Vama Salke nama Baselmadridist je napisao/la:Svejedno mi je koga cemo dobit u LP.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Vama Salke nama Baselmadridist je napisao/la:Svejedno mi je koga cemo dobit u LP.
doneZamora je napisao/la:Vama Salke nama Baselmadridist je napisao/la:Svejedno mi je koga cemo dobit u LP.
Reus in 25 mil.socijalac je napisao/la:Evo pocinje prica o prodaji velsanina zainteresovani chelsea i man utd skontao i pero da treba uzeti pare dok moze i dok je jos na cijeni
socijalac je napisao/la:Evo pocinje prica o prodaji velsanina zainteresovani chelsea i man utd skontao i pero da treba uzeti pare dok moze i dok je jos na cijeni
let3 je napisao/la:socijalac je napisao/la:Evo pocinje prica o prodaji velsanina zainteresovani chelsea i man utd skontao i pero da treba uzeti pare dok moze i dok je jos na cijenipa tek ga je kupio lani
a nije ga kupio za jednu sezonu, vec za narednih 7-8
Vise od dvadeset hiljada ljudi doslo na tih sest minutajuanitomaravillaa je napisao/la:
Utakmica je prekinuta 6 minuta do kraja a nastavljena je narednog dana ako se dobro sjecam,do prekida je bilo 1-1 a u nastavku je Real dobio 2-1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.