Katastrofalna liga i mora pola Svijeta prec da bi igrao za repku. Smrt za njegovu karijeru ako predje.Sparta je napisao/la:Gvangžo je jedan od najbolji timova u Aziji ako ne i najbolji, zasto da ne uostalom siguno bi i jaka pasta dobro dosla Vedi
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakvi Kinezi, kur-cevi palcevi, ne dolazi u obzir.
Vedo je svakako kvalitetan napadac koji bi mogao igrati u velikim Europskim timovima a uz to zaradjivati dovoljno, dok se pred kraj karijere moze okrenuti Azijskom trzistu.
Edit: sto je najgore ne bi ni igrao za repku.

Vedo je svakako kvalitetan napadac koji bi mogao igrati u velikim Europskim timovima a uz to zaradjivati dovoljno, dok se pred kraj karijere moze okrenuti Azijskom trzistu.

Edit: sto je najgore ne bi ni igrao za repku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kineska liga je u velikom mahu razvoja i sigurno je bolja od npr. pola europski ligi, pa nece brodomCartman je napisao/la:Katastrofalna liga i mora pola Svijeta prec da bi igrao za repku. Smrt za njegovu karijeru ako predje.Sparta je napisao/la:Gvangžo je jedan od najbolji timova u Aziji ako ne i najbolji, zasto da ne uostalom siguno bi i jaka pasta dobro dosla Vedi

Kad kinezi mogu da setkaju po Bosni moze i Vedo da cjepa kineske mreže, ha ya. a pasta ce sjesti u dzep

“You talkin’ to me?”
Ma daj, ko god ode van Evrope, on nema vise sta trazit. I ako on to uradi u svojim godinama, onda je nevjerovatno.Sparta je napisao/la:Kineska liga je u velikom mahu razvoja i sigurno je bolja od npr. pola europski ligi, pa nece brodomCartman je napisao/la:Katastrofalna liga i mora pola Svijeta prec da bi igrao za repku. Smrt za njegovu karijeru ako predje.Sparta je napisao/la:Gvangžo je jedan od najbolji timova u Aziji ako ne i najbolji, zasto da ne uostalom siguno bi i jaka pasta dobro dosla Vediuostalom kad npr. jedan japanac moze u europi igrati pa putovati u Japan moze i Vedo a i Kina blize Bosni...
Kad kinezi mogu da setkaju po Bosni moze i Vedo da cjepa kineske mreže, ha ya. a pasta ce sjesti u dzep
To se ne tice nikog od nas, to je njegova karijera i njegova odluka!
Karijera jednog sportasa je kratkog vijeka, i mnogi se odluce zbog love otici na kraj svijeta. Ako je Vedo jedan od njih, ja ga u svakom slucaju podrzavam.
U ostalom imace vise golova u svojoj statistici nego da igra u Evropi
Karijera jednog sportasa je kratkog vijeka, i mnogi se odluce zbog love otici na kraj svijeta. Ako je Vedo jedan od njih, ja ga u svakom slucaju podrzavam.

Ko ti to garantuje.Najoopasniji su oni koji ne znaju u ovom slucaju Kinezi,opet povreda i sve ode u pm.A tih deset miliona ide Hoffi ne i Vedi.Kinez je toAkhenaten je napisao/la:To se ne tice nikog od nas, to je njegova karijera i njegova odluka!

