Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
problemi s pojmovima tipa "zvanični podatak"uNbx je napisao/la:E yebo ti nas kad se na tri stranice prepiru jel bilo sedam il osam milja ljudi na tekmi.![]()
Da li je potvrdeno da Dal ide u Liverpool?zagor1987 je napisao/la:Edit 3 terena malo li je. Kao prvo razlika je kad igrac ode iz akademije direkt u Benfiku,Frajburg,Kajzaslautern ili kao Cimi u Paok nego li u Konju,Vejle itd izuzev Hodzica koji je kao iovi nasi odma u jakom klubu zavrsio tj Liverpoolu kao nas Varesanovic,a imena timova koji prate nase igrace sve ti govori. U cemu pretjerujemo? Cinjenice su da ih traze veliki klubovi,a to sigurno nije jer ih neko gura ili zato sto lose rade u akademijiinvincible1921 je napisao/la:Ne bih da omalovazavam uspjeh omladinaca Sarajeva čak sta više sve pohvale ako ima i 10℅istine u ovom što pišu...Međutim da pretjerujete...pretjerujete i to debelo. Jbt napravili dva terena dvije barake i eto odjednom svi omladinci povećali talent i kvalitet za 200℅ hahaha kako da ne. Trebate vi dosta pure jest da izbacite jednog hodzica, Bajića, hadziahmetovica... Takvih igrača ko što su mihojevic Željo je nastancao more
Pa STA ako je najmanjaja samo kažem da je Zenica tmurna i siva i da ne bih nikom poželio da živi tamo
i ja čuo istoLakoste je napisao/la:Prica se da je danas eskaliro sukob izmedju samprasa i Bekrije
TobeYarabi je napisao/la:Sve je vec dogovoreno oko kampa u Butmiru i ostale su da se zavre jos samo neke formalnosti. zeljo ce imati kamp kao svi veliki klubovi u europi.
Ja sam na Osimovoj strani. Covjek bar nije ratni profiter.TobeYarabi je napisao/la:protutuzba je spremnaLakoste je napisao/la:Kakva su to prepucavanja i prozivke na relaciji Misimovic-Osim mladji?
zlo87 je napisao/la:i ja čuo istoLakoste je napisao/la:Prica se da je danas eskaliro sukob izmedju samprasa i Bekrije
Meni ga je zao jbg. Pune mu oci suza kad prica o tuzbi. Kaze ne zna sta ga vise boli; tuzba ili prijetnje od onih koji su se do juce kleli u njegaEvander je napisao/la:Ja sam na Osimovoj strani. Covjek bar nije ratni profiter.TobeYarabi je napisao/la:protutuzba je spremnaLakoste je napisao/la:Kakva su to prepucavanja i prozivke na relaciji Misimovic-Osim mladji?
Kokice su spremne
Podigli smo tribinu,skontat cemo vec nekakoSarajlijica1946 je napisao/la:Nagradno pitanje, ako zeljkan osvoji titulu, a nece. Ko ce podici Samprasa kad budete stavili, recite ovima iz Butmira nek vam ostave kran za svaki slucaj.
Treses li se?samirr je napisao/la:Danas slusam dva pitara kako pricaju u vezi dolaska na Tusanj sad za vikend i ovaj drugi govori zao mi prosli put mi ostale patike od 150€
ma samo ga zarolaš ba....jel te podsjeća na Michelinka u onoj plavoj jakni, meni isti, pljunutiSarajlijica1946 je napisao/la:Nagradno pitanje, ako zeljkan osvoji titulu, a nece. Ko ce podici Samprasa kad budete stavili, recite ovima iz Butmira nek vam ostave kran za svaki slucaj.
Hoćete li se opet kriti iz murije i zaštitara ko prošli putsamirr je napisao/la:Danas slusam dva pitara kako pricaju u vezi dolaska na Tusanj sad za vikend i ovaj drugi govori zao mi prosli put mi ostale patike od 150€
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.