Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Eeee što niste pratili, da jeste sad biste znali da je prešao. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne treba sad odbacivati dzeku puno je toga uradio za repku, ali sad se mora momacki namuciti da izbaci naseg Djuru iz prvih 11... 

SN96
- SlevinKelevra
- Kontakt:

Neki su i dalje uvjereni da je Djuric izbacio Dzeku iz sastava zbog dvije prijateljske tekme.

Ja to gledam ovako...Ako Djuric ovako nastavi Dzeko se vise nece moci setati po terenu,jer ga sad ima ko zamjenit 

- Goalgetter
- Kontakt:
A kad se to Edin setao po terenu u zadnjem kvalifikacionom ciklusu? Malo me iritira ta prica sa setanjem, kad je u svakoj utakmici u zadnjem kvalifikacionom ciklusu medju najboljima bio. I protiv Irske je ubjedljivo nas najbolji igrac bio, vecina tima je bila odron, isto vazi i za onu gostujucu protiv Belgije, gdje Edin nije mogao sam. Protiv Svicarske isto je pruzio maksimum, sad ova zadnja protiv Spanije, povrijedio se u 20. minuti, ne bih donosio nikakve zakljucke, medjutim ni to mu raja ne moze oprostit sto se povrijedio.autogol je napisao/la:Ja to gledam ovako...Ako Djuric ovako nastavi Dzeko se vise nece moci setati po terenu,jer ga sad ima ko zamjenit
Ali slazem se sa cinjenicom, ako pomisli na setanje, ima ga ko mjenjati, i treba ako ne daje maksimum.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Moze primjer Dzekinog setanja, osim tekme sa Egiptom koja je svakako kategorija za sebe? Hvala.autogol je napisao/la:Ja to gledam ovako...Ako Djuric ovako nastavi Dzeko se vise nece moci setati po terenu,jer ga sad ima ko zamjenit
Bosanskohercegovacki idiotluk. Ustvari balkanski. 100 komentara sam procitao o Dzeki manekenu u zadnjih par dana, gdje god se mogla komentarisati reprezentacija. Bas me zanima kad se Dzeko setao po terenu.SlevinKelevra je napisao/la:![]()
Neki su i dalje uvjereni da je Djuric izbacio Dzeku iz sastava zbog dvije prijateljske tekme.
Inace prije Kirin kupa vecina je pisala "sta ce nam Djuric iz druge talijanske", sada vecina pise kako je Djuric izbacio "Dzeku manekena". Meni zao bude Dzeke koliko smo mi pogan narod, da sam na njegovom mjestu umjesto onog kulturnog javljanja preko facebooka bi sve poslao u pm.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nisam ni rekao da se svaku utakmicu setao nego da sad ima konkurenciju i momka koji ce sjedit na klupi a koji je veca radilica od njega.
A ubjedjivati nekoga da je on cesto bio lijen u dresu repke zaista nemam namjeru,svako ima svoje misljenje i ja ga postujem.
A ubjedjivati nekoga da je on cesto bio lijen u dresu repke zaista nemam namjeru,svako ima svoje misljenje i ja ga postujem.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da Dzeko prestane biti 'lijen', ali lijen po definiciji prosjecnog bh navijaca, tj. da krene ganjati protivnicke stopere, zalijetati se na golmana, izlaziti na bekove, onda bi mi svaku tekmu ostajali bez izmjene u 30.-35. minuti, jer nakon bi nakon toga Dzeko postao visak na terenu i trebalo bi ga mjenjati.autogol je napisao/la:Nisam ni rekao da se svaku utakmicu setao nego da sad ima konkurenciju i momka koji ce sjedit na klupi a koji je veca radilica od njega.
Covjek ima svoj stil igre koji je godinama trazio, i koji mu se isplatio, jer da se sutra oprosti od fudbala, opet bi bio najveci igrac kojeg je ova zemlja ikada imala.
Jedna stvar je po meni sigurna, u svim ovim uspjesima (ako cemo i baraz smatrati uspjehom), od 2009., pa na ovamo, sam jedna figura je nezamjeniva, a to je Edin Dzeko, uz duzno postovanje prema svima koji su igrali i pomogli. Bez njega nista od ovoga ne bi bilo, i mi bi i dalje vjerovatno bili ekipa treceg razreda euro fudbala, a komentatori bi se drecili u mikrofon na svaki prelazak centra u gostima. Nikada to zaboraviti.
Đuriću svaka čast, stvarno je odradio strašan posao, koji će mu nadam se napokon donijeti transfer u neku od liga petice. Što se reprezentacije tiče, njegova najveća nesreća je što mu je konkurencija igrač koji je nezamjenjiv sve dok bude mogao hodati.
Milanova statistika je brutalna, u devet utakmica je zabio sedam golova, dok je Džeki recimo trebalo 14 utakmica za isti učinak.