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Naravno da se tice, jer ako ode u tu fudbalsku vukoyebinu moze zaboravit repku.Akhenaten je napisao/la:To se ne tice nikog od nas, to je njegova karijera i njegova odluka!

ojj ebote...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- el-fighter
- Kontakt:
Odlazak u "Gvangzo" bio bi veliki pad u Vedinoj karijeri. Otici iz jednog stabilnog bundesligasa u tamo neki klub u Aziji je samo po sebi glupost. Uostalom, za Vedu postoje sanse da predje i u Englesku i o tome ce se puno govoriti u narednom periodu. Ako i ne uspije preci tamo, ostanak u Hoffenheim bio bi puno bolja opcija od odlaska u Kinu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Morate biti svjesni da je Vedo nedavno dobio sina i da sada vec razmislja kao otaci kao suprug... bilo kakva avantura tipa borba za opstanak u blackburnu ili negdje u pm je glupa i ne dolazi u obzir... moje misljenje je da ce vedo ipak izabrati mirni njemacki zivot i sada vec stabilni njemacki prvoligas Hoffenheim tj. produziti ugovor. Nije zivot football manager a vedo je pametan momak i znace odabrati najbolje za njegovo obitelj a ne za nase forumase
4-IN-A-ROW
Vedada Ibiševića, fudbalskog A reprezentativca Bosne i Hercegovine evropski i svjetski mediji svakog dana sele iz kluba u klub. Za to vrijeme napadač Hoffenheimavrijedno trenira sa saigračima i kako bi pronašli pravu formu za izlaz iz trenutne krize.
U pauzama između treninga Ibišević je odvojio nekoliko minuta i za razgovor za ****.ba, a glavna tema bila priča oko odlaska u Kinu. Navodno je Guangzhou, šampion najmnogoljudnije zemlje ponudio 10 miliona eura, što su u Hoffenheimu odbili.
“Nemam pojma o konkretnoj ponudi iz Kine. I ja sam čuo nešto, ali ne znam ništa konkretno“, rekao je Ibišević za ****.ba, odgovorivši i konkretno na pitanje odlazi li u Kinu:
„Ma kakva Kina, ostajem u Evropi. Nemam namjeru tek tako otići“.
Ibišević je navikao na svakodnevne „selidbe“, ali ističe da se ne zamara previše time.
„Puno se piše u posljednje vrijeme, ali ne razmišljam previše o tome. Imam još godinu i pol ugovora sa Hoffenheimom i sve je do kluba. Oni odlučuju hoće li me pustiti da idem. Svašta se piše u zadnje vrijeme, možda i zbog toga što je malo lošija situacija u klubu, zbog nešto lošijih rezultata. Stoga, maksimalno sam skoncetrisan na što bolje nastupe u dresu Hoffenheima, a ako dođe konkretna ponuda razmislit ću“, zaključio je Ibišević.
Nisam ni sumljao u Vedu, predpostavljao sam da ce ostati u Evropi. Da se odlucio da ide u Kinu bio bi to jedan sok za sve nas, ali ja bi ga i u tome podrzao jer na kraju krajeva to je njegov zivot i njegova karijera. Ipak bi volio da napusti taj Hoffenheim.
- Goalgetter
- Kontakt:
"Vedo je žrtva taktike koju jednostavno moramo prihvatiti. Tako je kako je", rekao je menadžer Hoffenheima Ernst Tanner, odgovarajući na pitanje zašto Ibiševića nema u prvih 11.
Kakva taktika ? Forsiranje kloceva poput Babbela, Musone ili sta ja znam koga.

lik je prvoklasni moron..samo vedi je najbolje da pobjegne u blackburn ako mogne..kako igra hoff.. prije ce oni ispast iz bundeslige nego ovi iz plGoalgetter je napisao/la:"Vedo je žrtva taktike koju jednostavno moramo prihvatiti. Tako je kako je", rekao je menadžer Hoffenheima Ernst Tanner, odgovarajući na pitanje zašto Ibiševića nema u prvih 11.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Unica grande amore
-
- Kontakt:
evo i stream, ako neko jos ima neki, podijelite
ne budite cicije
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... ci=36&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... ci=36&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
...
Sjajan udarac glavom, malo je falilo. Tik uz stativu.
Edit: Sad i zuti karton posto je protivnika kljucno glavom.
Edit: Sad i zuti karton posto je protivnika kljucno glavom.

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo majstore.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!