PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 avg 2015, 13:52

Ukrali ljudima stadion i oni nesto pricaju :urnebes:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 avg 2015, 13:55

hskzmostar je napisao/la:
Skver je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ugasit cemo Zrinjski opet kad dodje vrijeme, nista se ne brinite :D
Ugasit ce se sami......kako su nastali, tako ce i otici.....istorija je yebena stvar......uvijek se ponavlja. :kafa:
Prijatelju,malo nekada bi valjalo i ponoviti gradivo,istorija kao sto ti kazes je vec odradila svoje,Velez je na konto gasenja Zrinjskog od strane komunita profitirao i gradio uspijehe jer tada je petokraka bila "hit" dok nije bilo "petokrake" protiv koje smo se svi borili 90ih davne 1905 hrvati grada mostara osnovase klub,znaci 17 godina prije Veleza,pa tko je kako nastao mislim da zatupljenko moze na wikipedi provjerit informacija da se ja ne mucim pisati!
Mozete vi bit 117 godina"osnovani"prije Veleza,qurac ste bili i ostacet te za Velez,a i za sve ostale velikane BiH fudbala.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 16 avg 2015, 13:57

Koji su to veHlikani,daj ih nabroj! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sloboda i Celik ili Velez,koliko skupa imate nacionalnih prvenstava koje ueffa prizna ?! :tralala:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2015, 13:59

Vise se cijeni jedna sezona odigrana u ligi ranga stare Jugoslavenske nego u ovom cundrajzu titula..

Vi govorite Velez na osnovu petokrake nesto, a vi vec petnestak godina ste u vrhu samo zbog nacionalne kvote.. Pa onda dodje neki Dudelange i naguzi vas

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 avg 2015, 14:00

tuzlak1987 je napisao/la:Vise se cijeni jedna sezona odigrana u ligi ranga stare Jugoslavenske nego u ovom cundrajzu titula..

Vi govorite Velez na osnovu petokrake nesto, a vi vec petnestak godina ste u vrhu samo zbog nacionalne kvote.. Pa onda dodje neki Dudelange i naguzi vas
kme kme kuknjava
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 16 avg 2015, 14:02

tuzlak1987 je napisao/la:Vise se cijeni jedna sezona odigrana u ligi ranga stare Jugoslavenske nego u ovom cundrajzu titula..

Guzi nas svatko u europi,al mi guzim... vas u Bosni! :guz: :guz:
Kad te covjek iz uprave Veleza stavi u VELIKU cetvorku sta ja i ti vise imamo ovdje raspravljati(Sarajevo,Siroki,Zeljo i Zrinja) :wave: :wave:

---lijepe rijeci poslusati na 5min! :ljepota: :ljepota: :ljepota:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2015, 14:04

hahah pa bolan osvojite sta hocete ali vi ste igrali u okupatorskoj ligi.. Nisu vas bezveze ukinuli jer ste bili nacisticka ekipa. Zasto to Hajduku nisu uradili?

Nije Sloboda, Celik, Borac samo fudbalski klub.. Trofeja sto smo mi osvojili od osnivanja drustava vi ne mozete smjestiti u prostorije

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 avg 2015, 14:05

ja vam rekoh okanite se ta dva kluba..Ispucaše 500 stranica, ko je bolji čiji je tata jači ko je jadniji itd. Ostavite tuzlake i prigrađane na miru i uživajmo i dalje.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 16 avg 2015, 14:08

tuzlak1987 je napisao/la:hahah pa bolan osvojite sta hocete ali vi ste igrali u okupatorskoj ligi.. Nisu vas bezveze ukinuli jer ste bili nacisticka ekipa. Zasto to Hajduku nisu uradili?

Nije Sloboda, Celik, Borac samo fudbalski klub.. Trofeja sto smo mi osvojili od osnivanja drustava vi ne mozete smjestiti u prostorije
Sloboda jedino sto je osvojila u svojoj historiji (pisem da bolje razumijes) jeste prva liga federacije i druga jugoslovenska liga,a ti pokali mogu stajati u mene kuci na sudoperu,jer ima mjesta! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2015, 14:11

hahah pa taj trofej Jugoslavenske lige je bilo teze osvojiti jer si igrao sa ekipama iz 6 drzava..

