U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
" onclick="window.open(this.href);return false;
BOLIIIIIII
BOLIIIIIII
-
- Kontakt:
oprosti zajebani gdje ste,jos cak jedan smrdoahmad_tz je napisao/la:Navode da su nakon skandiranja 'Je... te Sarajevo', te zbog grubog i huliganskog ponašanja navijačke grupe 'Fukare', koji su napali oko stotinjak navijača iz Živinica, bili primorani napustiti stadion Tušanj u 33 minuti susreta.
Prepoznatljivi smo po fer navijanju na utakmicama reprezentacije BiH, a isključivo smo došli bodriti reprezentaciju BiH U21, a ne fizički se obračunati sa pojedincima iz navijačke grupe Fukare
de nek se izjasne jesmol ih svi napali il ih je jedan samo istjero![]()

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Bas tako ni sad ne kontam sta im je smetao grad Sarajevo i to psovanje.forza je napisao/la:ee jesu nam se Srbi smijali slatkonije stvar sto Tuzlaci ne vole Sarajevo, nego je ovo bruka sto se na reprezentativnoj utakmici pljuje po Sarajevu ... al jbg, neki ce uvijek patiti i imati zavist prema Sarajevu ..

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Omerbavarac
- Kontakt:
FegetDevilS je napisao/la:Nabijem fukare sve na racku!

Inace, tekma nije toliko losa bila, barem kada je u pitanju drugo poluvrijeme gdje smo mi zasluzili jos jedan gol, ali Srbi su pokazali kvalitet u prvih 45 minuta tako da je ovaj rezultat nekako najrealniji.
Nasa mlada selekcija ima dosta kvaliteta i velika je nogometna buducnost pred nekolicinom momaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ima li ko od igraca iz ove generacije da vam je vec prekomandovan u A tim?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
uhh da Bogdom hoćeDukeOfWellington je napisao/la:Preporučujem Gradačac. Tamo sigurno nećemo čuti tu pjesmicu.m1x je napisao/la:Pirić, Hajrović, Arežina, Grahovac, Maletić, Mešanović
Pohvale i organizatorima utakmice, da nije bilo one grupice () koja finu pjesmicu otpjeva o Sarajevu sve bi bilo savršeno.
Drago mi je da sam imao priliku uživo gledati mladu reprezentaciju i nadam se da će nekada ponovi doći u TK.

sto se tice tog prpucavanja i manijaci i horde dzaba serete vodja BHF je vecino vremena proveo na ogradi sa vodjom FKR i BHF kako sam upucen je ostao do kraja.
Zadnja izmjena: ludinjo22, dana/u 04 jun 2013, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Šta to postavljate ovdje, koji qrac rade ovi moderatori 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema niko, barem sto se tice igraca koji su bili izabrani za danasnji mec.marconato je napisao/la:Ima li ko od igraca iz ove generacije da vam je vec prekomandovan u A tim?
Besic je clan ove selekcije i on je takodjer A reprezentativac, ali je povrijedjen tako da on otpada za svaku mogucu opciju.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 04 jun 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Fudbalski Mozart Zolotić bi po oporavku bio prekomandovan u A selekciju, ali obzirom da ova selekcija bez njeg ne može meda laznut' onda će vjerovatno on tu ostat' još ovaj kvalifikacioni ciklus da objasni Špancima neke stvari.marconato je napisao/la:Ima li ko od igraca iz ove generacije da vam je vec prekomandovan u A tim?
Nema. Mada ne znaci kako potencijala manjka. Igraci tipa Hajrovic, Grahovac, Mesanovic, Prcic, Besic... mogu jednog dana, a ako sve bude kako treba, biti komotno prekomandovani u A tim. Imas Zolotica takodjer koji je strasan potencijal ali ga je ovaj lom noge dramaticno zajebao, vidjet` cemo kakav ce se vratiti.marconato je napisao/la:Ima li ko od igraca iz ove generacije da vam je vec prekomandovan u A tim?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Bas sam htio da pitam za tog Zolotica je li on onaj iz Zelje sto je slomio nogu...Bas steta za momka!
Od prethodne generacije su samo Stevanovic i Visca u A timu?
Od prethodne generacije su samo Stevanovic i Visca u A timu?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Prcic, Mesanovic, Duljevic, odudaraju pozitivno...
Maletic ce biti extra napadac kad preboli probleme sa gravitacijom koje je imao i Dzeko u njegovim godinama, zbog visine...
Maletic ce biti extra napadac kad preboli probleme sa gravitacijom koje je imao i Dzeko u njegovim godinama, zbog visine...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- miralem444
- Kontakt:
A Srdjan Grahovac , prijatelju ja sam danas bio na utakmici , frajer je drzo sredinu terene , kakav igrac , kad se vrati besic imat cemo sredinu boli glavagringobih je napisao/la:Prcic, Mesanovic, Duljevic, odudaraju pozitivno...

