trcao borio se
zeba 8-)
visca moze to bolje ne znam sta mu je jel on svjestan da mi njega moramo prodat uskoro haha
beslija odigrao iznad svojih mogucnosti 80 i nesto minuta previse je to za njega u ovakvoj utakmici i vremenu jos pocetak sezone noge teske al iskustvo kapitenski hvala mu
adilovic jbg nosio je trojicu na ledjima :lol: :lol: al vidi se da je bolji od lazara
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 15 jul 2011, 00:09

Evo tek se sad vratio! Utakmica je po mom misljenju nije bila bas nesta osim gola koji je bio fenomenalan! U prvom dije sam bio prezadovoljan igrom, ali u drugom smo se opustili i puno grijesilI! Naprimjer Visca u prvih 6 minuta drugog dije imao je 3 izgubljene lopte na njegovu gresku, ali i on se u pojedinim trenutcima iskupio! Akcija kod gola je kao sto sam rekao bila fenomenalno, dugo jos nisam vidio bolju akciju iako mi treba repriza gola da se sjetim sporednih detalja ali akcija je fenomenalna :D Sve u svemu zadovoljan sam pobjedom i valjda cemo proci. Cuo sam da ima sanse da nam dodje Makabi! On je bas najtezi moguci protivnik kojeg mozemo dobiti ali valjda ce sreca biti na nasoj strani pa cemo dobiti nekoga slabijeg!
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 00:11

cera1 je napisao/la:nek neko stavi gol volio bi ga jos jednom vidjet ono veselje komentatora cut :D ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
znaci slusam na tv1 bahu,covjek se uzivio prenosi ono bas dobro....zavrsava utakmica prebacujem na bht1 glupi kristic kao da je dzenaza nema jarane sluha covjek za ono jbt idi cuvaj ovce nemoj se tim bavit ako ne znas,jbt radi tu 5 god nije skontao da treba malo da se potrudi da se unese u utakmicu....svaka cast zelji bilu su dosta jaci steta sto bar jos jedan nije usao tamo ce bit sasvim drugacije al mislim da ce proc

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 15 jul 2011, 00:12

ej imaL ko snimak gola?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 15 jul 2011, 00:12

Komsije Kad je to izvlacenje sutra :?:

CESTITAM NA POBJEDI :D

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 jul 2011, 00:13

The Maniacs '87 je napisao/la:Evo tek se sad vratio! Utakmica je po mom misljenju nije bila bas nesta osim gola koji je bio fenomenalan! U prvom dije sam bio prezadovoljan igrom, ali u drugom smo se opustili i puno grijesilI! Naprimjer Visca u prvih 6 minuta drugog dije imao je 3 izgubljene lopte na njegovu gresku, ali i on se u pojedinim trenutcima iskupio! Akcija kod gola je kao sto sam rekao bila fenomenalno, dugo jos nisam vidio bolju akciju iako mi treba repriza gola da se sjetim sporednih detalja ali akcija je fenomenalna :D Sve u svemu zadovoljan sam pobjedom i valjda cemo proci. Cuo sam da ima sanse da nam dodje Makabi! On je bas najtezi moguci protivnik kojeg mozemo dobiti ali valjda ce sreca biti na nasoj strani pa cemo dobiti nekoga slabijeg!
HAHA' cuj go genomenalan :lol:

Nije da sam nesta protiv nas, al' je go bila cista sreca, nista tu nema fenomenalno lopta se odbila nekako do Bešlije, on osuto odbila se od igraca i u go' :mrgreen:
FKŽ !