Ja ti kazem, Sloboda nije samo fudbalski klub nego sportsko drustvo. To sto je od osnivanja drustva uzela vi ne mozete steci ni za 50 godina, a ne od 1993

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 avg 2015, 14:12

hskzmostar je napisao/la:Koji su to veHlikani,daj ih nabroj! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sloboda i Celik ili Velez,koliko skupa imate nacionalnih prvenstava koje ueffa prizna ?! :tralala:
Druze ova tri kluba sto su napravili legendarnih igraca,transfera u ino klubove i sto su igrali derbije bivse Yuge,tvoj epruvetas u zivotu svog postojanja nece zabiljezit,posjecenost koju su imali nikad necete imat,jer ste limitirani na par hiljada dosljaka u Mostar.Da igrate finale lige prvaka opetce vas bit tri milje plafon.Ova tri kluba da igraju finale kupa nase lige skupit ce se preko pet milja ljudi.Stoga epruvetas,nadam se da si uvidio rszliku izmedju svog epruvetasa i veHlikane BiH fudbala :tralala:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 avg 2015, 14:12

tuzlak1987 je napisao/la:hahah pa bolan osvojite sta hocete ali vi ste igrali u okupatorskoj ligi.. Nisu vas bezveze ukinuli jer ste bili nacisticka ekipa. Zasto to Hajduku nisu uradili?

Sloboda jedino sto je osvojila u svojoj historiji (pisem da bolje razumijes) jeste prva liga federacije i druga jugoslovenska liga,a ti pokali mogu stajati u mene kuci na sudoperu,jer ima mjesta! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sjedi jedan :damn:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 avg 2015, 14:13

hskzmostar je napisao/la:Slabo ti znas ista o hercegovini,pitomi su pobjegli jer svoje "prkno" nistu htjeli staviti za Mostar,Hercegovinu i BiH,govorili su to nije nas rat,mi hrvati smo potjerali petokraku sa stadiona jer je sa okolnih brda ubijala gradjanje mostara,djecu i zene,poslije se gluposti izdesavale sa obe strane i ostalo je povijest,cak su petokraku ukinuli i na grbu Veleza pa je opet komunisti grada mostara vratise jer brzo zaboravljaju koje je zlo nanijela i koje podjele!
Ne pricam o ratu, govorim o cinjenicnom stanju, desavanjima prije i poslije rata.....a to sto ste nekada davno ugaseni......obicna statisticka greska....yebiga i Njemacka je nekada imala logore pa se ljudi stide i dan danas......nesto me to podsjeca na "madjarskog velikana" kojem se austro-ugarski konjusari dive.

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 16 avg 2015, 14:13

Skver je napisao/la:Ja koliko znam citava Hercegovina je bila uz Velez.......poslije su dosli ovi divlji i "istjerali" pitome, potpomognuti domacim izdajnicima prodali stadion pod Bijelim Brijegom.....zato cisto sumnjam da je i jedan navijac iz "zapadnog" dijela grada iz Hercegovine, pogotovo iz Mostara.
Slabo ti znas ista o hercegovini,pitomi su pobjegli jer svoje "prkno" nistu htjeli staviti za Mostar,Hercegovinu i BiH,govorili su to nije nas rat,mi hrvati smo potjerali petokraku sa stadiona jer je sa okolnih brda ubijala gradjanje mostara,djecu i zene,poslije se gluposti izdesavale sa obe strane i ostalo je povijest,cak su petokraku ukinuli i na grbu Veleza pa je opet komunisti grada mostara vratise jer brzo zaboravljaju koje je zlo nanijela i koje podjele!
Kakve laži ne mogu da vjerujem.. Pa vi ste ti brđani koji su rušili grad, pa srušište i Stari Most. Ko je protjerivao muslimane sa zapadne strane grada i to mi sami sebe otjerali ? Ko je skupljao sve muškarce muslimane i slao u logore, ubijao, neko treći je li ? U čijem stanu sad živiš tamo negdje na zapadnoj strani, od nekog čovjeka što je protjeran i ubijen pa si se uvalio u grad iz neke selendre. Velež je imao petokraku prije komunista, od svog osnivanja, samo ti nemaš pojma, jer da je istina to što pišeš ne bi ti otac i dedo bili veležovci. Šta je otac dočekao da mu sin bude član torcide mostar

