FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 25 dec 2009, 13:13

ency_hz87 je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
trebao nam Toni doci na posudbu!!! :o :o :o
Ebo Tonija, dovest cemo mi Drogbu. :mrgreen:

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 25 dec 2009, 13:14

belafonte je napisao/la:Ovo je jedna od najvecih samarcina ikad od strane uprave prema navijacima ako je istina da je ovo Basic reko.
Ovakvo javno ismijavanje inteligencije svih onih koje vole Sarajevo je za objesit.
Znam da je fakin al ovoliki nisam znao da je.

A s druge strane, vrlo moguce da je potpisnik teksta veliki TiMy fan :roll: :mrgreen:

a po cemu si znao da je menso fakin, ne luppetaj gluposti. ako iko donosi novac u klub to je on. pitaj igrace pa ce ti reci. kada on dodje i kaze bice plata tada i bude plata, i to ne samo ove godine nego odkako je tu. dok drugi dodju na trening samo kad se radi kakva prica oavropskim uspjesima.

naravno ako s euprava tjera i on treba ici, ali ima mnogo mnogovecih pijavica od mense u klubu. a i taj covjek nema ppotrebe da uzma bilo sta od kluba jer on zaradjuje vise nego sto moze uzeti od kluba
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 dec 2009, 13:28

Madafaka je napisao/la:
Ebo Tonija, dovest cemo mi Drogbu. :mrgreen:
Nemogu da vjerujem sta ovi nasi pokusavaju hahaha ali haj bar su se trudili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 dec 2009, 13:50

irfan41 je napisao/la:
belafonte je napisao/la:Ovo je jedna od najvecih samarcina ikad od strane uprave prema navijacima ako je istina da je ovo Basic reko.
Ovakvo javno ismijavanje inteligencije svih onih koje vole Sarajevo je za objesit.
Znam da je fakin al ovoliki nisam znao da je.

A s druge strane, vrlo moguce da je potpisnik teksta veliki TiMy fan :roll: :mrgreen:

a po cemu si znao da je menso fakin, ne luppetaj gluposti. ako iko donosi novac u klub to je on. pitaj igrace pa ce ti reci. kada on dodje i kaze bice plata tada i bude plata, i to ne samo ove godine nego odkako je tu. dok drugi dodju na trening samo kad se radi kakva prica oavropskim uspjesima.

naravno ako s euprava tjera i on treba ici, ali ima mnogo mnogovecih pijavica od mense u klubu. a i taj covjek nema ppotrebe da uzma bilo sta od kluba jer on zaradjuje vise nego sto moze uzeti od kluba
slusaj haveru da ti ja nesto kazem.......i on je lopov ko i ostali i nema ovaj manje ovaj vise kad svi redom kradu....ta prica ti nepije vode haveru nikako bgm...ja ih mrzim sve i nepravim razliku izmedju baljka alihodzica sumana basica sve ista krmad i gamad koja krade iz kluba sve sto valja i srozava nase sarajevo na najnizze moguce grane,,.....kakva je on licnost da dodje i kaze bit ce plata??? halo ba igrac svaki mjesec mora primiti platu jer on ZIVI od toga...nemoze neki individualac doci i reci ETO BIT CE PALTA...pa nedaje mu on platu ...cc sta neces procitati na ovom forumu :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 dec 2009, 14:00

Mozda je covjek stvarno trazio posudbu Tonija :mrgreen: :mrgreen: mislim ozbiljno ali kolike su sanse da Toni dodje hahaha

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 dec 2009, 14:09

Neznam kad sam se vise ismijo nego sad ,popravio mi je dan vasa uprava i Toni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hhahazhhah jao ludnice :o

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 dec 2009, 14:11

nime_tm87 je napisao/la:Neznam kad sam se vise ismijo nego sad ,popravio mi je dan vasa uprava i Toni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hhahazhhah jao ludnice :o
Nasi bar pokusavaju dovesti a vasi i nespominju pojacanja ni imena u novinama pise da je i Trivunovic blizu Sarajeva a Dzakmic najvjerovatnije ostaje

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 25 dec 2009, 14:13

FK Sarajevo je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Neznam kad sam se vise ismijo nego sad ,popravio mi je dan vasa uprava i Toni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hhahazhhah jao ludnice :o
Nasi bar pokusavaju dovesti a vasi i nespominju pojacanja ni imena u novinama pise da je i Trivunovic blizu Sarajeva a Dzakmic najvjerovatnije ostaje
ako će naša uprava pričat o pojačanjima poput Tonija, onda bolje nek nikog ne dovedu :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 dec 2009, 14:17

