Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Arnelinho
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Arnelinho » 01 nov 2011, 23:07

U AEK-u je bio desni bek. Pravo veli ova @Raja :D Možda je igr'o i zadnjeg veznog, al' ja ono tekmi što sam gled'o je bilo uglavnom na desnom beku.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2011, 23:10

Vracas se na greske a ne pricas o sijaset drugim stvarima koje su bile vise nego dobro odradjene.
Kad sagledas neke stvari svi ti igraci su u pet deka.ili igraju u minornim klubovima ili ih nema ni mapi.
A satro hocemo da prodjemo onako glat na velika prvenstva.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 nov 2011, 12:09

Za_raju je napisao/la: Moze on na beku pruziti dovoljno jer nije on bas mekan u duel igri ...
I siguran sam da je u AEK-u igrao vise na poziciji beka ;)

Ali ostaje zal za Vranjesom ali staces da Pajdo nije ko jest mi bi vec bili na prvenstvu ...
Prvo Mravac (unistio nas) drugo nikad necu za zivota prezaliti onaj gol u Tirani i stavljanje povrijedzenog golmana na gol koji je samo pozdravio loptu pogledom i to ce nas 99% kostati plasmana na prvenstvo...
Ali Bosna nikad nije obilovala ljudima sa jakom logikom a uvijek je imala tvrdoglavaca za izvoza koliko i balvana...
Potpuno si upravu, vidi se i ovdje na forumu da smo zemlja mepopravljivi tvdoglavaca.!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 nov 2011, 14:58

harishp je napisao/la:Vracas se na greske a ne pricas o sijaset drugim stvarima koje su bile vise nego dobro odradjene.
Kad sagledas neke stvari svi ti igraci su u pet deka.ili igraju u minornim klubovima ili ih nema ni mapi.
A satro hocemo da prodjemo onako glat na velika prvenstva.
Ne,ne,ne ako smo mi koji hajmo rec laicki posmatramo ovo sve uvidjeli gdje je problem nakon par meceva kako to da profesionalac,covjek zaduzen za taj posao nije shvatio da je Mravac problem i karcinom nase repke kojeg treba odstraniti za sva vremena,kako profiju nije jasno da mu medju stativama stoji invalidna osoba unatoc medicinskim nalazima,kao da nije profi uvidio da Alispahic,Ibricic nemaju sta traziti u ovoj repki pored Mede,Pjane,Misketa i da bezveze zauzimaju mjesto jednom Visci,Stevanovicu itd...
Stoga tvrdim da smo mi vec trebali biti glatko na prvenstvu da pajdo nije tvrdoglav i nedokazan...

Tek je on uvidio neke stvari nakon sto je malo primirio odnose sa Dr.Osimom i pogledao stvari ocima nakon sto mu je Ivica skinuo mrenu sa njih,ali kasno odose jos jedne kvalifikacije u nepovrat i nakon sto nam odu Spaha,Rahima,Miske,Papac mi necemo vise imati nikad ovakvu repku i ovakvu priliku...
Zalosno ali staces mi smo narod koji je osudzen na patnju i uvijek ce tako biti...
soko je napisao/la:Prvo nidje veze, opet ista prica tj glupost.
Drugo si u pravu tj dokaz :)
Prvo nam opisi zasto nema veze , nemoj se drzati onih seoskih floskula nego nam objasni sta to nije tacno u ovom gore napisanom ;)
Drugo jako sam tvrdoglav ali tek kad utvrdim da sam zauzeo pravi stav i smjer tj da negrijesim i da nisam u zabludi...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 nov 2011, 16:48

