Ma kakvi hrvatski, srpski, bosnjacki....ne budite naivni, mislim da je svima jasno da ekipa u savezu i oko njega razgovaraju istim jezikom, a taj jezik je NOVAC ! Jos kad se sastanu lova i neznanje....e onda nastaje kaos u kojem svi zivimo!nellic07 je napisao/la:Ovdje smo često ismijavali Boru Elčića,ali sad vidimo da je pregled BH PL BiH krnjav bez njega.Ove sezone liga lošija no prošle,suđenje katastrofalno.Valjić i Jakupović su za klasu ispred ovih Petrovića,Bjelica,Šehovića...Ovo u Gabeli nije namjera sudije iz Republike Srpske da pomogne jedan hrvatski klub kontra drugog.Riječ je o očitom ne znanju.Lik ne zna suditi.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
skripar96 je napisao/la:Gotal potpisao za Istru...

- Evolve
- Kontakt:
Kako je to razmišljanje života ti draga, čuj Gošk zabiji mu 5 golova... Pa ko kome u ovoj ligi može reć da će zabit 2 a neprimit makar gol, a zabit 5 kažeš... A oba su penala na kub ne kvadrat. Kod prve situacije, ko mu je kriv što je kilav pa nezna štopat loptu nego rukom, šta iznenadila ga ? Lopta putuje 15m od njega jbte, o drugom slučaju neću ništa i reć.FaustinoAsprilla je napisao/la:Ne znam sta je rekao strucnjak , osobno prvu ne bih svirao ( polozaj ruke vise manje prirodan , nema namjere igrat loptom, niti neke realne opasnosti za gol ) . i smijesno mi kako su nabrzinu u sirokom klip od minutu iste sutuacije napravili . pa gosk je sugavi , daj mu 5 golova sta kukas vazda .
Druga situacija penal , namjera je upitna , putanja lopte isto , mozda bi zavrsila u breskvama . ali polozaj ruke nema veze s nogometom , penal
Ovaj sudac NEMOŽE suditi više, jer NEZNA! Jednostavno je tako. Jel vidio obe situacije ? Je. I on je prosudio da ovo nisu penali. = On nema kvalitet da se bavi ovim poslom. **** treba odmah maknuti sa liste, a ne kazniti.
NK Široki Brijeg
Zajebaješ znači da bi ovu utakmicu dobili moramo se spremati za 5 golova... dok se nekim klubovima dodaje +1 , npr Zrinjski u Bjeljini za titulu. Nema alibi suđenja ili je penali ili nije.FaustinoAsprilla je napisao/la:Ne znam sta je rekao strucnjak , osobno prvu ne bih svirao ( polozaj ruke vise manje prirodan , nema namjere igrat loptom, niti neke realne opasnosti za gol ) . i smijesno mi kako su nabrzinu u sirokom klip od minutu iste sutuacije napravili . pa gosk je sugavi , daj mu 5 golova sta kukas vazda .
Druga situacija penal , namjera je upitna , putanja lopte isto , mozda bi zavrsila u breskvama . ali polozaj ruke nema veze s nogometom , penal
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Nije penal . Smijesno mi je dokle ste pali da 2sata poslije utakmice u gabeli klipove slazete . gabela vasa filijala godinama ....
Ps. Penal u bijeljini je cist .
-
Okani se Zrinjskog!maxmore je napisao/la:Zajebaješ znači da bi ovu utakmicu dobili moramo se spremati za 5 golova... dok se nekim klubovima dodaje +1 , npr Zrinjski u Bjeljini za titulu. Nema alibi suđenja ili je penali ili nije.FaustinoAsprilla je napisao/la:Ne znam sta je rekao strucnjak , osobno prvu ne bih svirao ( polozaj ruke vise manje prirodan , nema namjere igrat loptom, niti neke realne opasnosti za gol ) . i smijesno mi kako su nabrzinu u sirokom klip od minutu iste sutuacije napravili . pa gosk je sugavi , daj mu 5 golova sta kukas vazda .
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Petrovic ne zna suditi, a jos je i lopov.
Zato ovako nezadrzivo napreduje po listama, jedan od najpodobnijih sudija u ligi. Tu su jos naravno i Bjelica i Gigovic (koji takodjer prednjaci u neznanju, ali je vrlo podoban). Bjelica kad hoce zna, ali cesto nece, dok su ova dvojica poslusnici koji ne znaju suditi cak i kad im se pusti utakmica koja nije namjestena, koju ne moraju odraditi po zadatku.
Kvaliteti Bandica su isto diskutabilni, iako je on jedini od nabrojanih koji je znao vuci u nasu korist.
Paradzik te na iskustvo odradi, pokrade a taman da sebe ne ugrozi nikad.
