Gdje bas oni u kupu da dodju majku im, fino se taj rekord mogao podebljati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
sa ovim se ni meni nije teško složitiemir18 je napisao/la:Deremo ih u obje utakmice kao i prosle godine,Jese ce da ih slomi,samo da se Mordic i Hamo oporave do tada.
Zadnja 2 derbija su dobili nafakaski vrijeme je da se to nadoknadi a Carlo je specijalista za Cope.
I najveci transfer Reala u zadnjih 5 godina je Dovodjenje Don Carla koji ce PEri nadoknaditi sve ono sto nije ostvario u prethodnom mandatu.Hvala Atletiku sto nas pobijedi u kupu i otjera Mourinha.
dinGospo
Covjek je izmjenio sve iz temelja,nema vise ciganluka,ostri startova,potpaljenosti susta suprotnos Mourinha,a najvise cijenim kod njega sto je ostao dosljedan 4-3-3 formaciji sto se igra sve vise bazira na kreativnoscu,lucidnoscu,posjedu kakav je i on igrac bio,kontre je doveo do savrsenstva,od Jamesa pravi odlicnog Cm kao sto je to uradio od Di Marie,smirio Pepea i Ramosa,atmosfera u timu je iznvanredna.Kao sto ti Profesionalac.Vasa je greska sto se okrecete svojim trenerima iz mladjih kategorija,misljenja sam da bi i vama neki Italijan odlicno legao.let3 je napisao/la:sa ovim se ni meni nije teško složitiemir18 je napisao/la:Deremo ih u obje utakmice kao i prosle godine,Jese ce da ih slomi,samo da se Mordic i Hamo oporave do tada.
Zadnja 2 derbija su dobili nafakaski vrijeme je da se to nadoknadi a Carlo je specijalista za Cope.
I najveci transfer Reala u zadnjih 5 godina je Dovodjenje Don Carla koji ce PEri nadoknaditi sve ono sto nije ostvario u prethodnom mandatu.Hvala Atletiku sto nas pobijedi u kupu i otjera Mourinha.
dinGospo![]()
zaista je angažman Karla, to jest nogiranje jazavca - jedan od jacih poteza Florentina u zadnjih 5-6 godina....jbg za razliku od nas, vi imate profi trenera i to ocito pravi razliku
vidjeno je momce ,cak i bolje samo to madridjani vise potenciraju ,Virtu4l je napisao/la:Institucija. Vjerovatno neviđeno do sad u fudbalu.suhi je napisao/la:Hat-trickom protiv Celte Ronaldo je stigao do brojke od 200 golova u Primeri, za što mu je trebalo samo 178 utakmica. Zarri je trebalo 219 utakmica, a Messiju, najboljem strijelcu u povijesti Primere, 235 utakmica
Onda i Messijev rekord za primeru pada u vodu jer nisu odigrali ni priblizno utakmica u španiji.barca_87 je napisao/la:vidjeno je momce ,cak i bolje samo to madridjani vise potenciraju ,Virtu4l je napisao/la:Institucija. Vjerovatno neviđeno do sad u fudbalu.suhi je napisao/la:Hat-trickom protiv Celte Ronaldo je stigao do brojke od 200 golova u Primeri, za što mu je trebalo samo 178 utakmica. Zarri je trebalo 219 utakmica, a Messiju, najboljem strijelcu u povijesti Primere, 235 utakmica
messi u tom istom periodu (od kako je ronaldo u realu) zabio je u primeri 199 golova uz izvedenih 20 penala manje
a uz to dodao 20 asistencija vise od portugalca,a ima eto i sutra priliku da tu statistiku podeblja.
a sto se tice toga sto mu je trebalo vise utakmica do 200 golova nego ronaldu to je ocito, sa 16-17 godina neces odma zabijati 30 golova po sezoni nit ces imati ulogu prvotimca pa je ocito zbog cega je argenticu trebalo vise utakmica do 200 golova.
ronaldo u svojih prvih 5 sezona karijere ja zabio tek 40tak golova dok sad zabija po sezoni 40+
Čovjek je kao neutralan došao ovdje da izrazi svoje objektivno mišljenje i divljenje najvećem. Nema potrebe da mu namećeš svoje subjektivno mišljenje.barca_87 je napisao/la:vidjeno je momce ,cak i bolje samo to madridjani vise potenciraju ,Virtu4l je napisao/la:Institucija. Vjerovatno neviđeno do sad u fudbalu.suhi je napisao/la:Hat-trickom protiv Celte Ronaldo je stigao do brojke od 200 golova u Primeri, za što mu je trebalo samo 178 utakmica. Zarri je trebalo 219 utakmica, a Messiju, najboljem strijelcu u povijesti Primere, 235 utakmica
messi u tom istom periodu (od kako je ronaldo u realu) zabio je u primeri 199 golova uz izvedenih 20 penala manje
a uz to dodao 20 asistencija vise od portugalca,a ima eto i sutra priliku da tu statistiku podeblja.
a sto se tice toga sto mu je trebalo vise utakmica do 200 golova nego ronaldu to je ocito, sa 16-17 godina neces odma zabijati 30 golova po sezoni nit ces imati ulogu prvotimca pa je ocito zbog cega je argenticu trebalo vise utakmica do 200 golova.
ronaldo u svojih prvih 5 sezona karijere ja zabio tek 40tak golova dok sad zabija po sezoni 40+
Vizija level Lahm, uvijek prvom do sebe.zejnuddin zidan je napisao/la:Dobar je illarramendi,meni se svidja kao igrac,jak,dobro se gradi,dobar pas,i u defanzivi dobar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.