RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nem73
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nem73 » 28 sep 2010, 16:11

cunami, izmedju dvije lose opcije ja biram ovu manje losu a to je Dzubur ako vec takav neko mora!
on je ostavio iza sebe dosta i dobrog ali i loseg/nedovrsenog! mucki je dobio nogu od sefova svih sefova! ;)
te se ekspresno i kao kukavica povukao sa funkcije na kojoj je bio,.. ne zanemari i te bitne cinjenice, ipak... :arrow:

carina, ne kazem da je nemoguce da neko iz mase ima kvalitetu i potencijal da s klubom napravi posao!
da li ti imas takve sposobnosti? necu se zaljecati i reci da nemas jer ne znam!
meni je svejedno vise, jel neko iz mase ili neko polikitom poslan u klub-
samo neka nismo pod upravom ljudi koji nemaju druge sposobnosti osim da klub dodatno guraju u provaliju i prljaju njegov sveti status(koji je nekad uzivao)!

moje cvrsto stajaliste je da masa moze pomalo doprinosit ali se masa ne moze i ne smije baviti poslom koji bi trebali obavljati strucni i profesionalni ljudi...a ne ti carina, ja, cunami, monto itd itd... :roll:

ja ti sefa ne prisivam, ti to sve sam brato cinis!

prizivanje tita apsolutno ne al prizivanje doba jole muse(pok) da - jer takvom klubu trebamo teziti to treba nasa vizija buducnosti da bude...znaci jaka zelja da opet budemo neko i nesto!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 28 sep 2010, 16:36

Pošto je očito malo ljudi iz obične raje koji konkretno sada mogu pomoći Veležu, šta mislite da se za početak osnuje neka udruga građana ili nešto slično.Da se pokupi ova sitna raja među koju i sebe ubrajam pa da nešto uradimo.Bili kao takvi sutra mogli imati svojih par ljudi u klubu koji bi tu bili volonterski?Koji bi pomagali ili možda bili nešto kao opozicija idućoj upravi?Slab sam što se tiče prava.Dajte pravnici mišljenje.Ima nas fala Bogu sposobnih u cijelom svijetu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 28 sep 2010, 21:36

Hotic podnio ostavku. Obad ce najvjerovatnije voditi ekipu protiv Leotara.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 sep 2010, 21:42

Samo zelim da odgovorim na pitanje sta ako se Dzubur vrati? To je vracanje kluba u proslot jer niko ko je do sad bio u klubu ne moze vratit njegove dugove i nadodaj jos sto bi se zaduzio i sta kad on ode?? Moramo malo mislit jer ko god dodje u Velez ne moze momcima podjelit plate preko banke jer je sve blokirano od dugova a najvise ih ima Dzubur,tj.njegova uprava.
Izgleda da je Hotic podnio ostavku ali me samo interesuje ko ce sad doci za trenera? Da li se doci ijedan normalan trener osim Mitrovica koji ce radit za dobrobit kluba,u kojem ce igrat velezova mladost ili ce mi vazda krojit sudbinu neko sa strane i kad treba prodat utakmicu za sekundu

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 sep 2010, 21:42

VFC_MO je napisao/la:Hotic podnio ostavku. Obad ce najvjerovatnije voditi ekipu protiv Leotara.
slika slika

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 28 sep 2010, 21:56

Moderator: Post je prijavljen administraciji i ona će odlučiti o sankcijama,psovke i prijetnje nisu za foruma.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 sep 2010, 22:55

Mogao si jos uvecati ta slova malo ti je to :mrgreen: .
Samo jedan klub Velež Mostar

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 28 sep 2010, 23:00

edinko je napisao/la:Demir Hotić podnio ostavku

O mogućem nasljedniku se za sad ništa ne zna. Ekipu bi, kako doznajemo, u Trebinju mogao voditi Adis Obad, a postoji mogućnost da Hotić još taj meč bude na klupi Rođenih pa tek onda napusti Mostar.

Demir Hotić više nije trener Veleža, doznaje ****.ba, iz izvora bliskih Veležu. Nakon niza loših rezultata te medijskog pritiska ovaj stručnjak odlučio je reći zbogom Mostarcima. Demir Hotić je u Velež došao pred sami start sezone, a u dosadašnjih osam kola sa Veležom je osvojio 10 bodova.