Sve u svemu jako je tesko naci kvalitetne sudije. Reklo bi se da prednjace Irfan Peljto, Ognjen Valjic,Ermin Sivac i Jakupovic-isto kad nije po zadatku, mada on nas ubi.
Zato ovako nezadrzivo napreduje po listama, jedan od najpodobnijih sudija u ligi. Tu su jos naravno i Bjelica i Gigovic (koji takodjer prednjaci u neznanju, ali je vrlo podoban). Bjelica kad hoce zna, ali cesto nece, dok su ova dvojica poslusnici koji ne znaju suditi cak i kad im se pusti utakmica koja nije namjestena, koju ne moraju odraditi po zadatku.
Kvaliteti Bandica su isto diskutabilni, iako je on jedini od nabrojanih koji je znao vuci u nasu korist.
Paradzik te na iskustvo odradi, pokrade a taman da sebe ne ugrozi nikad.
Sve u svemu jako je tesko naci kvalitetne sudije. Reklo bi se da prednjace Irfan Peljto, Ognjen Valjic,Ermin Sivac i Jakupovic-isto kad nije po zadatku, mada on nas ubi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgori je Bjelica sudija u drzavi, ne moze covjek trcat, svira 50 prekrsaja po utakmici. Sudi covjek za sebe, da zavrsi 90 minuta i zdravo i tako rasturi svaku utakmicu.
Dodje narednu utakmicu i zauzme neki deseti kriterij, nesto sto mu nije bilo ni blizu penala u prosloj sada bude cisti penal
Dodje narednu utakmicu i zauzme neki deseti kriterij, nesto sto mu nije bilo ni blizu penala u prosloj sada bude cisti penal

- PitarBordo
- Kontakt:
Bjelica defakto najlošiji sudija trenutno. Baš iz tog razloga što može "kad hoće," a ovi što ne mogu ni kad im se da čista utakmica, to je samo u rangu sa kvalitetom lige.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Je,nasih 6 igraca je dole na posudbi[emoji6]FaustinoAsprilla je napisao/la:Nije penal . Smijesno mi je dokle ste pali da 2sata poslije utakmice u gabeli klipove slazete . gabela vasa filijala godinama ....
EKONNP
Morao je svirati barem jedan penal za Široki, nema tu dvojbe. Zašto nije to je misterija. Po meni barem pet utakmica kazne sudac mora dobiti.
- Evolve
- Kontakt:
Kakve nebuloze pricas momak. Pa sta bi trebali, zahvalit se na sudjenju? Kakve veze ima Gosk sa njegovim sudjenjem i cija je filijala... Sudac je neznalica i samim tim treba biti odstranjen sa liste trajno.FaustinoAsprilla je napisao/la:Nije penal . Smijesno mi je dokle ste pali da 2sata poslije utakmice u gabeli klipove slazete . gabela vasa filijala godinama ....
NK Široki Brijeg
- PitarBordo
- Kontakt:
A dobro da li u Gabeli još uvijek vedri i oblači Lujo? 

Samo Saraj'vo.
NaravnoPitarBordo je napisao/la:A dobro da li u Gabeli još uvijek vedri i oblači Lujo?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Naravno da je nakon dva sata ima osoba koja je plaćena da snima utakmice .. to mu je posao , neće valjda idući obračunski period . Naravno da je penal u Bjeljini čist, zato ovi nisu, to i jeste problem cijele lige.FaustinoAsprilla je napisao/la:Nije penal . Smijesno mi je dokle ste pali da 2sata poslije utakmice u gabeli klipove slazete . gabela vasa filijala godinama ....
Lištica
Lištica
-
- Kontakt:
Daj neko okaci BHT sport.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Seres ko foka .Penal u Bijeljini nije bio a je li bio crveni Peri Stojkicu.? Sudac nateze za Zrinju i kod 0-0 izmisli faul i kapitenu Zrinjskog daje nepostojeci crveni.Dabogda tebi tako natezali.Pogledaj dva penale protiv Zrinjskog sada u prvom i trecem kolu.Da ih nisu svirali sumnjam da bi se netko od protivnika bunio jer se takvi startovi obicno sviraju u korist obrane ali svirali su penale i sta sad.Po meni jedan penal je trebao svirat za Siroki ali nije ali isto tako činjenica je da ste izgubili utakmicu u prvom poluvremenu kad ste se ispromasivali i onda kad vam najiskusniji igrac pravi budalu od sebe.maxmore je napisao/la:Naravno da je nakon dva sata ima osoba koja je plaćena da snima utakmice .. to mu je posao , neće valjda idući obračunski period . Naravno da je penal u Bjeljini čist, zato ovi nisu, to i jeste problem cijele lige.FaustinoAsprilla je napisao/la:Nije penal . Smijesno mi je dokle ste pali da 2sata poslije utakmice u gabeli klipove slazete . gabela vasa filijala godinama ....
