NE ZASLUZUJEMO TE ROONEY, ZASLUZUJEMO MNOGO BOLJE!
A cuj ovoga Gaitan "onako dobar igrac, nesto kao Mata". Allahu dragi budi milostiv.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Onu tvoga JozeCartman je napisao/la: Kakvu dijagnozu moras imat da ne vidis kakav je genijalan igrac Mata?
Gledaj, on je nesto likovao sto je Portugal gubio i Nani sa njim. Ne vidim smisao toga. Vi ste ovdje pohvalili Rooneya, i ja sam samo odgovorio da je promasio dva cista zicera, i to je apsolutno odlucujuce. Generalno je odigrao dosta dobro, ali ne moze se tek tako zaboravit da je promasio dvije ogromne prilike. Pogotovo onu drugu je katastrofalno iskoristio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Onu tvoga JozeCartman je napisao/la: Kakvu dijagnozu moras imat da ne vidis kakav je genijalan igrac Mata?![]()
I nemoj biti licemjeran, neki dan napade čovjeka zato što je kritikovao Nania, zato što je igrač Uniteda na SP-u, a po tvom mišljenju bi ih sve trebali podržavati, a ti pljuješ po Rooneyu konstantno. Večeras je bio uvjerljivo najbolji igrač Engleza, evo i komentatori na ITV-u to kažu.
Kazem odigrao dosta dobro, ali napadacu se ne moze tek tako oprostit da promasi dva zicera. Evo Robin mi je ljubimac, pa je zakazao protiv Reala jer je promasio par ogromnih prilika, iako mu je generalna igra bila vrlo dobra.rio_Ferdy88 je napisao/la:I opet bio uvjerljivo najbolji kod Engleza, nije on krivac za to što je Stevie onako početnički 2 puta pogriješio i onda odbrana reagovala još gore. Pa komentatori ga hvale, a ovdje ti kritikuješ i nećeš da mu odaš priznanje. Da je bio neki od tvojih ljubimaca, na svaki pomen kritike bi ovdje ulijetao i napadao svakoga ko se usudi reći nešto protiv njih
Ja nisam likovao nego se grohotom smijao tvom pulenu nakon onog idiotskog poteza kada se sudario sa Coentraom. Rooney za razliku od njega nije mogao puno bolje. Nije on kriv sto je zakrpa za sve i svakoga. Sto ne pljujes po Sturridgeu? Bio je odlican, je li?Cartman je napisao/la:Gledaj, on je nesto likovao sto je Portugal gubio i Nani sa njim. Ne vidim smisao toga. Vi ste ovdje pohvalili Rooneya, i ja sam samo odgovorio da je promasio dva cista zicera, i to je apsolutno odlucujuce. Generalno je odigrao dosta dobro, ali ne moze se tek tako zaboravit da je promasio dvije ogromne prilike. Pogotovo onu drugu je katastrofalno iskoristio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Onu tvoga JozeCartman je napisao/la: Kakvu dijagnozu moras imat da ne vidis kakav je genijalan igrac Mata?![]()
I nemoj biti licemjeran, neki dan napade čovjeka zato što je kritikovao Nania, zato što je igrač Uniteda na SP-u, a po tvom mišljenju bi ih sve trebali podržavati, a ti pljuješ po Rooneyu konstantno. Večeras je bio uvjerljivo najbolji igrač Engleza, evo i komentatori na ITV-u to kažu.
A Welbecka mi je zao. Momak ce bacit karijeru kroz prozor ako ga treneri nastave forsirat na krilu. Zasluzuje priliku kao cisti centarfor, siguran sam da moze dat 15-20 golova u PL da dobije tu priliku. Tesko da ce to dozivit u Unitedu sljedecih nekoliko sezona, zbog Robina i Waynea.
Tako je momcino, RVP nosi ovu prosjecnu Holandiju na svojim ledjima.Belmin6 je napisao/la:Svindale, nije zanimljivo za Rooneya vishe. Kapiten je prekucao s onakvom rupom od ekipe, sta ce tek raditi u Unitedu uuuu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Suti brate, muka mi kad ga god gledam.Narin je napisao/la:Haj dobro Cabaye,njega nismo nikad ni imali,ovog Pogbu smo imali,pa pustili..
I ja starom baš govorim. Kaže on: Pametan nije mog'o da sluša prepotentnog Fergusona..Cartman je napisao/la:Suti brate, muka mi kad ga god gledam.Narin je napisao/la:Haj dobro Cabaye,njega nismo nikad ni imali,ovog Pogbu smo imali,pa pustili..
Njega sam oplak'o ranije, prelazim na ostale.Narin je napisao/la:Haj dobro Cabaye,njega nismo nikad ni imali,ovog Pogbu smo imali,pa pustili..
Vracamo Gibsona.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Njega sam oplak'o ranije, prelazim na ostale.Narin je napisao/la:Haj dobro Cabaye,njega nismo nikad ni imali,ovog Pogbu smo imali,pa pustili..![]()
Valjda je ovo ljeto konačno to ljeto kad United dovodi klasnog veznjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.