FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Istina je cuo sam i ja jucer na dnevniku ali 300 000 na nas i kitice vjerovato po 150 000 od toga se ne moze ni poceti istok ali se moze poceti raditi na natkrivanju juga sto bi po meni bilo pametno!
od tog novca ne mozes kupiti 10 stolica a ne poceti istok praviti 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
TIMI je napisao/la:u budzet grada Sarajeva uvrstena je rekonstrukcija stadiona Grbavica i Asim Ferhatovic Hase za koje je izdvojeno 300.000KMovo je ja mislim dovoljno za istok....

Samo Laganini
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Nisam inžinjer al'znam da moze k'o nova tribinica Veleža!!! Ispod milion se ne moze napravit' solidna tribina sa nekih 4 - 5 -6 hiljada sjedecih...i to na guzove,a sa natkrivanjem skoro pa duplo!!!TIMI je napisao/la:pa kako ces natkriti jug a nemozes napraviti istokod natkrivanja nista....hajmo ovdje inzinjeri kolko je beton moze li se za 150.000 napraviti istok,pa nije cimenta toliko valjda
![]()
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
150.000 je potrebno samo da se ukloni stari beton na istoku
Sta vam je ba, gdje ste vi to vidili da se pravi tribina od 150.000
Bez 1.000.000 se ne pocinje...

Sta vam je ba, gdje ste vi to vidili da se pravi tribina od 150.000

Bez 1.000.000 se ne pocinje...
010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ja bi bio zadovoljan da sa tim parama uklone stari beton na istoku. Onda se otvara prostor za tribinu koju bi gradio sponzor, recimo Sirbegovic.
Ali poznavajuci rad ove uprave, cisto sumnjam da ce ijednu marku potrosit na infrastrukturu...
Ali poznavajuci rad ove uprave, cisto sumnjam da ce ijednu marku potrosit na infrastrukturu...
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 28 sep 2009, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
Koga zanima Kubik betona je prosječno 150 KM,, dakle skontajte kolko može kubika betona za 150.000,00 KM.
Mada znate da postoji i Kanton Sarajevo i Opština Novo Sarajevo i oni će se sigurno priključit sa dodatnom Finansijskom injekcijom za rekonstrukciju... tu bi se moglo nešto veće uradit.
A što se tiće Južne tribine, po mojoj procjeni ona se može napraviti slično, ako ne i identično kao i Sjeverna tribina, jer iza Južnog gola ima prostora kolko HoŠ, a uz dodatnu pomoć Bagera i Buldozera može se napravit tamam prostora za jednu novu tribinu. Ali nek oni sad barem riješe Istok, pa polahko...
Mada znate da postoji i Kanton Sarajevo i Opština Novo Sarajevo i oni će se sigurno priključit sa dodatnom Finansijskom injekcijom za rekonstrukciju... tu bi se moglo nešto veće uradit.
A što se tiće Južne tribine, po mojoj procjeni ona se može napraviti slično, ako ne i identično kao i Sjeverna tribina, jer iza Južnog gola ima prostora kolko HoŠ, a uz dodatnu pomoć Bagera i Buldozera može se napravit tamam prostora za jednu novu tribinu. Ali nek oni sad barem riješe Istok, pa polahko...

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- RK Gradacac
- Kontakt:
I sta ces sa tim betonom? Jel to ko iz crtanih filmova kupis beton i on sam od sebe napravi tribinu, ne trebaju ti ni ljudi ni bageri, ni armatura ni koji racku!
Daj malo ukljuci taj svoj mozak prije nego pocnes padat u euforiju!!!
010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Bas je lijepo sanjati 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
A jesi ti bukvalac majke mi, pa logično je da nisam mislio na to da se sve te pare potroše na Beton....RK Gradacac je napisao/la:I sta ces sa tim betonom? Jel to ko iz crtanih filmova kupis beton i on sam od sebe napravi tribinu, ne trebaju ti ni ljudi ni bageri, ni armatura ni koji racku!
Dao sam ti cijenu Betona, a ti računaj kako ti je Ćejf. Zašto ti je cilj biti svakom loncu poklopac? Inače ako misliš da si pametan, nemoraš se raspravljat sa onim ljudima za koje misliš da dovoljno ne koriste mozak.
Ti si očito Fenomen, kao i "Škoro"

