Imal gdje Alpasina ziva?Rokoko87 je napisao/la:
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MocMahale444
Re: Edin Džeko
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-j ... 196367Nema ko ga nije opljuvo i ogubo od Rominih starih zvjrzda od Candelle pa nadalje , evo i ovaj""Ne znam ga lično, ali mi djeluje mentalno slab. Kada imate slabu sezonu kao on, ako imate ponosa i časti, ne idete na odmor. Ostanete i radite na sebi"
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Re: RE: Re: Edin Džeko
Pljuvan je Dzeko od strane mnogih u svojoj karijeri pa im je zacepio usta vise puta. Ako ostane u Romi, a velike su sanse da hoce, i uspije vratiti se u formu, svi ovi ce mu sklapati hvalospjeve.paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-j ... 196367Nema ko ga nije opljuvo i ogubo od Rominih starih zvjrzda od Candelle pa nadalje , evo i ovaj""Ne znam ga lično, ali mi djeluje mentalno slab. Kada imate slabu sezonu kao on, ako imate ponosa i časti, ne idete na odmor. Ostanete i radite na sebi"
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Covjek se ozenio, dobio dijete, ulozio pare u privatne poslove. Igrao je ligu prvaka bio na svjetskom prvenstvu, sam zna da vise sto se repke tice nemoze jer tesko da se mozemo u naredna dva ciklusa plasirati bilo gdje. Samim tim je poslozio prioritete, familija i novci. Mi se trebamo uzdati u Bajica i Hodzica, Dzeko je sa obrazom odradio svoje i lagano zavrsava karijeru.
Pa to samo kod nas ima da u 30toj zapostavi karijeru kao da je osvojio sve. Vjerujem da se Edin može probuditi sljedeće sezone. Najbolje je da ostane u Romi. Ne igra evropsko tako da se može spremiti za sljedeću sezonu i nametnuti Spaletiju kroz pripremne utakmice 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa jedan Suarez je jedan dio prve sezone bio ispod svakog nivoa. Treba malo vremena adaptacije, ne budite tako plitki
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa moze se probuditi, ali treba uzeti u obzir da to nije vise onaj stari Edin zeljan uspjeha, nije mu 25 nego 30 godina i sudeci prema zadnje dvije sezone u klubovima, on je u silaznoj putanji i to iskljucivo svojim greskama jer se stvarno doima kao da mu vise nije toliko stalo do fudbala.
Nekad iz inata zapne i potrudi se, al' onda u sljedecih par utakmica ponovo letargican pristup i sve tako u krug.
Volio bih da grijesim, ima u njemu kuveta da odigra jos najmanje 2-3 vrhunske sezone, ali pitanje je da li to moze i da li zeli. Mogu ga podrzat sta god da odluci jer je to njegov zivot, ima covjek pravo raskrstiti sa fudbalom i uzivati u zivotu bez pogovora drugih... ali mi u reprezentaciji nemamo ni pribliznu zamjenu za njega, to je najgore.
Nekad iz inata zapne i potrudi se, al' onda u sljedecih par utakmica ponovo letargican pristup i sve tako u krug.
Volio bih da grijesim, ima u njemu kuveta da odigra jos najmanje 2-3 vrhunske sezone, ali pitanje je da li to moze i da li zeli. Mogu ga podrzat sta god da odluci jer je to njegov zivot, ima covjek pravo raskrstiti sa fudbalom i uzivati u zivotu bez pogovora drugih... ali mi u reprezentaciji nemamo ni pribliznu zamjenu za njega, to je najgore.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Izgleda da je u rane maline otišao.MocMahale444 je napisao/la:Imal gdje Alpasina ziva?Rokoko87 je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dovedite ga da nam šarne koju!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
dok god veze kopacke, prva opcija napada jedne jedine
- MocMahale444
Hopa-Hopa ode Džeko izgleda kod KlopaRokoko87 je napisao/la:Izgleda da je u rane maline otišao.MocMahale444 je napisao/la:Imal gdje Alpasina ziva?Rokoko87 je napisao/la:

Merseyside rivals Liverpool and Everton are battling it out against each other in order to win the services of Manchester City’s Edin Dzeko, according to reports from Forza Roma.
