AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
šta dojučerašnji arapski čobani znaju šta je fudbal? to ti ispadne ko city, kupili 20 igrača otkad su preuzeli city, od toga 19 napadača 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
pa nemoguće je da su tolko glupi ljudibaresi#6 je napisao/la:šta dojučerašnji arapski čobani znaju šta je fudbal? to ti ispadne ko city, kupili 20 igrača otkad su preuzeli city, od toga 19 napadača

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
pa dobro karikiram nije to baš toliko ali kontaš sad poentu.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
mogu da igraju:
ganso pastore
neki napadac
ne bi bilo lose, ni malo ...
ganso pastore
neki napadac
ne bi bilo lose, ni malo ...
Cuj zamjena za Borriella, a prodali ga ovo ljeto.Boateng_27 je napisao/la:
Navodno Roma hoce Cassana u zamjenu za Borriella, ja bi prihvatio ...

Genius, outrageous, the best ever! RF!
ma nista od toga sta vam je cuj borriello mi ga otjerali , iako vam mogu reci da on zna lopte !!!
nikad mi nece bit jasno sto otjerase Huntelaara koji je medju 3 u europi napadaca
nikad mi nece bit jasno sto otjerase Huntelaara koji je medju 3 u europi napadaca
KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
Pa imamo sad bolje, u tome je forabaresi#6 je napisao/la:niko i nije rekao da je igrač budućnosti ali kad nemaš bolje pružiš se koliko si dug![]()

Nece ni proci nista bolje od Sitija.baresi#6 je napisao/la:šta dojučerašnji arapski čobani znaju šta je fudbal? to ti ispadne ko city, kupili 20 igrača otkad su preuzeli city, od toga 19 napadača
A startovali ljudi sa samo jednim bodom iz dve utakmice pa misle da se nisu dovoljno pojacali

Montolivo - do petka novi klub, ili ništa...
''Ljubičasti'' poručili zainteresovanim klubovima da imaju još dva dana da upute ponude ili vezita ostaje na ''Frankiju''.
Klubovi koji žele da dovedu Rikarda Montoliva, moraće najkasnije do petka da to i urade, inače on neće otići nigde!
Fudbaler sredine terena je dostupan za prodaju, njegov ugovor ističe sledećeg juna, a on je odbio da potpiše novi sa Fiorentinom.
Iako ga sledeće sezone gube bez obeštećenja, klub je spreman da prekine spekulacije o njegovoj sudbini i zadrži ga još ovu sezonu.
Milan je najbliži njegovom angažovanju, ali oni strpljivo čekaju priliku da ga dovedu po najnižoj mogućoj ceni.
Vreme im prolazi, možda na kraju ostanu bez njega...
''Ljubičasti'' poručili zainteresovanim klubovima da imaju još dva dana da upute ponude ili vezita ostaje na ''Frankiju''.
Klubovi koji žele da dovedu Rikarda Montoliva, moraće najkasnije do petka da to i urade, inače on neće otići nigde!
Fudbaler sredine terena je dostupan za prodaju, njegov ugovor ističe sledećeg juna, a on je odbio da potpiše novi sa Fiorentinom.
Iako ga sledeće sezone gube bez obeštećenja, klub je spreman da prekine spekulacije o njegovoj sudbini i zadrži ga još ovu sezonu.
Milan je najbliži njegovom angažovanju, ali oni strpljivo čekaju priliku da ga dovedu po najnižoj mogućoj ceni.
Vreme im prolazi, možda na kraju ostanu bez njega...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Titova-Juga
- Kontakt:
franco_tm je napisao/la:ma nista od toga sta vam je cuj borriello mi ga otjerali , iako vam mogu reci da on zna lopte !!!
Mislis specificno na jedan dio EU da je ovaj medju top tri ili se samo neslano salis ? : D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Kakva je to prevara od igračafranco_tm je napisao/la:nikad mi nece bit jasno sto otjerase Huntelaara koji je medju 3 u europi napadaca

- Boateng_27
- Kontakt:
Ma on je specifičan slučaj, nešto slično Quaresmi, u malim klubovima razaraju a u velikim karine, Hunter će ove sezone biti sigurno najbolji strijelac Bundes Lige zato sto tamo osim Bayerna nema velikog kluba ... siguran sam u to ... Kod nas je dobijao prilike i nije mogao meda kao i u Realu .franco_tm je napisao/la: nikad mi nece bit jasno sto otjerase Huntelaara koji je medju 3 u europi napadaca
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pozvani za ovaj trofeo tim cup, jbg kakav kup takav i sastav
,
Amelia, Roma, Piscitelli (51), Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ely (53), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Van Bommel, Sampirisi (62), Fossati (54), Cassano, Comi (58), Kingsley Boateng (59), Ganz (61).