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ovo su pare za sve ostalo ali ne za rekonstrukciju,kada se Sirbegovic nudio on je govorio o 4 miliona maraka za dizanje istoka i rekonsrukciju(djelimicnu)juga,150 milja ako nam ih daju uloziti u igracki kadar i dati plate radnicima na stadionu 13 mjeseci su ljudi bez marke 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- jedna si jedina
- Kontakt:
ma ako se išta bude pravilo, treba korak po korak, napraviti zapad i istok indentične sjeveru, a jug napraviti skroz drugačije, jer jug je samo jedan, i više bi volio da se grbavica napravi nego da na lotu dobijem, ali samo za istok treba bar milion, pa ako je tako jeftino zašto će borac i sloboda u stadion uložiti 30-40 miliona, i imali iko inf. koliko su koštali ovi zadnji radovi na bp, novi krov i to i najbolje bi bilo da uprava nešto organizuje neko članstvo, i ja mislim da željo u sarajevu ima najmanje 200.000 navijača i zamislite da svaki navijač, svaki mjesec da jednu **** markicu to je za godinu 2.400.000 i zamislite za jednu godinu šta možemo zato napraviti, i fkt to treba pokrenuti samo treba prostora na tv da se to fino objasni, da se prvo jave ljudi koji bi to davali, da je onda to njima obavezo,svaki mjesec ti dolazi račun od marku ili npr. odjednom uplatiš 12maraka, pa šta je to jebote ili npr. uz račun za telefon, vodu, struju moraš dati marku i ta marka ide u klub, može to žuje samo da hoćeAYAN je napisao/la:Koga zanima Kubik betona je prosječno 150 KM,, dakle skontajte kolko može kubika betona za 150.000,00 KM.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nisam fenomen a ni inzinjer da znam koliko je betona potrebno da se izgradi tribina odgovarajuce velicine na Istoku. Al eto ti si zakljucio da je 150.000 dovoljno za Istok, mozda ostane i za Juga sta... ko zna mozda si se preracunao 

010 ISN'T JUST A CODE
"cika ahmo, moze jedna bajkica..."

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ja se ipak nadam da bi se ta neka rekonstrucija mogla i desiti.
Obzirom da u Gradu svakog dana Niču neki novi Šoping i Biznis centri, gdje se Načelnici i Čelnici dobro ogrebu... Nebi mi bilo krivo da otvore neki Šoping pod isočnom tribinom, pa nek se grebu kolko im je qrcu ćejf...
Obzirom da u Gradu svakog dana Niču neki novi Šoping i Biznis centri, gdje se Načelnici i Čelnici dobro ogrebu... Nebi mi bilo krivo da otvore neki Šoping pod isočnom tribinom, pa nek se grebu kolko im je qrcu ćejf...

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- bistrikboy
- Kontakt:
Stranci otvaraju sopinge a ne opstineAYAN je napisao/la:Ja se ipak nadam da bi se ta neka rekonstrucija mogla i desiti.

Euromedia je u petak izmirila sva dugovanja prema Borcu, ali ovi opet nisu dozvolili prenos utakmice. Epilog je svima poznat... šteta, moglo se do boljeg rezultata, ali suđenje je bilo očajno... sve su lijepo naštimali, ali neka su, opet će oni u drugu ligu - kad tad...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pare jos nisu ni dosle a vec se prave planovi i kucaju racuni .. 
Nemojte se sekirati previse, znaju Zujo & Co gdje ce i kako to potrositi ...

Nemojte se sekirati previse, znaju Zujo & Co gdje ce i kako to potrositi ...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.