O mogućem nasljedniku se za sad ništa ne zna. Ekipu bi, kako doznajemo, u Trebinju mogao voditi Adis Obad, a postoji mogućnost da Hotić još taj meč bude na klupi Rođenih pa tek onda napusti Mostar.
Ma iskreno , više ćete dobiti njegovim odlaskom nego izgubiti , jer znamo mi dobro o kakvom se "stručnjaku radi" .
Lijep pozdrav za " Rođene"
Željo - My first love!!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 sep 2010, 23:01

edinko je napisao/la:Moderator: Post je prijavljen administraciji i ona će odlučiti o sankcijama,psovke i prijetnje nisu za foruma.
Znam da te uvrijedilo i meni su svasta pisali na pp, ali zato se to zovu privatne poruke, jer nisu za javnosti. Rijesite to medjusobom. To nema veze sa ovom temom.
Nego ledirani napokon odledio za Njemacku :mrgreen: :mrgreen:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 sep 2010, 23:01

Nezz kakav je strucnjak,al sam vidio kakav je profesionalac u svom poslu...Voditi ekipu telefonom,ne ide da ga j ebes... :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 28 sep 2010, 23:05

Moderator: Post je prijavljen administraciji i ona će odlučiti o sankcijama,psovke i prijetnje nisu za foruma.
Nije valjda da se na ovom forumu sankcionisu PP?

Ili ovaj mod ne zna sta prica,ili je to apsurd nad apsurdima.

Moderator:Nije edinko kriv nego Deserter.U pravilima piše da se korisnici mogu žalit na prijetnje dobivene uz uvjet da se sadržaj PP-a (screenshot)pošalje administraciji.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 sep 2010, 23:08

Sve nesto fantaziram da ce nas preuzeti Dusko !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 sep 2010, 23:10

Nije mu nick deserter :lol: valjda...

Jao Duskoooo :( Amiiin :D
Support Velez, It's logical! ★

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 28 sep 2010, 23:13

Modonja,nesto si ti tu pobrkao loncice :D

Kakav Deserter?

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 29 sep 2010, 01:14

kimbo je napisao/la:Sve nesto fantaziram da ce nas preuzeti Dusko !!!!
Ja nebi volio da nam on bude trener. Ja bi volio da nam on bude predsjednik ;)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 sep 2010, 01:19

Sta god da se desi ja nisam optimista jer su svi ljudi koji bi mogli pomoc Velezu uradili sve ovo sto se trenutno dogadja Velezu tako da je svejedno ko ce biti u upravi. Jedino je po meni dobro kad bi se Tana odlucio vratit i da on vodi klub a da ovi sto se motaju u klubu kojekakvi privatnici,direktori,i sl.donose samo pare,da obezbjede igracima redovna primanja a ne da se petljaju kakvi ce ugovori biti i na koliko i slicne stvari jer za to treba covijek koji je citav zivot u profesionalnom sportu. Evo izgleda da nemamo vise ni trenera ali se postavlja pitanje ko ce ga dovest jer ja ne znam da li Velez ima upravu i ako ima ko je u njoj jer se prica da je i Pika otisao? Molim Boga da dodje neko normalan,neki domaci trener koji ce sa ovom ekipom izborit opstanak i koji ce forsirat nasu mladost jer to je kljuc daljeg rada Veleza. Nije Tana od mala jada reko da ce forsirat domace igrace jer se Velez sa njima moze finansirat ali... To treba znat i uradit a ne samo pricat. Ja kao velezovac koji ide na utakmice od prije rata ne mogu trpit da se dovodi ovoliko igraca sa strane ( bar ne preko 4 )a to Sarajevo najbolje radi i eno ih u vrhu. Imaju svoje djece u prvom timu uz par iskusnih i sa strane dobrih igraca ali ih uprava prati novcano i tu je uspijeh kluba. Sarajevo je vec prodalo nekoliko igraca a mi samo Drakula i Zlaju koji se vratio pa sve propalo od transfera. Klub treba plan,plan kojeg se treba drzat uprava,na kojem treba istrajat i onda ce dolazit novac a od milostinje necije ne moze se zivit i to ce trajat jako kratko a sve je manje i manje te milostinje. Velez treba sam da pocne proizvodt pare a za to nisu potrebni obrazovani ljudi nego ljudi koji se razumiju u fudbal i koji prije svega vole Velez. U omladinskom pogonu,u i oko njega sve pocinje i zavrsava. Uslovi su broj 1 a doci ce i rezultati omladinskih selekcija a ja bi bio sretan da svake godine izbacimo po jednog igraca koji ce igrat za prvi tim pa ga nakon 2-3 godine prodat i sve tako ali ljudi koji vode klub dodju sa namjerom da naprave rezultat preko noci a imaju oko sebe milion problema koji se trebaju rijesit za taj uspijeh

