Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Vermalen je ok igrač, sa ispravnim radom i dobrom motivacijom može se on ponovo dovesti u dobru formu. Ne bih imao ništa protiv da ga dovedu.
Unknown Genius je napisao/la:Duša me boli kad pročitam ovako nepismen post. Nadam se da imaš više od 40 godina, lakše ću ti oprostiti.bavaracmujo je napisao/la:A sta ako postoji mogucnost da neuzme nikakav trofej a npr izbori opet top 4 bil bili zadovoljni, a to za Robena ma nemoze njega ta vasa kraljevska flota natjerati da ode iz Bajerna, to je bolan nas sarlatan fakin da nebi prosle i ove sezone bio bi upamcen kao luzer i kristalne nogic, to je nasa 10tka i top 5igraca Bajerna!
I da, nema potrebe da ga "flota" tjera, dovest će ga van Gaal sa sobom, ukoliko to bude htio.
Dovest će ga kao što je doveo Mullera i Schweinsteigera.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliko ja vidim Schweini je na prodaju (nije Pep nešto zagrijan da ga ostavi), svakako bi vam bolje bilo uzeti 25-30 mil za 30godišnjaka, to bi bio dobar posao za vas, a nama bi legao jer je bolji od svih naših veznjaka i sigurno mu više odgovara Van Gaalov sistem
A i dosta vaših forumaša ga želi vidjeti van Bayerna
Vidjet ćemo šta je Van Gaal smislio, on je još u Brazilu tako da tek treba da krene sa poslom u Unitedu nakon toga i odluči koga želi zadržati, a koga prodati.

Vidjet ćemo šta je Van Gaal smislio, on je još u Brazilu tako da tek treba da krene sa poslom u Unitedu nakon toga i odluči koga želi zadržati, a koga prodati.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je to.Ethel je napisao/la:"Kad je Ser Aleks otišao, Robin je od zvezde tima, igrača na koga se igra, prvog strelca, postao vodonoša. Promenilo se nešto. Mojes je stalno pričao o Runiju, a napadači žele da se osećaju voljeni. Ne mislim da se Robin osećao voljenim u Junajtedu" - objasnio je Rio Ferdinand.
A sada od vodonoše do kapitena
Wayne ce kleknut pred Robinom, jer mu ne moze prismrdit kao igrac, covjek i lider.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Vcrs ce Wazza da eksplodira, pa ce ovdje neki kleknuti pred njim... 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Zao mi je sto necu bit u prilici da gledam jos jednu blamazu Engleske, sa Wayneom u glavnoj ulozi. Sramoti nam klub brate.OnlyUnited je napisao/la:Vcrs ce Wazza da eksplodira, pa ce ovdje neki kleknuti pred njim...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Necemo sad o tome, za mene je Wazza veliki igrac. Nego sto neces gledati utakmicu..
http://www.sportmediaset.mediaset.it/me ... arin.shtmlUTD turn their attention to Guarin after Kroos said no to Van Gaal
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Bas sam se pitao da nisi bolestan nesto jer te dugo nema da popljujes Rooneya.Cartman je napisao/la:To je to.Ethel je napisao/la:"Kad je Ser Aleks otišao, Robin je od zvezde tima, igrača na koga se igra, prvog strelca, postao vodonoša. Promenilo se nešto. Mojes je stalno pričao o Runiju, a napadači žele da se osećaju voljeni. Ne mislim da se Robin osećao voljenim u Junajtedu" - objasnio je Rio Ferdinand.
A sada od vodonoše do kapitena
Wayne ce kleknut pred Robinom, jer mu ne moze prismrdit kao igrac, covjek i lider.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Planiram bit mrtav pijan u to vrijeme.OnlyUnited je napisao/la:Necemo sad o tome, za mene je Wazza veliki igrac. Nego sto neces gledati utakmicu..

Ali mozda pogledam reprizu ako ne saznam rezultat, da uzivam u carolijama Dannya.

