Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
U Wengera i trosenje sumnjaju samo ovi "noviji" navijaci. Pa covjek je taj prije sad vec 14 godina dao 16 miliona funti za Wiltorda, a prije 12 dao 100.000 platu Campbellu. Kad ima i daje, ali prije ovog perioda nije imao i morao je ekipu graditi tako kako je gradio. I dalje ce on forsirati mlade igrace, ali ce i pojacavati ekipu pravim igracima.
Celik!3,2,2.
tako je majstoore cekaju nas velika imena u narednim godinamaAllGunsBlazing je napisao/la:U Wengera i trosenje sumnjaju samo ovi "noviji" navijaci. Pa covjek je taj prije sad vec 14 godina dao 16 miliona funti za Wiltorda, a prije 12 dao 100.000 platu Campbellu. Kad ima i daje, ali prije ovog perioda nije imao i morao je ekipu graditi tako kako je gradio. I dalje ce on forsirati mlade igrace, ali ce i pojacavati ekipu pravim igracima.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
sta ba 17 nece valjda Podolski ostat
Ako vec ostaje neka se udostoji i da devetku masini sta ce mu devetka na klupi?

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
jel moze neko da stavi link,,nemogu nigdje da nadjem neki nece,,ovo predstavljanje
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
[youtube][/youtube]
Zavrseno je, trajalo 15tak sekunditopnik1 je napisao/la:jel moze neko da stavi link,,nemogu nigdje da nadjem neki nece,,ovo predstavljanje

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
sponzor nam puma a kod njega kopacke NIKE koji kraljAA23 je napisao/la:

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jesam se cijeli dan cimao za 5 minuta!?!?!?! 
Ako nista sve tri verzije dresa su cista perverzija!
Da ljudi kao da ne znaju zasto se pare nisu ulagale i ako smo u zadnijih 10 godina to ponovili milijardu puta!
PS: Ako ce Sanchez nositi broj 17 sta ce onda Monreal?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Da ljudi kao da ne znaju zasto se pare nisu ulagale i ako smo u zadnijih 10 godina to ponovili milijardu puta!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
18-ka MonrealGunner4 je napisao/la:Jesam se cijeli dan cimao za 5 minuta!?!?!?!
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Propustim ovo sve zbog termina, mrtav umoran, ulazim na fb kratko kad ono Sancez, od treme sam 4 puta pogrijesio sifru za forum....Strah me i zamislit njega i Volkota u napadu i Ezilove i Rambove lopte...ured sam pao u nesvijest...Iz postovanja prema ovom danasnjem danu nece bit nikakvog slavlja, nakon 3-4 dana cemo oplest ovdje s par numera...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
cista perverzija od dresa
-
- Kontakt:
Ne pamtim da sam vidio ljepsi dres od ovog.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kakve to veze ima, Alexisov sponzor je Nike, kao sto je od Ozila , Ramseya, Mertesackera adidas, a Cazorle, Flaminia, Girouda, kreze puma.topnik1 je napisao/la:sponzor nam puma a kod njega kopacke NIKE koji kraljAA23 je napisao/la:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sanchez je igračina, Arsenal je odradio vrhunski posao. Čak ni cijena nije prevelika, jer se radi o igraču koji će zasigurno odmah raditi razliku na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.