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nemam pojma je li bio crveni na Peri stojkiću nisam gledao. Gledao sam penal, nisam mogao izbjeći,iskakalo iza svakog ćoška, znam da nije bio. Činjenica je da je bio odlučujući za titulu. Ni te penale nisam gledao, ne zanima me. Da su naletili u sažetku negdje povirio bih, ovako mi ne pada na pamet tražiti. Nije bitno. Što je meni bitno,ova dva penala koja nisu svirana Širokom . Prvi kod 0-0 ....mozes promašiti 100puta 100% šansu ali penal je penal i svira se. Tako smo govorili i za vaš nepostojeći penal na pecari, opet odlučujući za vas. Mozda serem ko foka... ali vas sere sa kljucnim penalima ko foku.ALOBOLA je napisao/la:Seres ko foka .Penal u Bijeljini nije bio a je li bio crveni Peri Stojkicu.? Sudac nateze za Zrinju i kod 0-0 izmisli faul i kapitenu Zrinjskog daje nepostojeci crveni.Dabogda tebi tako natezali.Pogledaj dva penale protiv Zrinjskog sada u prvom i trecem kolu.Da ih nisu svirali sumnjam da bi se netko od protivnika bunio jer se takvi startovi obicno sviraju u korist obrane ali svirali su penale i sta sad.Po meni jedan penal je trebao svirat za Siroki ali nije ali isto tako činjenica je da ste izgubili utakmicu u prvom poluvremenu kad ste se ispromasivali i onda kad vam najiskusniji igrac pravi budalu od sebe.maxmore je napisao/la:Naravno da je nakon dva sata ima osoba koja je plaćena da snima utakmice .. to mu je posao , neće valjda idući obračunski period . Naravno da je penal u Bjeljini čist, zato ovi nisu, to i jeste problem cijele lige.FaustinoAsprilla je napisao/la:Nije penal . Smijesno mi je dokle ste pali da 2sata poslije utakmice u gabeli klipove slazete . gabela vasa filijala godinama ....
Lištica
Lištica
- tutankamon1905
- Kontakt:
S obzirom da kazes da pojma nemas onda je glupo s tvoje strane da polovicno komentiras tu utakmicu i da te uzimamo za ozbiljno.
Fino uzmes citavu utakmicu pa vidis nepostojeci crveni karton igracu Zrinjskog i cist penal koji je igrom slucaja odlucio prvaka. Penal cist kao sto su cisti i ovi u Gabeli. Isto tako je nepostojeci crveni karton mogo odlucit prvaka.
E sad sto vam nije svirano ovo u gabeli, s tim se trebate pozabavit..prije nesposobnost sudije nego kradja...jer ne vidim nijedan razlog sto bi neko natezo za gosk protiv sirokog...
Al kako god Zrinjski vam sigurno nije kriv pa da ih spominjes i pises ovakve nebulozne usporedbe
Fino uzmes citavu utakmicu pa vidis nepostojeci crveni karton igracu Zrinjskog i cist penal koji je igrom slucaja odlucio prvaka. Penal cist kao sto su cisti i ovi u Gabeli. Isto tako je nepostojeci crveni karton mogo odlucit prvaka.
E sad sto vam nije svirano ovo u gabeli, s tim se trebate pozabavit..prije nesposobnost sudije nego kradja...jer ne vidim nijedan razlog sto bi neko natezo za gosk protiv sirokog...
Al kako god Zrinjski vam sigurno nije kriv pa da ih spominjes i pises ovakve nebulozne usporedbe
Ko prvo nek vide Sarajlije da se mi i Mostarci ne mozemo ocima,nego glumimo neku solidarnost ovdje. Znaci mi smo ko Plavi i Bordo,samo Plavi i Bijeli,posto je bilo komentara kako se "lizemo"[emoji1] [emoji1] [emoji23]
Ko drugo za Bjeljinu ste 100% u pravu,faul kod gola Radnika nije postojao,znaci ni gol ni crveni i Zrinja lagano uzima titulu. Ko trece onaj ko pravda ovo suđenje u Gabeli na bilo koji nacin,i ko osporava ijedan penal il nema oci il nece da prizna. Ovo je krađa 1/1.
Pozdrav mojim najdrazim Ciganima iz vesele Skutorije
Ko drugo za Bjeljinu ste 100% u pravu,faul kod gola Radnika nije postojao,znaci ni gol ni crveni i Zrinja lagano uzima titulu. Ko trece onaj ko pravda ovo suđenje u Gabeli na bilo koji nacin,i ko osporava ijedan penal il nema oci il nece da prizna. Ovo je krađa 1/1.
Pozdrav mojim najdrazim Ciganima iz vesele Skutorije
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.