Gol gol Allah AllahT-MAC je napisao/la:mislim da je vecina ovo gledala i slusala
molim vas samo poslusajte nekog arapskog komentatora
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Gol gol Allah AllahT-MAC je napisao/la:mislim da je vecina ovo gledala i slusala
molim vas samo poslusajte nekog arapskog komentatora
[youtube][/youtube]
I ja naravno, ali sad : Mladi 24-godišnji vezista Valencije zbilja od malih nogu navija za Real. Još prije deset godina Silva je bio u kampu Reala, tada kao 14-godišnji talentovani dječak. U Realu su mu rekli kako će pratiti njegov razvoj, a on je deset godina čekao poziv iz voljenog kluba.nidjo_barca je napisao/la:Da,gledao sam taj video,ludi ovi arapi.
Ja vi volio vidjet Silvu u Barceloni nenormalno.
eh sad se on mozda ko htjedne osvetiti realovcima radi toga sto ga nisu zvali i to na onaj najbolniji nacinprasovic89 je napisao/la:I ja naravno, ali sad : Mladi 24-godišnji vezista Valencije zbilja od malih nogu navija za Real. Još prije deset godina Silva je bio u kampu Reala, tada kao 14-godišnji talentovani dječak. U Realu su mu rekli kako će pratiti njegov razvoj, a on je deset godina čekao poziv iz voljenog kluba.nidjo_barca je napisao/la:Da,gledao sam taj video,ludi ovi arapi.
Ja vi volio vidjet Silvu u Barceloni nenormalno.
Da katastrofa je uvijek sa njima ,sad su odmarali pola ekipe da bi bili odmorni protiv nas,jedina pozitivna stvar sto im je prvi golman Kameni sad dobio crveni tako da nece braniti protiv nasnidjo_barca je napisao/la:Ma znam,evo bas danas citam to,steta,mada,ostaje da vidimo.
Ono o cemu razmisljam je ova tekma sa Esspanyolom,nimalo lagana utakmica.Ovi se posebno naostre protiv nas,tako da tabela ne mora nista znaciti.Ali,ipak nadam se ako Bog da pobjedi.
Ko sto reko jedan Realovac : Derbi se siempre derbinidjo_barca je napisao/la:Ma znam,evo bas danas citam to,steta,mada,ostaje da vidimo.
Ono o cemu razmisljam je ova tekma sa Esspanyolom,nimalo lagana utakmica.Ovi se posebno naostre protiv nas,tako da tabela ne mora nista znaciti.Ali,ipak nadam se ako Bog da pobjedi.
Da,eto koliko im znaci ova utakmica da odmaraju igrace.Da,znam,Kameni dobio crveni,to je prednost.miky_hz je napisao/la:Da katastrofa je uvijek sa njima ,sad su odmarali pola ekipe da bi bili odmorni protiv nas,jedina pozitivna stvar sto im je prvi golman Kameni sad dobio crveni tako da nece braniti protiv nasnidjo_barca je napisao/la:Ma znam,evo bas danas citam to,steta,mada,ostaje da vidimo.
Ne podsjecaj me na to,jao,jao.Da,imamo dosta tezak raspored u ovom zavrson dijelu sezone.Gostujemo Sevilli i Villarealu,a sad i Esspanyolu.Uglavnom,treba se nadati najboljem,a i igraci ce dati sve da pobjede,siguran sam,titula je u pitanju.prasovic89 je napisao/la:Ko sto reko jedan Realovac : Derbi se siempre derbinidjo_barca je napisao/la:Ma znam,evo bas danas citam to,steta,mada,ostaje da vidimo.
Ono o cemu razmisljam je ova tekma sa Esspanyolom,nimalo lagana utakmica.Ovi se posebno naostre protiv nas,tako da tabela ne mora nista znaciti.Ali,ipak nadam se ako Bog da pobjedi.Sjeti se samo kobnog gola Tamuda kada Espanyolu tadasnja utakmica nije nista znacila i u 90'toj ga zabi... a sljedecu utakmicu Real je igrao protiv Mallorce ( tada povela Mallocra golom posudjenog Maxija Lopeza ) koju su dobili 2:1 ili 3:1 ne sjecam se tacno, a mi dobili 5:0 Gimnastica u gostima...Imamo znatno tezi raspored nego Real u pm... nikad ja nisam optimistican protiv ovih ''jacih'' ekipa koje uvijek igraju dobro protiv nas ....valjda cemo za vikend docekati i ovu tekmu
Da,isto se desava i sad.Stalno igramo utorak/srijeda i subota/nedjelja,a opet se ne osjeti umor kod igraca i te smo sve utakmice dobili.Sto se tice Intera,Mourinho ko sprema neku taktiku,ali to me ne brine uopste,samo da nam oni ne povrijede igrace.Ima vremena kad ce se o njima razmisljati.prasovic89 je napisao/la:I prosle sezone smo imali kao inace tezak i zgusnut raspored pa smo napravili historijsku sezonu... Valjda ce i ove sezone biti tako... Mene nekako najvise brine 1/2 finale protiv Intera, iako njih nikad nisam smatrao kao neku ekipu za Evropu, ali sad je preveliki ulog....valjda ce Messi da odradi svoje tu
Da,da.Stalno se mjenjaju Busquets i Toure,a i odbrana cesto nije ista,posto ima dosta stopera(Milito,Marquez,Puyol,Pique)stalno su neke rotacije,a i u napadu se dosta mjenjaju igraci.prasovic89 je napisao/la:Mozda si primjetio sto su igraci spremni stalno ... Pep nikada ne izvodi istu prvu jedanaestoricu , vidio si sada je igrao Yaya Toure a ne Busquets, uvijek imaju rotacije
Maxwell je pokazao da moze bolje igrati na desnoj strani nego na lijevoj (po mom misljenju) , tako da ukoliko Clichy "dodje" Maxwell je zamjena Alvesu , dok Abidal ima godina i vec se pocinje muciti s ozljedama , al mislim da bi ipak trebalo dati priliku mladima , ispred Clichya .Romariooo je napisao/la:Evo citam kako je navodno Barca zainteresovana za Clichyija iz Arsenala. Ne vjerujem nesto u to jer nam fali desni bek, imamo vec solidna dva lijeva beka i ne vjerujem da ce ijedan otici na ljeto. Sto se tice Espanjola vjerujem da ce biti gutavo, igrat ce oni grubo vjerovatno i valja se napatiti da ih pobijedimo. Vidjecemo sta ce Guardiola pripremiti, mada je tu pobjeda imperativ i valja igrati u najjacem sastavu. Mislim da bi Anri trebao igrati od prve minute, vrijeme je da i on pokaze nesto i da podigne formu za sve ove odlucujuce utakmice, a vjerovatno ce i zaigrati u spicu, a Ibra mozda udje u drugom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.