Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 04 jun 2013, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- the scouser
- Kontakt:
Moje greška, nisam trebao ništa ni odgovarati.Rentiranrentan je napisao/la:Kako kome prijatelju. Ja na primjer simpatiziram katoličke plemićke klubove koji svoju povijest baziraju na francuskom plemstvu. Tako Monaco prije svega, ali onda i Real Madrid, Bayern, Manchester United, Celtic i još neke. Sve su to u svojim temeljima francuski klubovi. Real i Manchester preko kralja i kraljice, Celtic preko keltskog naroda, a Bayern preko bavarskog biskupa.the scouser je napisao/la:Rentiranrentan je napisao/la:Da li je Liverpool protestantski klub?![]()
Koliko ja znam Merseyside je rimokatolički, ne znam koliko je to bitno
Ipak mislim da je Liverpool protestantski klub, zato što sam čitao negdje da mnogo katolika navija za rivala Everton.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
O cemu vi raspravljate...
Cuj navijam samo za katolicke kluboe

Cuj navijam samo za katolicke kluboe

RA. je napisao/la:O cemu vi raspravljate...
Cuj navijam samo za katolicke kluboe![]()

@Rentiranrentan kad te vec zanima gled'o sam nekad davno emisiju o rivalstvu LFC - EFC i ono uopste nije zasnovano na toj podjeli kao Celtic-Rangers, tako da nijedan ni drugi klub nisu bili "samo" za protestante/one druge

Celtic and Liverpool will play a friendly fixture at the Aviva Stadium in Dublin in August.
The game takes place at 5.30pm on Saturday, August 10 with tickets, which go on sale later this month, priced between 10 and 55 euros.
Liverpool chief commercial officer Billy Hogan said: "We last played Celtic almost a decade ago so we are thrilled to get this event in our pre-season calendar.
"Both at Liverpool and Celtic we are fortunate to have two of the most passionate fan bases in the world and this fixture is a chance to bring them together once again."
Speaking at the launch of the 'Dublin Decider', Minister of State for Tourism and Sport Michael Ring said: "This is going to be a fantastic Gathering event and I'm excited about it already.
"It's not every day you can welcome two famous clubs from overseas with such strong Irish connections.
"I want to thank the FAI and both clubs for organising this game, and I look forward to greeting the fans when they come to Ireland."
The sides last met in a friendly in the USA in July 2004 which Liverpool won 5-1.
The game takes place at 5.30pm on Saturday, August 10 with tickets, which go on sale later this month, priced between 10 and 55 euros.
Liverpool chief commercial officer Billy Hogan said: "We last played Celtic almost a decade ago so we are thrilled to get this event in our pre-season calendar.
"Both at Liverpool and Celtic we are fortunate to have two of the most passionate fan bases in the world and this fixture is a chance to bring them together once again."
Speaking at the launch of the 'Dublin Decider', Minister of State for Tourism and Sport Michael Ring said: "This is going to be a fantastic Gathering event and I'm excited about it already.
"It's not every day you can welcome two famous clubs from overseas with such strong Irish connections.
"I want to thank the FAI and both clubs for organising this game, and I look forward to greeting the fans when they come to Ireland."
The sides last met in a friendly in the USA in July 2004 which Liverpool won 5-1.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Koliko ja znam Merseyside je rimokatolički, ne znam koliko je to bitno

Kako kome prijatelju. Ja na primjer simpatiziram katoličke plemićke klubove koji svoju povijest baziraju na francuskom plemstvu. Tako Monaco prije svega, ali onda i Real Madrid, Bayern, Manchester United, Celtic i još neke. Sve su to u svojim temeljima francuski klubovi. Real i Manchester preko kralja i kraljice, Celtic preko keltskog naroda, a Bayern preko bavarskog biskupa.
Ipak mislim da je Liverpool protestantski klub, zato što sam čitao negdje da mnogo katolika navija za rivala Everton.[/quote]
Moje greška, nisam trebao ništa ni odgovarati.[/quote]
Ma de ba ovo lik konta da se Monako bit sad dobra ekipa pa da se ne misli da je plastican nego eto on navija za katolicke klubove..bravo ti