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 29 sep 2010, 09:29

kimbo je napisao/la:Sve nesto fantaziram da ce nas preuzeti Dusko !!!!
Dao bi neznam šta da se to može desiti, ali je malo šanse, manje od 1%.Da su neka normalna vremena možda ali ovako? :( Dušan će ja mislim PAOK preuzeti, bar tako piše po medijima.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 29 sep 2010, 09:49

Ma niko nas nece preuzeti..preuzet ce Jazo Durasovic i Obad...Nije valjda da cemo morati rasformirati klub i osnovati neki"novi Velez 2010" ili slicno,radi velikih dugovanja...Evo to je neke godine morala da uradi Olimpija iz Ljubljane...i onda iz zadnje lige prema prvoj,liga po liga(tako je trebao da uradi Zrinjski ali oni su odmah dosli u Premijerku?).

PS:Nije nick DESERTER vec 1922.

Ja sam htio da drugi iz onog PP VIDE u cemu je u stvari problem Veleza zadnjih godina.Od vracanja zvjezde petokrake na dres pa naovamo.JA PRVI nikada ne bih bio sponzor nekome ko na dresu nosi zvjezdu petokraku koja me je u logor odvela i pobila toliko raje!Istu zvjezdu petokraku pod kojom su u komunizmu Bosnjaci najvise nastradali.A DALEKO sam od vehabija kako mi "Velezovci preko Drine"naturaju.Ili kako ti isti"Velezovci"pljuju po BiH i svemu sto je bosanskohercegovacko ,ama ko da Dodu slusam.Ovdje ocito je nesto"skripi"i ovakav kakav sam ocito je da sam trn u oku pojedincima.Ali treba biti plaho pametan pa shvatiti"poentu".
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 29 sep 2010, 11:08

edinko je napisao/la:Ma niko nas nece preuzeti..preuzet ce Jazo Durasovic i Obad...Nije valjda da cemo morati rasformirati klub i osnovati neki"novi Velez 2010" ili slicno,radi velikih dugovanja...Evo to je neke godine morala da uradi Olimpija iz Ljubljane...i onda iz zadnje lige prema prvoj,liga po liga(tako je trebao da uradi Zrinjski ali oni su odmah dosli u Premijerku?).

Ja sam htio da drugi iz onog PP VIDE u cemu je u stvari problem Veleza zadnjih godina.Od vracanja zvjezde petokrake na dres pa naovamo.JA PRVI nikada ne bih bio sponzor nekome ko na dresu nosi zvjezdu petokraku koja me je u logor odvela i pobila toliko raje!Istu zvjezdu petokraku pod kojom su u komunizmu Bosnjaci najvise nastradali.A DALEKO sam od vehabija kako mi "Velezovci preko Drine"naturaju.Ili kako ti isti"Velezovci"pljuju po BiH i svemu sto je bosanskohercegovacko ,ama ko da Dodu slusam.Ovdje ocito je nesto"skripi"i ovakav kakav sam ocito je da sam trn u oku pojedincima.Ali treba biti plaho pametan pa shvatiti"poentu".

Nisi ti Velezovac. Mozda ti mislis da jesi, ali nemas pojma sta znaci biti Velezovac. Idi navijaj za Dzerzelez ili Zrinjski to su klubovi u tvom rangu razmisljanja. Nemoras biti Hrvat da bi bio Ustasta. Sto ti ovdje lijepo demonstriras.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 sep 2010, 11:19

edinko je napisao/la:Ma niko nas nece preuzeti..preuzet ce Jazo Durasovic i Obad...Nije valjda da cemo morati rasformirati klub i osnovati neki"novi Velez 2010" ili slicno,radi velikih dugovanja...Evo to je neke godine morala da uradi Olimpija iz Ljubljane...i onda iz zadnje lige prema prvoj,liga po liga(tako je trebao da uradi Zrinjski ali oni su odmah dosli u Premijerku?).

Nije taj 1922 mnogo ni pogrijesio sto ti je ono napisao.Osim uvreda na porodicnoj osnovi,to osuđujem.

Navijac Veleza je institucija i ponosno zvanje,cijenjen gdje god se pojavi,a to sigurno ne bi postao da su crvenu majicu nosili takvi kao ti.Ne vjerujem da si ti iz Mostara.

Mozda bi trebalo uvesti kamenovanje na poluvremenu?

Ti si previse glup da bi bio Velezovac.
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 29 sep 2010, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.