Pa barem priznajem,mislio sam da je tim u **** raspadu dok me nisu uvjerili u suprotno.Donnie Darko je napisao/la:Pa ti si navijao za San Antonio protiv vlastite ekipe u zadnjem playoffuSarmelino je napisao/la:Vracaju se maticnoj fransizi, fino za vidjeti
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
A tvoje priznanje kao nešto mijenjaSarmelino je napisao/la:Pa barem priznajem,mislio sam da je tim u **** raspadu dok me nisu uvjerili u suprotno.Donnie Darko je napisao/la:Pa ti si navijao za San Antonio protiv vlastite ekipe u zadnjem playoffuSarmelino je napisao/la:Vracaju se maticnoj fransizi, fino za vidjeti

To sam reko prije pocetka serijeDonnie Darko je napisao/la:
A tvoje priznanje kao nešto mijenjaNe znam za tebe, ali 10 od 10 puta ću izabrati skriveno navijanje za drugu ekipu kada je tvoja smeće ispred otvorenog navijanja za drugu ekipu u direktnom obračunu protiv tvoje ekipe i to u playoffu

Glupo je navijati za Oklahomu, ja sam navijao za Seattle a ne za redneck hillbilly klub tako kada bi se nba vratio u Seattle sigurno bi poceo za njih navijati.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
BuffonGigi je napisao/la:Pa dobro ne mozes ovo spominjati kao argument jer je MVP finala uzeo i Igoudala, a Parker je napravio daleko vecu karijeru od Igoudale. Mada na kraju krajeva to nije ni bitno.Epidaurus je napisao/la:Da, moze se nakloniti covjeku kojem je j.e.b.e.n.i Tony Parker uzeo MVP finala u toku primea.
Duncan jeste veliki, ali to ne umanjuje ostale igrace. Curryu je tek 27, a vec je najbolji u historiji u onom sta radi. Njegova ekipa je prva run and gun ekipa koja je osvojila prsten, i to jos onako dominantno. Da ne pricamo o rekordima...
za mjesec dana mu je 29
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto ljudi stavljaju Odena na ove liste?BernardBarnjak je napisao/la:http://fadeawayworld.com/2016/11/19/top ... ince-2000/
- branimir85
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:
Interesantno.
ali kad vidim DJordana ispred nekh igrača

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dakle Chris Paul je po njemu treći najbolji igrač Clippersa
Fascinantno.

Moj čovjek.Donnie Darko je napisao/la:Dakle Chris Paul je po njemu treći najbolji igrač ClippersaFascinantno.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Razumijem različita mišljenja i sve, ali ne razumijem šta nekome prolazi kroz glavu kada mu nadođe tako glupa ideja. To je bukvalno kao da kažeš da je u nekom orkestru od dirigenta važniji lik koji svira triangl.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kenny Smith= mediokritet.
@Donnie, nemam pojma za Odena
ali zanimljiva lista.
@Donnie, nemam pojma za Odena

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Evo baš gledam DAJ je kod sve četiri u top 25. Negdje više, negdje niže. Jako je cijenjen u i oko lige.branimir85 je napisao/la: ali kad vidim DJordana ispred nekh igrača![]()
on bi po meni mogao ući tek u neki top 50
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- branimir85
- Kontakt:
prije bi uzeo ozlijeđenog M.Gasola nego njega,on na terenu mi izgleda kao trupina sa sumnjivim IQ-omKawhi je napisao/la:Evo baš gledam DAJ je kod sve četiri u top 25. Negdje više, negdje niže. Jako je cijenjen u i oko lige.branimir85 je napisao/la: ali kad vidim DJordana ispred nekh igrača![]()
on bi po meni mogao ući tek u neki top 50

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Kad kaze Barkliju "ja imam prsten a ti ne", meni se kosa na glavi digne, pa j.ebo ti mater glupu, za tebe je Barkley kao igrac izmislio kosarku pa ih ti imo i 10.BernardBarnjak je napisao/la:Kenny Smith= mediokritet.
@Donnie, nemam pojma za Odenaali zanimljiva lista.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Kad kaze Barkliju "ja imam prsten a ti ne", meni se kosa na glavi digne, pa j.ebo ti mater glupu, za tebe je Barkley kao igrac izmislio kosarku pa ih ti imo i 10.BernardBarnjak je napisao/la:Kenny Smith= mediokritet.
@Donnie, nemam pojma za Odenaali zanimljiva lista.
Jeste, to potencira stalno i ne samo on. Ali mene vise nervira kao osoba, nikad nisam cuo da je posteno rekao ono sto misli, nego uvijek to upakuje da bude sto bezbolnije i nikad se ne zamjera nikome... Barkley je to je jeste. Lupa, nekad pogodi u stotu, nekad promasi kilometar. Ali to je on. I Shaq me cesto nervira, iako je sada malo bolji nego prosle sezone...
Inside the NBA gledam jer je odlican show i da recimo nema Barkleyja to ne bi bio vise isti kvalitet...
I velika je razlika kada bivsi NBA igrac podjeli svoj stav o utakmici i igracu u odnosu na novinare...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.