Pa nije nit ce kad biti, ali jeste u boljoj formi u reprezentaciji trenutno i to je to.Virtu4l je napisao/la:Dzekina klupska forma nikada nije imala uticaj na reprezentativnu.
Milanu svaka cast, ovo sto radi je fantasticno, ali nije on ni blizu Edina Dzeke.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Izgleda da đeko po malo prati ovaj nas sportsport.ba forum pa se nasao prozvanim ovako pa objavio onaj status na fejsu 

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- MocMahale444
Dzeko je broj 1 napadac repke BIH. Kraj price!
Svaka cast Milanu ali jos pure treba zderat.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Edin Džeko
To je to, i prestanite prozivati čovjeka koji nije ni bio u japanu.MocMahale444 je napisao/la:Dzeko je broj 1 napadac repke BIH. Kraj price!
Čovjek nas je zadužio za sva vremena, i ko bilo šta spomene u vezi dzeke i Djurica treba ga banovati. Ovo je tema Dzeko i njegove igre i nastupi, o Djuricu imate temu, a vaš pojedince sram neka bude guzice kad obraza nemate.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nek smo došli do toga da je Džeki upitan status prvog napadača.
Mašala, kako brzo mijenjamo mišljenja!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Edine nisi nam više potreban, šta'š nam više, dobili smo Milana.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- MocMahale444
Re: RE: Re: Edin Džeko
Ima selektor koji hvala dragom Bogu ne konta kao pojedinci. Sad necu ovdje da trpam Milana koji je ni kriv ni duzan. Hvala Bogu pa imamo igrace ko on ali Dzeko je Dzeko.Tracy3McGrady je napisao/la:To je to, i prestanite prozivati čovjeka koji nije ni bio u japanu.MocMahale444 je napisao/la:Dzeko je broj 1 napadac repke BIH. Kraj price!
Čovjek nas je zadužio za sva vremena, i ko bilo šta spomene u vezi dzeke i Djurica treba ga banovati. Ovo je tema Dzeko i njegove igre i nastupi, o Djuricu imate temu, a vaš pojedince sram neka bude guzice kad obraza nemate.
-
- Kontakt:
Nasi napadaci se redaju za sad ovako:
1. dzeko (ali mora da pocne da trci!!!!!)
2. vedo
3. djuric
4. prevljak
5. hodzic
6. bajic[/quote]
Ovaj post ima smisla jedino ako ga je gdin. Prevljak pisao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Ili se neprovaljuj ili moja pisanja zaobidji!
1. dzeko (ali mora da pocne da trci!!!!!)
2. vedo
3. djuric
4. prevljak
5. hodzic
6. bajic[/quote]
Ovaj post ima smisla jedino ako ga je gdin. Prevljak pisao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Ili se neprovaljuj ili moja pisanja zaobidji!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, kod koga je upitan? Kod Torabijevaca?Rokoko87 je napisao/la:Nek smo došli do toga da je Džeki upitan status prvog napadača.

Nije mi jasno ni Edinovo "dajem uvijek 1000 % za repku". Svaki navijač koji ima gram mozga to zna. Toliko si toga dao, toliko si nas čupao iz mrtvog prosjeka da se nema šta raspravljati. Nijedno okupljanje nije propustio, uvijek je tu.
Njegova pozicija u napadu nikad nije ni dolazila u obzir. Nije ono fer prema Milanu da mu je klupa suđena, ali Bože moj.
Njegova pozicija u napadu nikad nije ni dolazila u obzir. Nije ono fer prema Milanu da mu je klupa suđena, ali Bože moj.
U inat hejterima objavljene slike iz Dubrovnika nakon osvajanja kupa
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma ja bi samo njega i Djuru naprijed i to je to.HariTz je napisao/la:Nije mi jasno ni Edinovo "dajem uvijek 1000 % za repku". Svaki navijač koji ima gram mozga to zna. Toliko si toga dao, toliko si nas čupao iz mrtvog prosjeka da se nema šta raspravljati. Nijedno okupljanje nije propustio, uvijek je tu.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- MocMahale444
Za reprezentaciju sam uvijek davao i davat ću hiljadu posto i igrat ću dok god me selektor poziva i stavlja u igru.
Ponosan sam što sam kapiten i najbolji strijelac BiH svih vremena, a ponosan sam i na momke koji su osvojili Kirin kup.
Svi zajedno, momci koji su igrali u Japanu, ali i mi, koji smo godinama dio bh. selekcije, činimo jedan tim, JEDNU PORODICU i imamo samo jednu zajedničku želju - usrećiti sve navijače zajedničke nam domovine i plasirati se na još jedno veliko takmičenje.
Ponosan sam što sam kapiten i najbolji strijelac BiH svih vremena, a ponosan sam i na momke koji su osvojili Kirin kup.
Svi zajedno, momci koji su igrali u Japanu, ali i mi, koji smo godinama dio bh. selekcije, činimo jedan tim, JEDNU PORODICU i imamo samo jednu zajedničku želju - usrećiti sve navijače zajedničke nam domovine i plasirati se na još jedno veliko takmičenje.
Gospodin! 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Đaba se Edine vadiš uskoro i u repci na svojoj prirodnoj poziciji - klupa.
Edine dok kod igraš ti si prva opcija, ali uvijek ostavljaj srce na terenu a kad to radiš onda si jedan od najboljih napadača svijeta. U Milanu si dobio odličnu konkurenciju i saigrača.

Edine dok kod igraš ti si prva opcija, ali uvijek ostavljaj srce na terenu a kad to radiš onda si jedan od najboljih napadača svijeta. U Milanu si dobio odličnu konkurenciju i saigrača.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne igra Dzeko za Milan.Unofficialpage je napisao/la:Đaba se Edine vadiš uskoro i u repci na svojoj prirodnoj poziciji - klupa.![]()

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ja kontam odkud Dzeko u Milanu, da je pres'o valjda bih cuo...Pivopija je napisao/la:Ne igra Dzeko za Milan.Unofficialpage je napisao/la:Đaba se Edine vadiš uskoro i u repci na svojoj prirodnoj poziciji - klupa.![]()

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Dzeko kad pare broji pred njim se mirno stoji on je za repku puno dao i Jos nije stao dace on Jos 4 gola pa makar ispod stola Dzeko je Jos uvjek prvi on CE za repku dati krvi voli on repku i navijace kad ovo procita ima da place.
Alipasino je napisao/la:Dzeko kad pare broji pred njim se mirno stoji on je za repku puno dao i Jos nije stao dace on Jos 4 gola pa makar ispod stola Dzeko je Jos uvjek prvi on CE za repku dati krvi voli on repku i navijace kad ovo procita ima da place.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Dzeku i Djurica poredit'

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, Tihi, VolimBiH96 i 34 gosta.