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Provali ga ti.gaston je napisao/la:
Ma de ba ovo lik konta da se Monako bit sad dobra ekipa pa da se ne misli da je plastican nego eto on navija za katolicke klubove..bravo ti

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Jel i to ironičnoShanks je napisao/la:Provali ga ti.gaston je napisao/la:

[urlhttp://vavel.com/en/football/premier-league/liverpool-fc/241795-liverpool-reach-agreement-with-shakhtar-donetsk.html][/url] BTW

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Dajte Armenca 'vamo, ima da ubijamo s' njim.Ukrajnska liga polako postaje jedna od najboljih za dovođenje igrača, izgleda da to Rodgers i komitet (
) na vrijeme prepoznaju.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Ponos Torina
- Kontakt:
gdje je stao komitet pocela je rimokatolicka crkva
ovde nikad nije dosadno....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ludilo brate,vidis sta trava uradi od ljudi?Ponos Torina je napisao/la:gdje je stao komitet pocela je rimokatolicka crkva![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
najgore sto sam vidio masu navijaca(LFC I Evertona) koji se prepiru oko toga ko je ko i sta je ko,jedni govore jedno a drugi drugo i tako se raspravljaju danima-mjesecima-godinama i tako se sve svodi kao kod nas u Bosni(Musliman,Srbin,Hrvat) itd....Otelo je napisao/la:ludilo brate,vidis sta trava uradi od ljudi?Ponos Torina je napisao/la:gdje je stao komitet pocela je rimokatolicka crkva![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sta da ti kazem,to je nasa realnost i tesko da moze gore.
Na svu srecu u Liverpoolu (gradu) je druga prica i tamo koliko god to nogometno rivalstvo bilo izrazeno ne primjeti se na odnosu medju ljudima i njihovom zajednickom zivljenju.Naravno ima te sportske prepirke no nikad to ne guraju prije ljudskosti
Na svu srecu u Liverpoolu (gradu) je druga prica i tamo koliko god to nogometno rivalstvo bilo izrazeno ne primjeti se na odnosu medju ljudima i njihovom zajednickom zivljenju.Naravno ima te sportske prepirke no nikad to ne guraju prije ljudskosti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ja konto da je rasprava kenny vs dalglish postala preglupa, sta li je ovo majko mila
dodje mi da placem
miki(armenac) je direktniji od eriksena, vise suta, dok je eriksen kreativac, a zna i zabit go. Kako god ,en vjerujem da ce platit mikija 20 mil, ionako se nema para

dodje mi da placem
miki(armenac) je direktniji od eriksena, vise suta, dok je eriksen kreativac, a zna i zabit go. Kako god ,en vjerujem da ce platit mikija 20 mil, ionako se nema para
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Aaaaaaaaaaa ne mogu da vjerujem o cemu se prica.
Kljucaj temu, ovo je vrhunac, nema dalje.
Sto se vise prica o Henrikhu ja sam sve ubjedjeniji da cemo dovesti Eriksena. Sumnjiva mi je ova cifra od 22 miliona funti koja je "dogovorena" sa Shahktarom. Ne mogu jednostavno da vjerujem da ce toliko platiti igraca nakon toliko puta sto su se opekli. Muti se nesto opasno
Kljucaj temu, ovo je vrhunac, nema dalje.

Sto se vise prica o Henrikhu ja sam sve ubjedjeniji da cemo dovesti Eriksena. Sumnjiva mi je ova cifra od 22 miliona funti koja je "dogovorena" sa Shahktarom. Ne mogu jednostavno da vjerujem da ce toliko platiti igraca nakon toliko puta sto su se opekli. Muti se nesto opasno

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Bogat ugovor s Warriorom al su zato dresovi katastrofa . Iako mi se golmanski sviđa nekako .
- the scouser
- Kontakt:
Izraz na Stevenovom licu sve govori 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.