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 15 jul 2011, 00:14

Silkoni je napisao/la:Komsije Kad je to izvlacenje sutra :?:

CESTITAM NA POBJEDI :D
kakvo izvlacenje vidis da ne znamo za sebe :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 15 jul 2011, 00:14

space je napisao/la:
cera1 je napisao/la:nek neko stavi gol volio bi ga jos jednom vidjet ono veselje komentatora cut :D ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
znaci slusam na tv1 bahu,covjek se uzivio prenosi ono bas dobro....zavrsava utakmica prebacujem na bht1 glupi kristic kao da je dzenaza nema jarane sluha covjek za ono jbt idi cuvaj ovce nemoj se tim bavit ako ne znas,jbt radi tu 5 god nije skontao da treba malo da se potrudi da se unese u utakmicu....svaka cast zelji bilu su dosta jaci steta sto bar jos jedan nije usao tamo ce bit sasvim drugacije al mislim da ce proc
heheh al kod gola je usto od mrtvih hehe

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 15 jul 2011, 00:15

TeaM87 je napisao/la:
The Maniacs '87 je napisao/la:Evo tek se sad vratio! Utakmica je po mom misljenju nije bila bas nesta osim gola koji je bio fenomenalan! U prvom dije sam bio prezadovoljan igrom, ali u drugom smo se opustili i puno grijesilI! Naprimjer Visca u prvih 6 minuta drugog dije imao je 3 izgubljene lopte na njegovu gresku, ali i on se u pojedinim trenutcima iskupio! Akcija kod gola je kao sto sam rekao bila fenomenalno, dugo jos nisam vidio bolju akciju iako mi treba repriza gola da se sjetim sporednih detalja ali akcija je fenomenalna :D Sve u svemu zadovoljan sam pobjedom i valjda cemo proci. Cuo sam da ima sanse da nam dodje Makabi! On je bas najtezi moguci protivnik kojeg mozemo dobiti ali valjda ce sreca biti na nasoj strani pa cemo dobiti nekoga slabijeg!
HAHA' cuj go genomenalan :lol:

Nije da sam nesta protiv nas, al' je go bila cista sreca, nista tu nema fenomenalno lopta se odbila nekako do Bešlije, on osuto odbila se od igraca i u go' :mrgreen:

Pod jedan nije genomenalan nego fenomenalan, ali ja uopste ne mislim da je go bio na srecu mozda je lopta koja je dosla do beslija bila "na srecu" ali gol uopste nije!

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 jul 2011, 00:15

AYAN je napisao/la:ej imaL ko snimak gola?
evo ga meni u djepu :lol:
FKŽ !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jul 2011, 00:16

kakav je da je, go je go :!:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 00:18

Nek je ušla pa tamam i slezenom da ga je zabio.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 15 jul 2011, 00:18

A DA ME VIDI BABO :D

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 00:18

cera1 je napisao/la:
space je napisao/la:
heheh al kod gola je usto od mrtvih hehe
ma et cut ces kako to baho radi sledece sedmice prenosi zelju,a ja cu se morat patit s kristicem dok budem gledao FKS mislim ako bude prenosa i to se ne zna

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 15 jul 2011, 00:18

ima li ko snimak utakmice da mirne duse pogledam ovu veliku pobjedu :D
treba nam jos igraca iz BiH

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 15 jul 2011, 00:19

TeaM87 je napisao/la:
AYAN je napisao/la:ej imaL ko snimak gola?
evo ga meni u djepu :lol:
a ko si ti? :?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 00:20

FIFA/UEFA je napisao/la:ima li ko snimak utakmice da mirne duse pogledam ovu veliku pobjedu :D
daj neki snimak za download ili da neko postavi na youtube
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 jul 2011, 00:20

slika
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 15 jul 2011, 00:20

ma et cut ces kako to baho radi sledece sedmice prenosi zelju,a ja cu se morat patit s kristicem dok budem gledao FKS mislim ako bude prenosa i to se ne zna[/quote]

ma znam care ;D jos mi pred ocima njegov komentar protiv lilestrema kad smo dali gol u 92 minuti umalo ga srcani nestrefi kad ga nas buki zabi uuuuuufffff dugo je vec od toga ;) al docekasmo ga ŽELJO opet igra fudbal ;) uzivajmo u tome VOLIM TE ŽELJO !!!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 15 jul 2011, 00:20

Oce li veceras biti repriza na RTV Vogošća kao i svaki put ? Moram na miru ko svak' normalan da jos jednom pogledam utakmicu kao i go !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.