@za_raju

Napisao sam ti neki 100 puta a ti se opet drzis ti seoskih floskula. I naravno ovo drugo.
Al hajde opet..
Zar ti nisi pisao pocetkom kvalifikacija da je Susic kriv za slabe rezultate i poredio SP2010 i EP2012.
Ja sam ti pisao vise puta da je medju glavnim stvarima forma, pisao si da je Susic ubio nas napadacki stil. Ja sam ti pisao u kakvoj su formi bili Dzeko i Miske prije 2-3 godine i prije godinu, al jbg tvrdoglav. U BL 22 i 26 gola, Miske oborio rekord asistencija, u te dvije sezone 20 i 16(cini mi se)
Onda kad je Dzeko polako usao u formu, Pjanic poceo da igra, Spahino ne igranje radi samaranja. Lulica, Mujdzu, Zahirovica je Susic doveo. Ustelio Medu. Salihovic i Papac se vratili. Miske odlucio da ponovo igra, cak i trci(mozda zato sto ga je Susic stavaljao na klupu?!) i sta bi ovi nasi poceli davati golove, posjed lopte odlican, nismo primili gola nego jedan iz penala u 5 tekmi.
Ima ovi kao Dylan dog meni se cini, koji su isto tako bezze pljuvali al su skontali da nisu u pravu i promjenili misljenje. A ti bas rad ovog prvog seoskih floskula nemers preci preko svoga...
Nego opet pises lako je sa igracima koji igraju u ManCity, Lazio, Roma, Sevilla, Rangers, Hoffenheim, Dynamo a sigurno znas sta sam ti odgovorio na taj post, neg jbg nece levat priznat da je pogrjesio.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 nov 2011, 18:01

soko je napisao/la:@za_raju

Napisao sam ti neki 100 puta a ti se opet drzis ti seoskih floskula. I naravno ovo drugo.
Al hajde opet..
Zar ti nisi pisao pocetkom kvalifikacija da je Susic kriv za slabe rezultate i poredio SP2010 i EP2012.
Ja sam ti pisao vise puta da je medju glavnim stvarima forma, pisao si da je Susic ubio nas napadacki stil. Ja sam ti pisao u kakvoj su formi bili Dzeko i Miske prije 2-3 godine i prije godinu, al jbg tvrdoglav. U BL 22 i 26 gola, Miske oborio rekord asistencija, u te dvije sezone 20 i 16(cini mi se)
Onda kad je Dzeko polako usao u formu, Pjanic poceo da igra, Spahino ne igranje radi samaranja. Lulica, Mujdzu, Zahirovica je Susic doveo. Ustelio Medu. Salihovic i Papac se vratili. Miske odlucio da ponovo igra, cak i trci(mozda zato sto ga je Susic stavaljao na klupu?!) i sta bi ovi nasi poceli davati golove, posjed lopte odlican, nismo primili gola nego jedan iz penala u 5 tekmi.
Ima ovi kao Dylan dog meni se cini, koji su isto tako bezze pljuvali al su skontali da nisu u pravu i promjenili misljenje. A ti bas rad ovog prvog seoskih floskula nemers preci preko svoga...
Nego opet pises lako je sa igracima koji igraju u ManCity, Lazio, Roma, Sevilla, Rangers, Hoffenheim, Dynamo a sigurno znas sta sam ti odgovorio na taj post, neg jbg nece levat priznat da je pogrjesio.
Levat je da razjasnimo pojam za nekog ko lose igra fudbal pa da se nebi stalno govrilo kako ima obe lijeve noge neko je skontao da se takav igrac prozove "levat"(obe lijeve noge)...Tako da ja koji pisem sigurno nisam levat ;)
Idemo dalje , zasto ti je tako tesko priznati da sam 100% upravu kad kazem da nas je pajdo kostao kvalifikacija(99%) svojom tvrdoglavoscu,kratkovidnoscu forsirajuci Mravac,Hasagica,Ibrcica i koristeci Lulica na beku sto ovaj ni u ludilu ne moze igrati pogotov jer igramo sa presporom sredinom koja se nevraca i epilog je 3 komada u Rumuniji...
Jeli tesko priznati da je covjek bio odbacio naseg najboljeg igraca Misketa i da smo proigrali kako je on ponovo u krupnom kadru?
Jeli to problem tebi priznati da nas je ona taktika iz Tirane i forsiranje INVALIDA kostala 1 mjesta?
Jeli to problem priznati da je stvar malo legla na svoje kako je Dr.Osim skinuo mrenu sa ociju tvrdoglavca?
Pa jeli problem priznati da nije pozvao provjerenog i po prirodi jedinog desnog beka kojeg imamo i koji nam treba ne samo u prvoj nego i u uzvratu jer Mujdze nema ni u Lisabonu(Vranjes)?