- OnlyUnited
- Kontakt:
Samo presjecaj... Ja cu sutra nase da ispratim sa nekoliko promila u krvi...Cartman je napisao/la:Planiram bit mrtav pijan u to vrijeme.OnlyUnited je napisao/la:Necemo sad o tome, za mene je Wazza veliki igrac. Nego sto neces gledati utakmicu..![]()
Ali mozda pogledam reprizu ako ne saznam rezultat, da uzivam u carolijama Dannya.

Pisanje žute štampe ne treba uzimati za ozbiljno,jer po njima je i Muller bio na izlaznim vratima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Koliko ja vidim Schweini je na prodaju (nije Pep nešto zagrijan da ga ostavi), svakako bi vam bolje bilo uzeti 25-30 mil za 30godišnjaka, to bi bio dobar posao za vas, a nama bi legao jer je bolji od svih naših veznjaka i sigurno mu više odgovara Van Gaalov sistemA i dosta vaših forumaša ga želi vidjeti van Bayerna
![]()
Ukoliko zaista Pep ne bude računao na Schweinia onda se možda bude i razmatrao njegov odlazak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nadam se da je nakon ovoga svima jasno kakav je igrac Cuadrado, ljepota.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro za Mullera se znalo da ne ide nigdje, dijete Bayerna, dok Schweini već i nije tako nenadoknadiv za vas, imate kvalitetne zamjene za njega, a nije baš odigrao prošlu sezonu na onom svom prepoznatljivom nivou, vjerujem da bi ga Pep mogao prodati za pravu cifru, a Van Gaal ga izuzetno cijeni tako da bi tu moglo biti neke istine u pisanju ovih nekih pouzdanijih novinara poput Duckera iz Timesa, koji ne radi baš za žutilo, nego za jednu od najjačih novina u Britaniji.Saurman je napisao/la: Pisanje žute štampe ne treba uzimati za ozbiljno,jer po njima je i Muller bio na izlaznim vratima.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
čuj ne treba vam....pa dajem glavu da je bolji od svih vaših defanzivaca xpRooney88 je napisao/la:Mislim da bi nam njega i navijaci Arsenala "rahat" prodali.Ne treba nam on, jedino ako ga ne zele za klupe. Ili mozda da oraspoloze malo RvP-a pa mu dovode drugara.
A.F.C. Bournemouth!
U prvom timu se trenutno nalaze 3 stopera, a Jones je vec sad tu negdje sa njimrambo16 je napisao/la:čuj ne treba vam....pa dajem glavu da je bolji od svih vaših defanzivaca xpRooney88 je napisao/la:Mislim da bi nam njega i navijaci Arsenala "rahat" prodali.Ne treba nam on, jedino ako ga ne zele za klupe. Ili mozda da oraspoloze malo RvP-a pa mu dovode drugara.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sirok je pojam defanivca. Od Jonesa ili Evre (iako u godinama) sigurno nije bolji a dovoditi pojacanje koje nece pokazati nista vise od Evansa ili Small-a nema smisla. I sam znas, da ne bude kako ja kritikujem bez osnove, koliko ste ga samo proklinjali. On je bio jedno vrijeme odlican igrac, jedan od boljih na svojoj poziciji u EPL-u ali se totalno pogubio.rambo16 je napisao/la:čuj ne treba vam....pa dajem glavu da je bolji od svih vaših defanzivaca xpRooney88 je napisao/la:Mislim da bi nam njega i navijaci Arsenala "rahat" prodali.Ne treba nam on, jedino ako ga ne zele za klupe. Ili mozda da oraspoloze malo RvP-a pa mu dovode drugara.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Iskreno se nadam da je Vermaelen doveden kao backup igrač zbog odlaska Vidića i Ria i naravno pozdravio bih taj potez zbog rotacije. Kao prvi izbor nema šanse,mada bi LvG mogao izvući koju dobru partiju iz njega. Vermaelen i još jedan dobar štoper,te lijevi bek bi bilo sasvim dovoljno za odbranu (nadam se da nije previše
) .

- OnlyUnited
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.