Može Baždarević pokušati da ih uklopi zajedno u nekoj 4-4-2 formaciji protiv Estonije ili Kipra, i to je maksimum koji Đurić može dobiti. Džeko realno nikada nije imao ovako pouzdanu zamjenu, Ibišević je neki drugi tip igrača i rijetko je rješavao utakmice.
Sa druge strane, izgleda da se u Milana itekako možemo pouzdati i ako ništa, ovim je zaradio status drugog napadača, što sigurno nije mala stvar kad uzmemo u obzir da su mu konkurencija Ibišević, Hodžić i Bajić, igrači koji igraju veoma dobro u mnogo boljim ligama i klubovima od njegovog.
Milanova statistika je brutalna, u devet utakmica je zabio sedam golova, dok je Džeki recimo trebalo 14 utakmica za isti učinak.
Može Baždarević pokušati da ih uklopi zajedno u nekoj 4-4-2 formaciji protiv Estonije ili Kipra, i to je maksimum koji Đurić može dobiti. Džeko realno nikada nije imao ovako pouzdanu zamjenu, Ibišević je neki drugi tip igrača i rijetko je rješavao utakmice.
Sa druge strane, izgleda da se u Milana itekako možemo pouzdati i ako ništa, ovim je zaradio status drugog napadača, što sigurno nije mala stvar kad uzmemo u obzir da su mu konkurencija Ibišević, Hodžić i Bajić, igrači koji igraju veoma dobro u mnogo boljim ligama i klubovima od njegovog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Rokoko87 je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Dzeko kad pare broji pred njim se mirno stoji on je za repku puno dao i Jos nije stao dace on Jos 4 gola pa makar ispod stola Dzeko je Jos uvjek prvi on CE za repku dati krvi voli on repku i navijace kad ovo procita ima da place.![]()
![]()
![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Milan se eventualno sa Vedom ili Hodzicem može čupati za poziciju drugog napadača . Dzeki još uvijek nije ni do koljena čak i u trenutnoj Edinovoj odron formi .
Milanu želim da ušićari kakav dobar transfer sa trenutnim publicitetom i da se nastavi razvijati pa za par godina možemo opet pričati o nekom poredjenju sa Dzekom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Milanu želim da ušićari kakav dobar transfer sa trenutnim publicitetom i da se nastavi razvijati pa za par godina možemo opet pričati o nekom poredjenju sa Dzekom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svaka cast Milanu,,,ali pisati da Dzeko sada ima konkurenciju je smjesno. Dzeko je temelj i krov ove reprezentacije . Bez Edina bi bilo nivo Bugarske. Edin sve dok moze hodati na terenu mora igrati uvjek svih 90 min. A drugi napadac mora biti Vedo,,, iz milion razloga da ne pisem. Onda bih cak dao prednost malom Hodzicu koji je najveci potencijal od mladi igraca...zao mi je Milana....Dobar transfer i neka se dokazuje....
-
- Kontakt:
Na ovoj temi, nezna se ko je gori. Ovi sto ga brane ili ovi sto ga kude. Argumentiranje nekih je za oplakati. Ovdje covjek odavno nemoze nista interesantno i fino procitati. Sve samo nadmetanje ko moze vecu glupost napisati. Steta
Džeki više nije pitanje forma,jer ne može bit van forme 15 mjeseci.Grohnuo je kao igrač najbolje igre je pružao u ranijim godinama sad ide evidentni pad...ništa neobično
Džeki više nije pitanje forma,jer ne može bit van forme 15 mjeseci.Grohnuo je kao igrač najbolje igre je pružao u ranijim godinama sad ide evidentni pad...ništa neobično
- Goalgetter
- Kontakt:
Zabija li Edin u reprezentaciji?Rosicky je napisao/la:Džeki više nije pitanje forma,jer ne može bit van forme 15 mjeseci.Grohnuo je kao igrač najbolje igre je pružao u ranijim godinama sad ide evidentni pad...ništa neobično
- JavierBosnia
- Kontakt:
Uvijek sam vjerovao u njega. I kad pomislim eh bas mu ne ide, covjek pokaze klasu, dal primanjem lopte, gradjenjem, skokom ili udarcem. Opet me iznova odusevi i sve tako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bog Tito Dzamija Crkva More Bjelasnica Jablanicko i dusa od covjeka na ranu ga stavit.Nas najveci najbolji i nikad bolji nece hodat nasom zemljom.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/istanbu ... kom/197455 e moj Dzeko u dvije godine iz Engleske u Tursku
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.