Itd da vise ne pisem u OFF-u...
Dok nekom iz guzice u glavu dodze voz vec kod Doboja...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 nov 2011, 18:10

Za_raju je napisao/la:
Levat je da razjasnimo pojam za nekog ko lose igra fudbal pa da se nebi stalno govrilo kako ima obe lijeve noge neko je skontao da se takav igrac prozove "levat"(obe lijeve noge)...Tako da ja koji pisem sigurno nisam levat ;)
Idemo dalje , zasto ti je tako tesko priznati da sam 100% upravu kad kazem da nas je pajdo kostao kvalifikacija(99%) svojom tvrdoglavoscu,kratkovidnoscu forsirajuci Mravac,Hasagica,Ibrcica i koristeci Lulica na beku sto ovaj ni u ludilu ne moze igrati pogotov jer igramo sa presporom sredinom koja se nevraca i epilog je 3 komada u Rumuniji...
Jeli tesko priznati da je covjek bio odbacio naseg najboljeg igraca Misketa i da smo proigrali kako je on ponovo u krupnom kadru?
Jeli to problem tebi priznati da nas je ona taktika iz Tirane i forsiranje INVALIDA kostala 1 mjesta?
Jeli to problem priznati da je stvar malo legla na svoje kako je Dr.Osim skinuo mrenu sa ociju tvrdoglavca?
Pa jeli problem priznati da nije pozvao provjerenog i po prirodi jedinog desnog beka kojeg imamo i koji nam treba ne samo u prvoj nego i u uzvratu jer Mujdze nema ni u Lisabonu(Vranjes)?

Svaka ti cast na ovim konstatacijama, ja sam mislio da nema niko normalan na ovom forumu ko stvari vidi u pravom svjetlu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2011, 18:13

Problem je @za raju sto se kod tebe samo lose stvari i greske priznaju.Ostalo naravno ne vidis niti hoces da vidis.
Sto se tice misketa prvi bi ga Osim poslao u pet stotina PM da je se fakaro po terenu pa nek objasnjava kome je kontao.Prema tome ne glupiraj se.
Citajuci tebe,covjek bi rekao da imamo uslove poput makar Engleza,da nam po trojica cetvorica igraca igra u Barceloni,Realu a ne da nam pola reprezentativaca presjedi na klupama,da nam cjela BIH daje podrsku a ne da dvije trecine ne yebu BIH ni repku ni drzavu.
S takvim razmisljanjem i politikom nista nisi bolji od one dvije trecine.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 nov 2011, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 nov 2011, 18:30

Treba priznati i neke stvar koju je Safet doveo na Evropski nivo,to su narvno disciplina,srezao je kic u korijenu koji je pratio repku vec duze vrijeme.Selme Bajrami u lozama itd.
Treba priznati i da je pozvao novih par igraca ,ja mu odajem priznanje samo za Zahirovica jer Mujdzu,Lulica, bi svako pozvao taman i da smo i puno jaca repka nego jesmo(osim Cire,pu,pu)...
Treba priznati da je imao i zivce za Medunjanina cekao ga je i docekao kapa dole za to...
Treba priznati da je uveo novu formaciju koja ce izgleda biti nasa "deafultna" 4-5-1 barem protiv jacih repki!!!
Ima dosta dobrih stvari sa njegovim dolaskom ali niko ne moze pobiti da je zbog tvrdoglavosti/kratkovidnosti prosuo bodove prtiv Fra(Kosevo),Rumunije i nikada prezaljenog remija u Tirani koji ce nam 99% biti glavni uzrok zbog kog cemo gledati EP na televiziji...
"No God is Good God "

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 nov 2011, 18:36

Moze covjek zauzeti ili imati opsti kriticki stav prema zivotu i repci uopste i to je ok ali da bi bio 100% shvacen kao ozbiljan moras se drzati svoje postavke prema zivotu i imati isti arsin prema svima.

Susicu se moze zamjeriti pogresna procjena u utakmici u Albaniji i to je jedino sto mi zapinje za oko uz neskoristene pripremne utakmice protiv Njemacke,Svedske (pogovoto). No sve to je opsti raj u odnosu na sve prosle trenere i velike i male (a bogami i buduce vidjet cete). Poceo je nesigurno al s vremenom je STVORIO novu repku.

A traziti Papetu najmanju manu i istovremeno prelaziti onako lakonski i neprimjetno preko nekih veoma krupnih stvari koje su se izdesavale u toku ovih kvalifikacija.

Ona utakmica u Rumuniji ce ostati meni nezaboravna zbog ociglednog pokusaja puca u reprezentaciji. O tome nitko nije zelio da pise puno da se nebi previse uzburkalo i sasvim poremetio ostatak kvalifikacija. Tko je bio glavni na terenu zna se necu da mu spominjem ime a njegova uloga ce se vjerovastno bolje znati kada prekine karijeru . Poslije te tekme mi se smucilo i na Barbareza .