Amelia, Roma, Piscitelli (51), Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ely (53), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Van Bommel, Sampirisi (62), Fossati (54), Cassano, Comi (58), Kingsley Boateng (59), Ganz (61).
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
- Kontakt:
Ni Schweini nije Mr.X ..sto mi je veoma drago 

Samo Gattuso je gospodin i to VELIKI za mesare iz Madrida jaoooo n a kraju i Mourinho dobi plesku HAHAHAHHA

huntelaar je odličan u ekipi gdje ima dosta centaršuteva i dobrih lopti u 16-erac, trenutno statična sredina milana ne može baš mnogo da učini za holanđanina. dok je bio u milanu imao je odličnu (najbolju) statistiku goal per match ratio, inače meni drag igrač ali nije išlo.franco_tm je napisao/la:ma nista od toga sta vam je cuj borriello mi ga otjerali , iako vam mogu reci da on zna lopte !!!
meskalin je napisao/la:Samo Gattuso je gospodin i to VELIKI za mesare iz Madrida jaoooo n a kraju i Mourinho dobi plesku HAHAHAHHA![]()
![]()
![]()

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
sto se tice Milana bez jos jedno veznog igraca extra klase u LP nazalost nece moci nista vise od 1/4 finala i to uz dosta srece , jer tesko je ocekivat da Gattuso , Ambrosini , Slowdorf(uz svo postovanje ) i Bommel mogu nesto ozbiljnije da konkuriraju kad se s' druge strane nadju puno mladje i jace vezne linije kao sto su ( Barcina , Realova, Unitedova , Chelseaova itdd.. ) vezna linija je srce ekipe al' i nasa najslabija tacka .
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
danas tim trofeo cup, milan čini mi se sa daleko najslabijim sastavom, dosta neke djece koja nema šanse da još dugo nastupe za milan u ozbiljnim utakmicama, hajd što nema silve, robinja, sedorfa, pata to je ok, ali zašto nema pippa koji se valjda oporavio ili el sharavya pa makar desetak minuta da odigraju.
fossati će napokon igrati za prvi tim makar i u ovakvoj utakmici, to je onaj što je jako skupo plaćen interu lani, opasni su neki milioni bili u pitanju.
a i emanuelson je fino napredovao od lijevog beka u ajaxu, pa nekad krila, sad u milanu trequartista
nije valjda da max isprobava formaciju ako ne dođe taj X

juve bar u prvoj čini mi se u najjačem sastavu osim chielinija umjesto kojeg je barzagli i igra ovaj pasquato ali još nisu tu nikog doveli drugog, ozbiljno conte shvatio ovo

a inter je još i ozbiljniji, oba sastava su im gotovo isključivo od igrača iz prvog tima, idu izgleda na dizanje kante, nema labavo

e sad ne znači da će 100% to biti tako, ali juventusovcima omiljena Gazzetta dello Sport je tako objavila.
inače igra se u bariju 3 puta po 45 minuta svako sa svakim, nemam pojma ko s kim igra prvi dio ko drugi, ko treći
kao ni kojaa je svrha ovakvog jednog događaja, valjda je dobro plaćeno.
fossati će napokon igrati za prvi tim makar i u ovakvoj utakmici, to je onaj što je jako skupo plaćen interu lani, opasni su neki milioni bili u pitanju.
a i emanuelson je fino napredovao od lijevog beka u ajaxu, pa nekad krila, sad u milanu trequartista

juve bar u prvoj čini mi se u najjačem sastavu osim chielinija umjesto kojeg je barzagli i igra ovaj pasquato ali još nisu tu nikog doveli drugog, ozbiljno conte shvatio ovo

a inter je još i ozbiljniji, oba sastava su im gotovo isključivo od igrača iz prvog tima, idu izgleda na dizanje kante, nema labavo

e sad ne znači da će 100% to biti tako, ali juventusovcima omiljena Gazzetta dello Sport je tako objavila.
inače igra se u bariju 3 puta po 45 minuta svako sa svakim, nemam pojma ko s kim igra prvi dio ko drugi, ko treći

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
što se tiše el shaarawya mislim da se nije skroz oporavio pa valjda ne žele rizikovati.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Eto da i malo vašu temu obiđem
poozdravljam sve ovdje navijače Milanskog kluba i želim vam sreću da budete odma iza nas 

FORZA JUVE!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta mislite da li bi El Sharaawy mogao igrati trequartistu u narednoj sezoni
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.