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 avg 2015, 14:16

slika
goveđigulašmajka

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2015, 14:24

emirzlaTu je napisao/la:
Skver je napisao/la: Ugasit ce se sami......kako su nastali, tako ce i otici.....istorija je yebena stvar......uvijek se ponavlja. :kafa:
Prijatelju,malo nekada bi valjalo i ponoviti gradivo,istorija kao sto ti kazes je vec odradila svoje,Velez je na konto gasenja Zrinjskog od strane komunita profitirao i gradio uspijehe jer tada je petokraka bila "hit" dok nije bilo "petokrake" protiv koje smo se svi borili 90ih davne 1905 hrvati grada mostara osnovase klub,znaci 17 godina prije Veleza,pa tko je kako nastao mislim da zatupljenko moze na wikipedi provjerit informacija da se ja ne mucim pisati!
Mozete vi bit 117 godina"osnovani"prije Veleza,qurac ste bili i ostacet te za Velez,a i za sve ostale velikane BiH fudbala.
Fakat ne trebamo ovoliko daleko ici sa prepucavanjem jer znamo kako se najcesce zavrse ovakve teme, ali priznajmo svi da Velez ne bi bio ni upola ovako uspjesan u bivsoj jugi da nije zabranjen Zrinjski, to se vidi i u nasoj PL. U jugi nisi ni mogao navijati za Zrinjski kad nije postojao, logicno, pa je vecina raje navijala za Velez (klub iz njihovog grada), na osnovu toga Zrinjski gleda Velezu u ledja po rezultatima i uspjehu u proslosti, tako da je Velez velikan naspram Zrinjskog. Medjutim, otkako igramo zajednicku PL stvari su se preokrenule i iskristalizirale, ispade da vise raje u Mostaru gotivi Zrinjski, nego Velez, to se pokazuje na tribini. A mi hajmo zivjeti u oblacima kako smo veliki klubovi, kako smo imali kojekakve posjete, kako je Velez simbol Mostara (jest na FB i forumima, mozda i kod dijasporaca, poznato kako vise vole BiH od nas), a drugi nizu uspjehe.

Pomirite se Rodjeni da ste grohnuli, ne danas, ne jucer, vec od sloma juge i povratka Zrinjskog. A da je Velez simbol grada, a ne nekakva skakanja s mosta, to jos morate dokazivati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 avg 2015, 14:27

shearer je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ja koliko znam citava Hercegovina je bila uz Velez.......poslije su dosli ovi divlji i "istjerali" pitome, potpomognuti domacim izdajnicima prodali stadion pod Bijelim Brijegom.....zato cisto sumnjam da je i jedan navijac iz "zapadnog" dijela grada iz Hercegovine, pogotovo iz Mostara.
Slabo ti znas ista o hercegovini,pitomi su pobjegli jer svoje "prkno" nistu htjeli staviti za Mostar,Hercegovinu i BiH,govorili su to nije nas rat,mi hrvati smo potjerali petokraku sa stadiona jer je sa okolnih brda ubijala gradjanje mostara,djecu i zene,poslije se gluposti izdesavale sa obe strane i ostalo je povijest,cak su petokraku ukinuli i na grbu Veleza pa je opet komunisti grada mostara vratise jer brzo zaboravljaju koje je zlo nanijela i koje podjele!
Kakve laži ne mogu da vjerujem.. Pa vi ste ti brđani koji su rušili grad, pa srušište i Stari Most. Ko je protjerivao muslimane sa zapadne strane grada i to mi sami sebe otjerali ? Ko je skupljao sve muškarce muslimane i slao u logore, ubijao, neko treći je li ? U čijem stanu sad živiš tamo negdje na zapadnoj strani, od nekog čovjeka što je protjeran i ubijen pa si se uvalio u grad iz neke selendre. Velež je imao petokraku prije komunista, od svog osnivanja, samo ti nemaš pojma, jer da je istina to što pišeš ne bi ti otac i dedo bili veležovci. Šta je otac dočekao da mu sin bude član torcide mostar
Objasnio @ shearer :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 avg 2015, 14:32

Vidi vidi rasprave pustite bola Veleza. MI cemo malo da padnemo sada pa opet da se dizemo gore. To je nas gig sami to odradjujemo nemate vi tu nista s tim. Svi smo u slicnom fuck-uppu i moramo proci kroz katarzu samo je to kod nas malo vise vidljivo jer je pocetna pozicija puno niza ... Idemo ludo idemo jako :tralala: cirkuz kolorado.. Nema te sprdancije koja nas moze nesto pogodit vala at this point :mrgreen:
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 16 avg 2015, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 16 avg 2015, 14:32

Znaci ovako;

Velezovci vs Zrinja vs Slobodasi vs Zeljovci vs Pitari

hebo Bliski Istok :kafa:
samo Sloboda

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 16 avg 2015, 14:32

slika
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.