Having struggled to establish himself as a regular starter for Manchester City, Dzeko made a move to Italian giants Roma on a season long loan deal last summer.
While Dzeko did play a role in helping Roma earn a Champions League spot last term, the striker managed only 10 goals throughout the course of the campaign and it remains to be seen whether the Serie A side will look to turn the loan move into a permanent one.
Dzeko featured only sparingly during the last few months of the season at the Stadio Olimpico and with the Bosnian international commanding huge wages, it looks like Roma are skeptical regarding signing the 30-year-old permanently.
Hitcsport
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije pametno Dzeki da ostane u Romi.On je prokockao sansu i da bi se ponovo nametnuo mora biti super dobar,mora eksplodirati.Ako bude samo dobar to mu nece biti dovoljno.Uzeli su ga svi na zub i najbolje mu je da promijeni sredinu inace se bojim da ce biti rezervni igrac koji ce ulaziti zadnjih pet minuta.
Nije trebao ni dolazit u Romu,jedan sam od rijetkih ako ne i jedini koji je to odmah rekao.Romin sistem meljanja lopte od noge do noge do beskonacnosti ne odgovata igracu kakav je Dzeko,nije mi jasno kako to i njemu samom nije bilo jasno.Da je ostao u Cityju naigrao bi se ko nikad,cijelu sezonu su imali problem sa napadacima iako ni njihova igra ne odgovara njemu ali tamo se vec bio ustelio.
Dzeki odgovara samo ekipa koja igra direktno i agresivno prema golu sa puno ubacivanja sa strane.
Nije trebao ni dolazit u Romu,jedan sam od rijetkih ako ne i jedini koji je to odmah rekao.Romin sistem meljanja lopte od noge do noge do beskonacnosti ne odgovata igracu kakav je Dzeko,nije mi jasno kako to i njemu samom nije bilo jasno.Da je ostao u Cityju naigrao bi se ko nikad,cijelu sezonu su imali problem sa napadacima iako ni njihova igra ne odgovara njemu ali tamo se vec bio ustelio.
Dzeki odgovara samo ekipa koja igra direktno i agresivno prema golu sa puno ubacivanja sa strane.
Neka ga kume u Romi, ima Klopp ionako skarta dovoljno 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dzeko voli jesti supe redovno CE da ulazi SA klupe iduce sezone dace 2 gola boli ga **** dobice 4 miliona voli de se voza splavom obadva CE dati glavom u zadnje vrjeme dobro se hrani mogo BI cak i da brani.Dzeko je Stara kuka kupio Amri vuka.Amra Amra bjezi is Rima dok se Dzeko ne nastima.
EVO GAAAAAAA
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: Edin Džeko
Alipasino je napisao/la:Dzeko voli jesti supe redovno CE da ulazi SA klupe iduce sezone dace 2 gola boli ga **** dobice 4 miliona voli de se voza splavom obadva CE dati glavom u zadnje vrjeme dobro se hrani mogo BI cak i da brani.Dzeko je Stara kuka kupio Amri vuka.Amra Amra bjezi is Rima dok se Dzeko ne nastima.

Alipasino je napisao/la:Dzeko voli jesti supe redovno CE da ulazi SA klupe iduce sezone dace 2 gola boli ga **** dobice 4 miliona voli de se voza splavom obadva CE dati glavom u zadnje vrjeme dobro se hrani mogo BI cak i da brani.Dzeko je Stara kuka kupio Amri vuka.Amra Amra bjezi is Rima dok se Dzeko ne nastima.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nema zime kad Dzeko ode, tu je Djuric 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.