Tu dajem veliki kredit gosp. Susicu sto je to sve presutio i nije ulazio u detalje sta se desavalo i pricalo a mogao je !!! Samo im je onako pedagoski i javno odprilike dao do znanja da zna cime se bave !!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 nov 2011, 18:38

kimbo je napisao/la:Moze covjek zauzeti ili imati opsti kriticki stav prema zivotu i repci uopste i to je ok ali da bi bio 100% shvacen kao ozbiljan moras se drzati svoje postavke prema zivotu i imati isti arsin prema svima.

Susicu se moze zamjeriti pogresna procjena u utakmici u Albaniji i to je jedino sto mi zapinje za oko uz neskoristene pripremne utakmice protiv Njemacke,Svedske (pogovoto). No sve to je opsti raj u odnosu na sve prosle trenere i velike i male (a bogami i buduce vidjet cete). Poceo je nesigurno al s vremenom je STVORIO novu repku.

A traziti Papetu najmanju manu i istovremeno prelaziti onako lakonski i neprimjetno preko nekih veoma krupnih stvari koje su se izdesavale u toku ovih kvalifikacija.

Ona utakmica u Rumuniji ce ostati meni nezaboravna zbog ociglednog pokusaja puca u reprezentaciji. O tome nitko nije zelio da pise puno da se nebi previse uzburkalo i sasvim poremetio ostatak kvalifikacija. Tko je bio glavni na terenu zna se necu da mu spominjem ime a njegova uloga ce se vjerovastno bolje znati kada prekine karijeru . Poslije te tekme mi se smucilo i na Barbareza .

Tu dajem veliki kredit gosp. Susicu sto je to sve presutio i nije ulazio u detalje sta se desavalo i pricalo a mogao je !!! Samo im je onako pedagoski i javno odprilike dao do znanja da zna cime se bave !!!!!!!!!
Pa ne spori niko dobre stvari koje je Pape ucinio al nekako imam utisak a nisam ja jedini da je moglo bolje, jer onaj remi u Tirani nas je kostao EP-a a samo smo njegovom grekom remizirali.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 nov 2011, 18:39

[youtube][/youtube]

;)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 nov 2011, 18:42

Goalgetter je napisao/la:
Kad povucemo crtu nakon dosadasnjeg mandata Safeta Susica, onda otvoreno mogu reci da je isto (ako ne i bolje) bio uspjesan kao Ciro.
Svakako da je uspjesniji od Cire, Ciro je obicni bacac magle.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2011, 18:46

Za_raju je napisao/la:Treba priznati i neke stvar koju je Safet doveo na Evropski nivo,to su narvno disciplina,srezao je kic u korijenu koji je pratio repku vec duze vrijeme.Selme Bajrami u lozama itd.
Treba priznati i da je pozvao novih par igraca ,ja mu odajem priznanje samo za Zahirovica jer Mujdzu,Lulica, bi svako pozvao taman i da smo i puno jaca repka nego jesmo(osim Cire,pu,pu)...
Treba priznati da je imao i zivce za Medunjanina cekao ga je i docekao kapa dole za to...
Treba priznati da je uveo novu formaciju koja ce izgleda biti nasa "deafultna" 4-5-1 barem protiv jacih repki!!!
Ima dosta dobrih stvari sa njegovim dolaskom ali niko ne moze pobiti da je zbog tvrdoglavosti/kratkovidnosti prosuo bodove prtiv Fra(Kosevo),Rumunije i nikada prezaljenog remija u Tirani koji ce nam 99% biti glavni uzrok zbog kog cemo gledati EP na televiziji...
Na Kosevu i protiv Rumunije bukvalno 110% igraca qurcom nije mrdnulo svih 90 minuta.A sam Ivica rece ako se jedan igrac ili dva ne zalazu u tekmi kako je bog rekao pisi propalo za cjelu ekipu.I djabe ti bilo kakava foemacija i taktika.U Tirani Pjanic je napravio svoj rekord gadjanja precke,stative,sta mislis jel to Papetova greska,Pjaniceva ili je neko sarao sa daljinskim odozgo.Igranje rukom,ili greske golmana mogu biti i desiti se svakom ali u nasem napadu je bilo svega duplo toga.Mozda je Pape treebao da onu precku malo iscekica.
Uostalom za kompletnu ekipu ti treba ponekad vremena i mira u kuci.kod nas je svega bilo ali toga najmanje.
Tako da se treba udarati nogom u guzicu sto je uopste i doslo do ovoga sada.
P.S Sto se tice Administracije na obraz sto se fakat zasticuje onaj @vendeta jer bi neko drugi davnih dana letio sa foruma zbog takvih uvreda,spominjanje majke i nebuloza.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 nov 2011, 18:48