Željoman je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
ako će naša uprava pričat o pojačanjima poput Tonija, onda bolje nek nikog ne dovedu :mrgreen:
Hahahaha sta fali Toniju odlican igrac ubio se za Sarajevo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 25 dec 2009, 14:23

cujem dolazi Olic....brzo bi se uklopio zato sto poznaje jezik.....hahahah

hvala vam sto pokusajete da malo nasmijete raju u ovako teskim trenucima......LUKA TONI

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 25 dec 2009, 14:30

umene zeljo je napisao/la:cujem dolazi Olic....brzo bi se uklopio zato sto poznaje jezik.....hahahah

hvala vam sto pokusajete da malo nasmijete raju u ovako teskim trenucima......LUKA TONI

Ma ne treba olic, pricaju njanje, Toni se predomislio, i zahvalio Romi na ponudjenim uslovima, kaze "ipak sarajevo je sarajevo" :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 dec 2009, 14:31

imate vi besliju :D svjetski igrac haj mrs na svoju temu ne zamarajte ovdje zivota vam....nasa uprava nas problem 6 godina bez evrope VAS PROBLEM a sad razligu
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 25 dec 2009, 14:32

Ovo je neki Basicov pulen :mrgreen:

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 25 dec 2009, 14:34

johnnyHZ je napisao/la:imate vi besliju :D svjetski igrac haj mrs na svoju temu ne zamarajte ovdje zivota vam....nasa uprava nas problem 6 godina bez evrope VAS PROBLEM a sad razligu

U pravu si, imamo mi svoju temu, a vi imate mog Tonija Lucu :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 dec 2009, 14:39

Manijakk je napisao/la:

POGLEDAJTE OVO MOLIM VAS basiCOV pulen boze olaksaj ovome molim te .... amin :mrgreen: :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 dec 2009, 14:44

Kakav Toni ,bolje Benzema i ovako je nezadvoljan u Realu :P ...pu bem ti Romu skide nam igraca :mrgreen:

Jahovic odlazi trazi ispisnicu sto je najgore u drugu hrvatsku ligu treba da ide,e bas ce se usreciti...Dzakmic blize ostanku nego odlasku,onaj trener sto ga je htio tamo dobio otkaz...uf sto bi valjao da Vule dodje,kakav bi bio u paru sa Torlakom na stoperskom mjestu uff,samo dabogda tamo on dobre pare zaradjuje,al eto napokon neko da se Cali svidja ko igrac :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

suad_pitar
Kontakt:

Post Postao/la suad_pitar » 25 dec 2009, 14:44

johnnyHZ je napisao/la:
Manijakk je napisao/la:

POGLEDAJTE OVO MOLIM VAS basiCOV pulen boze olaksaj ovome molim te .... amin :mrgreen: :roll:
Ma nije to nista moze on i gore......
SAMI PROTIV NJIH

suad_pitar
Kontakt:

Post Postao/la suad_pitar » 25 dec 2009, 14:49

Ovo sto pisu za veznog igraca ako se obistini bice extra veliko pojacanje. Znam da mnoge kopka koji je igrac, ali zbog mirnijeg transfera mora ostati u tajnosti. Tako da nije sve toliko crno koliko se nama cini.
SAMI PROTIV NJIH

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 25 dec 2009, 14:51

hahaha...cuj ove legende ...pa kume to sto se onaj vas Basic ofira...ne znaci da bi vam TONI dosao

hahaha ..cuj toni da dodje u neko sarajevo a traze ga INTER,ROMA,LIVERPOOL...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 dec 2009, 14:54

Covjek ima pravo da trazi svakog igraca na svijetu,zar nije tako...on sad moze da kaze ja hocu Messija dat cu 100 maraka i oni ce ga odbiti,ali njegovo pravo je da pita zar nije tako tako je,on nema sta izgubiti..logicno...druga je stvar bil neko htio igrati ili ne,ali svako ima pravo da pita za koga hoce...

Naravno da glupo zvuci to npr Toni da dodje u nasu ligu ili neko jace ime,ali svako ima pravo da se informise i raspituje za koga hoce,to hoce li ga taj neko odbiti ili nece to je druga stvar
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 dec 2009, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, supervizor i 12 gostiju.