govori....da ides na temu kojoj pripadas i da ne njaske ovde bez potrebe...manite se sarajeva,jer mi svakako vas ostavljamo lagano i sve brze u organizacionom smislu,a abd-a i u svakom drugom...i ne samo vas...samo ganola...exbabilon je napisao/la:Puzigacina ubacivanja iz auta su bile najbolje sanse za Sarajevo, mozda i to nesto govori..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Sve je to taćno ali ne zaboravite da je prije sedam dana vodeći Borac popio tricu a mi ne, drugo vala mogli smo i mi gool dati a sudija je toliko loš bio na štetu oba tima fujj i nije ni čudo što gledamo sranje od lopte.Ako ono nije faul na Todoroviću na 18 metara ne znam šta jem sve u svemu realno mada je Velež bio mnogo opasniji ali tu je tp negdje.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 21 sep 2013, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Potpisao sam ja ovaj rezultat prije utakmice samo mi ga nisu dali odigrati u kladionici,sistem mi zakoci zbog para na kraju kaze hos da ti dvicu stavim reko stavi i tad prodje i puf sad na glavu
Utakmicu nisam gledao,nemam sta ni komentarisati,nulom nisam nezadovoljan,Velez je sasvim korektna ekipa mi ovako u tom sarenom kadru nikad kompletnom nismo nista bolji od njih,tako da je 0-0 dole sasvim solidno,bez obzira i ako smo losiji bili,rezultat je taj koji ce se pamtiti a on za mene nije los
Aj Sarajevo

Utakmicu nisam gledao,nemam sta ni komentarisati,nulom nisam nezadovoljan,Velez je sasvim korektna ekipa mi ovako u tom sarenom kadru nikad kompletnom nismo nista bolji od njih,tako da je 0-0 dole sasvim solidno,bez obzira i ako smo losiji bili,rezultat je taj koji ce se pamtiti a on za mene nije los
Aj Sarajevo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakve veze ima organizacija sa utakmicom Sarajevo - Velez 0 : 0, pa mislimsocrates je napisao/la:govori....da ides na temu kojoj pripadas i da ne njaske ovde bez potrebe...manite se sarajeva,jer mi svakako vas ostavljamo lagano i sve brze u organizacionom smislu,a abd-a i u svakom drugom...i ne samo vas...samo ganola...exbabilon je napisao/la:Puzigacina ubacivanja iz auta su bile najbolje sanse za Sarajevo, mozda i to nesto govori..

ima,ima,tu lekciju si bas ti i takvi kao ti do sad trebali nauciti....jer i sami ste misljenja da je u vasoj avliji tako kako jeste trenutno upravo zbog toga sto vam je org. na nivou...pa et....i ne dipr sviju ti...
Mislim da je Vule dobio 3. žuti i neće moći igrati protiv Borca 

grebo rezultate bitna je organizacijaTvBHT je napisao/la:Kakve veze ima organizacija sa utakmicom Sarajevo - Velez 0 : 0, pa mislimsocrates je napisao/la:govori....da ides na temu kojoj pripadas i da ne njaske ovde bez potrebe...manite se sarajeva,jer mi svakako vas ostavljamo lagano i sve brze u organizacionom smislu,a abd-a i u svakom drugom...i ne samo vas...samo ganola...exbabilon je napisao/la:Puzigacina ubacivanja iz auta su bile najbolje sanse za Sarajevo, mozda i to nesto govori..covjek komentarise vezano za utakmicu koja se zavrsila prije 20 minuta
![]()

socrates je napisao/la:ima,ima,tu lekciju si bas ti i takvi kao ti do sad trebali nauciti....jer i sami ste misljenja da je u vasoj avliji tako kako jeste trenutno upravo zbog toga sto vam je org. na nivou...pa et....i ne dipr sviju ti...

Upravo tako,gledat cemo vjerovatno Kovacevica na toj pozicijiAlen1987 je napisao/la:Mislim da je Vule dobio 3. žuti i neće moći igrati protiv Borca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako je danas dobio zuti onda definitivno ne moze igrati... Super...Alen1987 je napisao/la:Mislim da je Vule dobio 3. žuti i neće moći igrati protiv Borca
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Šta je tu super ? Ili i vi počeli za Borac navijati ? Kako to da vi možete navijati za njih ? Aha pa oni igraju protiv Sarajeva ... Jasnije mi je sadBaja_Zvjerka je napisao/la:Ako je danas dobio zuti onda definitivno ne moze igrati... Super...Alen1987 je napisao/la:Mislim da je Vule dobio 3. žuti i neće moći igrati protiv Borca
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne navijam za Borac, njih ne vidim kao konkurente, nego za vas poraz, moze i remi jer ste se opet nalozili pravo da ste najbolji, doveli 15 nekakvih igraca, milijarder sponzor, al' jbga ne igraju pare...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 21 sep 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
e'o da se ponovim,mozda metafora pomogne....TvBHT je napisao/la:socrates je napisao/la:ima,ima,tu lekciju si bas ti i takvi kao ti do sad trebali nauciti....jer i sami ste misljenja da je u vasoj avliji tako kako jeste trenutno upravo zbog toga sto vam je org. na nivou...pa et....i ne dipr sviju ti...kakvi tebe kompleksi udaraju.
![]()

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Omace" mu se zuti,nije ga uopste namjerno dobio.
Vecini je odavno bilo jasno al neka ih. Zalosno je to sto prate rivala vise nego one svoje.hearts je napisao/la:Šta je tu super ? Ili i vi počeli za Borac navijati ? Kako to da vi možete navijati za njih ? Aha pa oni igraju protiv Sarajeva ... Jasnije mi je sadBaja_Zvjerka je napisao/la:Ako je danas dobio zuti onda definitivno ne moze igrati... Super...Alen1987 je napisao/la:Mislim da je Vule dobio 3. žuti i neće moći igrati protiv Borca
Ako ih ignorisemo mozda im dosadi visiti na ovoj temi
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ma mi smo svakako mala ekipa vi ste giganti ne osvrćite se na nas. tako ste i prošli vikend naslađivali se jedno sat vremena pa dođe Slavija i sve ode u **** zato ja volim kad se vi pojavite odmah nakon našeg kiksaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne navijam za Borac, njih ne vidim kao konkurente, nego za vas poraz, moze i remi jer ste se opet nalozili pravo da ste najbolji, doveli 15 nekakvih igraca, milijarder sponzor, al' jbga ne igraju pare...
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Ne može vam Sarajevo a ni Borac biti konkurent. Kad si ti posljednji put gledao tabelu. Brko vas vodi polako u opasnu zonuBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne navijam za Borac, njih ne vidim kao konkurente, nego za vas poraz, moze i remi jer ste se opet nalozili pravo da ste najbolji, doveli 15 nekakvih igraca, milijarder sponzor, al' jbga ne igraju pare...
Onako kao sto sam pretpostavio nerijeseno sto za nas da smo dobili proslo kolo bi bio odlican rezultat mada se mora priznati Velez je bio blize pobjedi. Kakav je ono teren katastrofa. Sudija se gubio ali nije uticao na ishod. Dejo igrac utakmice a to puno govori. Puzigaca odlicno izvodi aute. Treba vremena da se uigraju i misljenja sam da bi ovo mogla biti odlicna sezona.
- Trequartista
- Kontakt:
Šta ima Stoke City? 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Haj Kijelini šetnja na vazduh prije Širokog uhvati malo zraka cijeli dan si za kompjuterom
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Trenutno korisnika/ca: hase73, JavierBosnia i 55 gostiju.