FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cestitke igracima i navijacima Želje.svaka cast.usput jedna mala molba za navijace.ako neko moze da mi kaze gdje mogu da nadem klip ili mp 3 pjesme:Himna FK Zeljeznicar (Seyo B. Mix) koja je objavljena na CD-u Jug gori.unaprijed hvala
Lesinari j*bo vas mladić
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Zelji, svaka cast! Ovo je dobar rezultat, ali drago mi je da se vratilo za nedosudjeni penal, puno toga nama ne vide, al to je tako. Drago mi je da je Zeljeznicar odradio dobru utakmicu kad smo vec mi podbacili s levatom na klupi. Mislim da se Zeljo ne bi trebao prepasti protivnika ni u gostima i samo cvrsto odigrati na rezultat i to je to.
Nevezano za temu uopce, volio bi da Škoro dodje u Sarajevo, onda bi zaista se moglo nagledati majstora lopte i u ligi poput vec spomenutog, te Zebe, Wagnera, klasicni oni ''iznad lige'' igraci, a ima tu jos dosta kvaliteta, pa valjda ce to bar Zeljo i Sarajevo u Europi potvrditi, iako Zeljo ima realno tezeg protivnika. Ali niposto ne i neprolaznog.
Nevezano za temu uopce, volio bi da Škoro dodje u Sarajevo, onda bi zaista se moglo nagledati majstora lopte i u ligi poput vec spomenutog, te Zebe, Wagnera, klasicni oni ''iznad lige'' igraci, a ima tu jos dosta kvaliteta, pa valjda ce to bar Zeljo i Sarajevo u Europi potvrditi, iako Zeljo ima realno tezeg protivnika. Ali niposto ne i neprolaznog.
...Život za Široki...
Cestitam nasim igracima, pokazali su svu snagu i velicinu! VOLIM TE ZELJO!!!
Volim te Zeljo!!!
Ma nek smo pobjedili pa nemoramo dalje ni proc.Mislim da smo sa ovim timom beton za nasu ligu.Ovi su opasni i kad stisnu tamo treba izdrzat.Netreba samo panicit.Jaci smo od njih u skoku a Osim je postavio ovakvu taktiku jer da se skroz otvorio mozda bi dali 2 ali bi garant primili jedan.Bolje je ovako.
Ja ne znam da je Zeba ikad bio u boljoj formi. OVa igra poslije vodstva daje nadu neku az prolaz bogami. Samo pametno i u revansu i cekati gresku protivnika.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Odlično odlično
Koji je Zeba majstor,a i Adilović je Drogba za Lazu
Koji je Zeba majstor,a i Adilović je Drogba za Lazu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
BRAVO MAAJSTORI TO SE TRAŽI
, ZEBA bog i batina , samo da ne ode sljedece sezone nedo bog
- I oni igrali protiv az alkmara , dinama , fenerbahcea i olympiakosa...

- I oni igrali protiv az alkmara , dinama , fenerbahcea i olympiakosa...

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ovo je prva BH pobjeda u Evropi, ne bi bolje prosli ni da su na Grbavici igrali
Cujem da su ovi trazili nekakve posebne peskire, cajeve, cak i novu kuhalicu za grijanje vode za caj, navodno ne vjeruju nikome. Onda se nadati i odlicnim uslovima u Tiraspolu... valjda.

Cujem da su ovi trazili nekakve posebne peskire, cajeve, cak i novu kuhalicu za grijanje vode za caj, navodno ne vjeruju nikome. Onda se nadati i odlicnim uslovima u Tiraspolu... valjda.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
VanBasten je napisao/la:Daj cole, ne filozofiraj.
Kakvagod postavka da je bila donijela je rezultat. Pobjedu bez primljenog gola, i solidne šanse za prolaz pored favorizirane ekipe. Imali su čak šansu i da udvostruče rezultat, ali nije bilo sreće.
Čestitke komšijama!

