Znam al konzolas ..MElloo je napisao/la:far cry 5 buraz mos i na pcumadridist je napisao/la: Ja sam pak presao sve![]()
I za peticu se slazem apsolutno,cekam maj da otplatim mobitel i odma dizem ps4 pro kod telecoma.
Last of us 2 ,RDR 2 ,far cry 5 su samo neki od razloga..
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zna li iko odgovoriti najkasnije do sutraPuma je napisao/la:Moze li fizicku kopiju igre iskoristiti samo jedan korisnik ili vise njih.
Konkretno FIFA 19 za pc, ja sam je instalirao ali bih je dao prijatelju ako moze.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ja sam fifu znao instalirati na 2 razlicita pc-a istovremeno, ali ne mogu oba bit istovremeno online na originu. znaci ako ces ti igrat online a on offline, onda bi trebalo da mozePuma je napisao/la:Zna li iko odgovoriti najkasnije do sutraPuma je napisao/la:Moze li fizicku kopiju igre iskoristiti samo jedan korisnik ili vise njih.
Konkretno FIFA 19 za pc, ja sam je instalirao ali bih je dao prijatelju ako moze., da ne dajem covjeku igru bezveze.

Preporuka za dobar FPS izasao u poslednjih godinu-dvije ?
Je li dobar Battlefield 1 ? Igrao sam jedino FC5.
Call the coroner!
Dobar je BF1 a odlican je i CoD WWIIPuma je napisao/la:Preporuka za dobar FPS izasao u poslednjih godinu-dvije ?

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Metro ExodusPuma je napisao/la:Preporuka za dobar FPS izasao u poslednjih godinu-dvije ?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pristavio sam COD:WW2 da se skida, do kraja sedmice ce valjda skinuti.
Call the coroner!
Nema do COD-a 4 nista.Puma je napisao/la:Pristavio sam COD:WW2 da se skida, do kraja sedmice ce valjda skinuti.

Igrao sam i taj WW2 u pocetku kad je tek izaslo i bilo u beta fazi, znalo biti zanimljivo ali brzo se odustalo

Bolji je meni Modern Warfare 2. Mada od CoD 2 ne postoji bolja. Meni u top 3 igre ikad.
CoD 2 i CoD4 sam cak i multiplayer tukao. Sad ne znam ni kako izlaze, imaju neki Infiniti i Black Opsovi, uglavnom bezvezarije.
CoD 2 i CoD4 sam cak i multiplayer tukao. Sad ne znam ni kako izlaze, imaju neki Infiniti i Black Opsovi, uglavnom bezvezarije.
Call the coroner!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Toujane,Tunisia. Najbolja mapa ikadaPuma je napisao/la:
CoD 2 i CoD4 sam cak i multiplayer tukao.

Modern Warfare sva tri dijela su odlicni. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
MatmataUrbyEmanuelson je napisao/la:Toujane,Tunisia. Najbolja mapa ikadaPuma je napisao/la:
CoD 2 i CoD4 sam cak i multiplayer tukao.

Meni je pravo lego Ghist Recon Wildlands..doduse na PS4Puma je napisao/la:Preporuka za dobar FPS izasao u poslednjih godinu-dvije ?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Koliko košta nov PS4 i da li će nekad novi taj izaći ili ?
I am coming
nov 550-600, pro 850-1000Anonjimus je napisao/la:Koliko košta nov PS4 i da li će nekad novi taj izaći ili ?
novi za par godina se ocekuje
polovne mozes naci za 150 jeftinije od onih gore cijena otprilike

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ma ti skuplji su sa 1TB memorije(koji ce ti kur.ac), jedino ako skidas igrice sa neta... nece PS5 jos godinu i po izaci a garant ce bit 1500kmAzpi je napisao/la:nov 550-600, pro 850-1000Anonjimus je napisao/la:Koliko košta nov PS4 i da li će nekad novi taj izaći ili ?
Memento Mori...
Memento Mori...
Iskreno po meni koji sam uzeo 500gb bolje uzeti sa vecom memorijom, jbg ustedis na par igrica tu razliku ako se opredijelis na Share igara preko netaSage je napisao/la:Ma ti skuplji su sa 1TB memorije(koji ce ti kur.ac), jedino ako skidas igrice sa neta... nece PS5 jos godinu i po izaci a garant ce bit 1500kmAzpi je napisao/la:nov 550-600, pro 850-1000Anonjimus je napisao/la:Koliko košta nov PS4 i da li će nekad novi taj izaći ili ?

Ja sam svojih 500gb napunio u sekundi

Pogotovo ako planira uzimati redovno igre ubit ce ga originali sa 100+ KM
A ako planiras samo Offline igrati i cipovana nije los izbor

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Jbg ovisno o potrebama. Ja doduse igram PES i usput kupim igre pa kad predjem, prodajem-mijenjam. Izbrisem sve od te sto ima memorije u konzoli i ponovo onda. Tako da uvijek imam minimum minimum 150gb prostora.
Doduse sad i slabije igram, obaveze, al sad momci su vec poceli drzat dzojstike i nisanit prema TV tako ds mi ne gine kupit 5 kad izadje, makar zbog njih
Doduse sad i slabije igram, obaveze, al sad momci su vec poceli drzat dzojstike i nisanit prema TV tako ds mi ne gine kupit 5 kad izadje, makar zbog njih

Memento Mori...
Memento Mori...
Onda je moj uskoroAzpi je napisao/la:nov 550-600, pro 850-1000Anonjimus je napisao/la:Koliko košta nov PS4 i da li će nekad novi taj izaći ili ?

JEst da sam slab u poznavanju PS4 konzole al nije kvantna fizika

I am coming
Jednom kad probas nema nazadAnonjimus je napisao/la:Onda je moj uskoroAzpi je napisao/la:nov 550-600, pro 850-1000Anonjimus je napisao/la:Koliko košta nov PS4 i da li će nekad novi taj izaći ili ?
polovne mozes naci za 150 jeftinije od onih gore cijena otprilike![]()
JEst da sam slab u poznavanju PS4 konzole al nije kvantna fizika

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.