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Treba priznati i neke stvar koju je Safet doveo na Evropski nivo,to su narvno disciplina,srezao je kic u korijenu koji je pratio repku vec duze vrijeme.Selme Bajrami u lozama itd.
Na Kosevu i protiv Rumunije bukvalno 110% igraca qurcom nije mrdnulo svih 90 minuta.A sam Ivica rece ako se jedan igrac ili dva ne zalazu u tekmi kako je bog rekao pisi propalo za cjelu ekipu.I djabe ti bilo kakava foemacija i taktika.U Tirani Pjanic je napravio svoj rekord gadjanja precke,stative,sta mislis jel to Papetova greska,Pjaniceva ili je neko sarao sa daljinskim odozgo.Igranje rukom,ili greske golmana mogu biti i desiti se svakom ali u nasem napadu je bilo svega duplo toga.Mozda je Pape treebao da onu precku malo iscekica.
Uostalom za kompletnu ekipu ti treba ponekad vremena i mira u kuci.kod nas je svega bilo ali toga najmanje.
P.S Sto se tice Administracije na obraz sto se fakat zasticuje onaj @vendeta jer bi neko drugi davnih dana letio sa foruma zbog takvih uvreda i nebuloza.
Upravu si pretjerao sam! Molim Te da prihvatis moje izvinjenje, ovo mislim iskreno.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 nov 2011, 18:48

vendeta87 je napisao/la:
Kad povucemo crtu nakon dosadasnjeg mandata Safeta Susica, onda otvoreno mogu reci da je isto (ako ne i bolje) bio uspjesan kao Ciro.
Odprilike je to tu negdje , samo malo previse pojednostavljeno. U biti nekada veoma sposoban trener, sada vec posenilio i gubi takt. Dosao u Bosnu kao neki kolonialisticki trener prodavao pricu , pokusao da iskoristi one igrace koje je imao do maksimuma . bolila ga neka stvar sta ce biti za par godina. Velika vecina njegovih i nasih ambicija se ukrstila u jednom periodu al nikada on nebi vodio repku Hrvatske kao nasu ;) , tamo bi skupljao igrace i pravio repku kao sto to Pape rade sada za BH. E zamisli Ibricic nezamjenjiv a Pjana i Medo zakucani za klupu , samo kada se toga sjetim pozlije mi. :roll:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 nov 2011, 18:53

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

;)
Mislim da je poslije Bukuresta njemu doslo iz guzice u glavu da mora okrenuti sve za 180 stepeni ida nije najpametni na svijetu...
Poslije ovog i Osimovi savjeti su ukljuceni u planove pred utakmice!!!
Nemojmo zaboraviti izjavu u kojoj je na pocetku mandata Susic rekao "da Osim gleda svoja posla i da nema on sta njemu djeliti savjete" ali to se moze uzeti malo i kao isforsirana izjava jer tada je bio Usanovicev igrac sto se vidjelo i na rezultatima ;)
harishp je napisao/la:Na Kosevu i protiv Rumunije bukvalno 110% igraca qurcom nije mrdnulo svih 90 minuta.A sam Ivica rece ako se jedan igrac ili dva ne zalazu u tekmi kako je bog rekao pisi propalo za cjelu ekipu.I djabe ti bilo kakava foemacija i taktika.U Tirani Pjanic je napravio svoj rekord gadjanja precke,stative,sta mislis jel to Papetova greska,Pjaniceva ili je neko sarao sa daljinskim odozgo.Igranje rukom,ili greske golmana mogu biti i desiti se svakom ali u nasem napadu je bilo svega duplo toga.Mozda je Pape treebao da onu precku malo iscekica.
P.S Sto se tice Administracije na obraz sto se fakat zasticuje onaj @vendeta jer bi neko drugi davnih dana letio sa foruma zbog takvih uvreda,spominjanje majke i nebuloza.
Ok sve ali zasto staviti invalida na gol ne jednom nego 2 puta u najvaznijim tekmama i remetiti stabilnost odbrane zamjenama na poluvremenu!!!
Sve bi ja to nekako i opravdao da je Avdukic bio ta zamjena Hasagicu a ne jedan od najboljih mladih golmana svijeta koji je standardan u EPL.
Hajde budi posten pa reci ko bi ono jos uradio a da se za tog covjeka ne moze reci da je tvrdoglav!!!
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 02 nov 2011, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 nov 2011, 18:53