Oni su samo favoriti jer im je Osim to dozvolio... rezultat je solidan i povoljan (cilj ostvaren), ali sa ovom igrom tamo ima da pukne trica...
Za vise od casnog ispadanja ce biti potrebno puno srece ili drugaciji pristup igri.
zeljocity je napisao/la:Bit ce tesko protiv Serifa jedno 2-3 gola razlike za nas![]()
25.06.2011/17:49
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa umalo da pogodim rezu str. 3835
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=76680" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je i ovako steta sto nismo zabili jos jedan ali eto hvala Bogu nije ni ovo lose..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Dobro.
A sta sa Semirom Kerla ima li sansa da se vrati? Nece valjda nastaviti u drugoj ligi?
A sta sa Semirom Kerla ima li sansa da se vrati? Nece valjda nastaviti u drugoj ligi?
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Cestitke iz vrelog Mostara grada,odigrali ste perfektno,evropski i samouvjereno,duga klupa i odlicni igraci u vezi,svaka cast na ovome veceras,sretno i u uzvratu,trebali bi ove proci! 

Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
Čestitke na pobjedi, svaka pobjeda bez primnljenog pogotka je velika čak i ako je minimalna 

Daj ba ne kakite ,ovo je prva tekma i momci su odigrali super,moglo je i bolje ali ja sam zadovoljan.
Visca mi nekako solira previse i gubi lopte,Nyema beton.Zeba vele-slalOM(Alberto Tomba)
Volim te ljoZe.
Visca mi nekako solira previse i gubi lopte,Nyema beton.Zeba vele-slalOM(Alberto Tomba)

Volim te ljoZe.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- neutralan__
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi.Sad imate vrlo dobre šanse za prolazak dalje.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Znaci Zeba majstor , a i Adilovic je onaj pravi spic... sa obzirom da su njih dvojicu najvise cuvali dobro su odradili posao... mislim i dok sa uigra Smajic da ce to biti ekipa za 10 kad skontas i Visca tu pijuu
Al i onaj Patrick izlece kad treba ima osjecaj zato svidja mi se igrac , pravi transfer...
Veliki minus jedino golmanu to se pitanje mora rijesiti lik totalno nesiguran , ovaj bukvic cuo sam da nije los al je mlad i neiskusan plus kazu da je malan za golmana i tesko da sad moze na gol , mozda ako se aBd prodje serif da se jos kakav dobar golman nadje tipa Hadzidjulbic neki sa iskustvom za ovu sezonu a onda cemo vidjeti dalje ha ja

Al i onaj Patrick izlece kad treba ima osjecaj zato svidja mi se igrac , pravi transfer...
Veliki minus jedino golmanu to se pitanje mora rijesiti lik totalno nesiguran , ovaj bukvic cuo sam da nije los al je mlad i neiskusan plus kazu da je malan za golmana i tesko da sad moze na gol , mozda ako se aBd prodje serif da se jos kakav dobar golman nadje tipa Hadzidjulbic neki sa iskustvom za ovu sezonu a onda cemo vidjeti dalje ha ja

>>No body likes us but we dont care<<
Realno, favoriti su u ovom dvomeču. Sad ti filozofiraj do sutra, to je činjenica. Stoga je i ova pobjeda još veća.cole-ch je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Daj cole, ne filozofiraj.
Kakvagod postavka da je bila donijela je rezultat. Pobjedu bez primljenog gola, i solidne šanse za prolaz pored favorizirane ekipe. Imali su čak šansu i da udvostruče rezultat, ali nije bilo sreće.
Čestitke komšijama!![]()
Oni su samo favoriti jer im je Osim to dozvolio... rezultat je solidan i povoljan (cilj ostvaren), ali sa ovom igrom tamo ima da pukne trica...
Za vise od casnog ispadanja ce biti potrebno puno srece ili drugaciji pristup igri.
A nije ti palo napamet da bi im možda pukla trica da su večeras odigrali po tvojim željama?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Izgleda da ce sarajevski velikani ipak sacuvati cast naseg fudbala. Svaka cast! 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobar rezultat komsije valjda ce te ovako i u Tiraspolu igrat. Sve je fino bilo osim juga stvarno vam je reprertoar pjesama 0
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
bravo. aj prođite ih jeste li nositelji u 3. i play offu ?
Trenutno korisnika/ca: Strumfinho i 36 gostiju.