Zato mi najviše smeta. On je taj koji koči dolazak veznjaka i koji će potencijalno sjebati sezonu radi toga. Taman nam treba da niko ne dođe i da se umjesto toga uzdamo u nekonstantnog igrača koji će igrati na neprirodnoj poziciji.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zenga druže...Zenga je napisao/la:Trebali smo se kutarisat igrača davnih dana, sad sve na vrat, na nos.
@Šefket nije Bennacer nikakav poluprodukt nego jedan od najperspektivnijih veznjaka u Italiji, veliki potencijal![]()
Pisao sam ima neko vrijeme kako bi tata Galliani momentalno doveo Icardija, vjerujem da se novinari zabavljaju i da nema istine u tim glasinama...
@Rope kažeš WC potencijal Donnarumma, ja tvrdim da je već WC, i to ima već neko vrijeme. Haj da navedemo 5-10 golmana boljih od njega? Nema ih toliko, a daleko je mlađi od ostalih top10. Pepe Reina je sigurno pozitivno uticao na karijeru Gigioa, te Buffon preko repke.
Ovog su klepili od Lazia navodno zbog njihovog administrativnog propusta, malo čudnih dimenzija za jednog ofanzivca pri tome Brazilac. Eto vele potencijal dobar..slobodaTZ je napisao/la:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Luan_Capanni
E hoće ga i usrećit, a'l hajd, valjda se i primavera mora izvući iz kanala.Fantasista je napisao/la:Momak ima 19 godina i vjerovatno će u primaveru. U normalnoj ekipi bi dobio priliku i prodali bi ga za 50M naredno ljeto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.