kimbo je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Odprilike je to tu negdje , samo malo previse pojednostavljeno. U biti nekada veoma sposoban trener, sada vec posenilio i gubi takt. Dosao u Bosnu kao neki kolonialisticki trener prodavao pricu , pokusao da iskoristi one igrace koje je imao do maksimuma . bolila ga neka stvar sta ce biti za par godina. Velika vecina njegovih i nasih ambicija se ukrstila u jednom periodu al nikada on nebi vodio repku Hrvatske kao nasu ;) , tamo bi skupljao igrace i pravio repku kao sto to Pape rade sada za BH. E zamisli Ibricic nezamjenjiv a Pjana i Medo zakucani za klupu , samo kada se toga sjetim pozlije mi. :roll:
Ovo je dobro receno!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 02 nov 2011, 18:58

kimbo je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

Pa dobro tada je Medo u citavoj sezoni imao 5-6 utakmica i to ulazio s klupe dok je sad neizostavan u svom klubu.
Pjanic nije igro jer je Miske bio u extra formi.
Nije mogao pozvati Besica,Zahirovica jer su tad imali po 15-16 godina :lol:
Lulic tada nije nije bio ovo sto je danas,Papac nije htjeo igrati zbog saveza......ima tu milion stvari. Tesko je to uporedjivat.
Mozda sljedeci selektor pozove Denni Avdica za 3 godine npr. koji tad bude u top formi i 2 strijelac bundeslige npr.
a Pape ga nije zvao jer ga nema ni na mapi(povreda,forma...nebitno)....
Ciro je nesto napravio i hvala mu Pape takodjer,hvala i njemu.
Dva puta smo zaredom drugi jednom ispred nas Spanija drugi puta Francuska i u barazu jednom na zaustavio Portugal.....realno gledajuci nismo podbacili jer su ove 3 ekipe daleko jace od nas.
Nadam se da cemo imat vise srece u dvomecu s Portugalom nego prosli puta.
RIP SALE VILENJAK

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 nov 2011, 20:40

Za_raju je napisao/la:
soko je napisao/la:@za_raju

Al hajde opet..

Evo ja cu priznati da sa ovim sto si napisao jesi upravu ali za nekoga ko ne prati nasu repku.
Opet pogledaj gdje su nasi igraci igrali tj ne igrali, forma igraca, klupa, suspenzije.
Ima tu gresaka kod Susica, samo to tvoje nema logike.
Pocetkom kvalifikacija, Hasagic je bio ispred Begovica. Onda kad je Begovic uletio u neku formu, sta bi nema lika, ne odaziva se, pokvaren telefon.. Mravac, opet nema boljeg. Jer tad, Nadarevic klupa, Jahic povreda. Opet upravu bi ti bio ako smo mi imali boljeg ali nazalost nismo. A ko je to mogao igrati beka osim Lulica. Salihovic ili Papac??
Ibricic u Hajduku rasturao, nije uopste los igrac kako ti hoces da navedes.
Taktika iz Tirane bi bila dobra da su Dzeko, Miske, Pjanic i ostali bili u formi.
To je lako vidjeti jer igrali su Dzeko, Vedo, Miske, Pjana, Medo, Rahimic, Lulic, Mujdza, Mravac, Spaha i Keno.
Tako da to lose taktika pada u vodu. Mozes misliti sa ovom formom sta bi Dzeko, Vedo i kompanija uradila Albaniji.
Za Misketa, Galata i Dynamo. Da nije bilo Pape Miske bi jos zvakao zvaku, setao se po terenu ili grijao klupu ovo govorim za nas tim, jer ocigledno oni iz Wolfburga, Galate i Dynama misle drugacije.
Mogao je pozvati Vranjesa, to jeste greska. Ali opet nista smak svijeta, moze se lako pogledati koliko je Vranjes utakmica odigrao od recimo augusta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.