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dok većina igrača u ovoj poluligi nije u stanju kompletirat' pas od par metara, ovaj maestro (Zolotić) bez problema u stilu Scholesa pronalazi igrače udaljene i po 30-40 metara od njega. Uz to fantastično čita igru, presijeca na desetine protivničkih napada, odličan je u skok igri u polju i ima odličan šut. Mene u svemu podsjeća na Scholesa kojeg sam pomno pratio kroz čitavu karijeru.
DukeOfWellington je napisao/la:Dok većina igrača u ovoj poluligi nije u stanju kompletirat' pas od par metara, ovaj maestro bez problema u stilu Scholesa pronalazi igrače udaljene i po 30-40 metara od njega. Uz to fantastično čita igru, presjeca na desetine protivničkih napada, odličan je u skok igri u polju i ima odličan šut. Mene u svemu podsjeća na Scholesa kojeg sam pomno pratio kroz čitavu karijeru.
Al predpostavljam jos nije na Svrakinom levelu, koji je tu negdje u par deka sa Xavijem.
Ma njega nema potrebe spominjati, novi Miske...miralem444 je napisao/la:A Srdjan Grahovac , prijatelju ja sam danas bio na utakmici , frajer je drzo sredinu terene , kakav igrac , kad se vrati besic imat cemo sredinu boli glavagringobih je napisao/la:Prcic, Mesanovic, Duljevic, odudaraju pozitivno...
Maletic ce biti extra napadac kad preboli probleme sa gravitacijom koje je imao i Dzeko u njegovim godinama, zbog visine...po meni i vecini ljudi koji su gledali tekmu on je igrac utakmice

Bevab se istrosio protiv A selekcije, pa ni njega nisam htio spominjati...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ova repka ima potencijala i kvalitetna je, al' ako se okupe svi koji mogu igrati, tj. pozovu se Karahmet iz Mechelena (desni bek jer nam je potreban) i Dumic iz Brondbya (stoper) uz oporavljene Zolu (koji je nas najbolji mladi vezni) i Besica bice jos bolja.....
Jos nakon U19 ciklusa elitnih kvalifikacija kad im dodas najveceg bosanskog talenta Hodzica iz Zelje/Liverpoola dobijas respektabilnu ekipu koja ce najvjerovatnije biti 2. u kvalifikacijama, al' to je jbg realnost, jer je Spanija space shutle, ne samo za BiH, vec i za jace od nas.....
Jedva cekam da vidim Aru Hodzica na ovom U-21 nivou.... Sigurno je bolji od nasih ostalih napadaca u toj generaciji, al' me zanima kakav ce biti protiv najboljih mladih igraca na svijetu, protiv stopera Barce Bartre koji je vec uveliko senior, da vidim da li ce njega moci praviti budalom, kao sto se sprda sa ostalim omladincima u Ligi gdje zabija oko 40-50 golova po sezoni, a da pritom odigra 20-tak utakmica........
A i u Liverpoolovim omladincima je zabijao, al' samo u prijateljskim s obzirom da oficijelno zbog radne dozvole ne moze za njih ni nastupati, al' par nastupa za A selekciju i eto dozvole.... A to ce se akoBOGda ubrzo desiti jer vec komotno moze biti 3. napadac u A selekciji.....
Sto se tice rasprave Tuzla-Sarajevo....
Pa je l' dobro vise.... Msm ispali su papc.i al' jbg zivot ide dalje, sutra ce se vec zaboraviti....
I msm da treba dati da se u Tuzli igraju kvalifikacije za mlade, jer mi u Sarajevu osim utakmice protiv Svaba i nismo pokazali neki interes za Zmajice..... Doduse bila je tekma i protiv Bjelorusa na Grbavici....
Ostalo sve 0 bodova....
Jos nakon U19 ciklusa elitnih kvalifikacija kad im dodas najveceg bosanskog talenta Hodzica iz Zelje/Liverpoola dobijas respektabilnu ekipu koja ce najvjerovatnije biti 2. u kvalifikacijama, al' to je jbg realnost, jer je Spanija space shutle, ne samo za BiH, vec i za jace od nas.....
Jedva cekam da vidim Aru Hodzica na ovom U-21 nivou.... Sigurno je bolji od nasih ostalih napadaca u toj generaciji, al' me zanima kakav ce biti protiv najboljih mladih igraca na svijetu, protiv stopera Barce Bartre koji je vec uveliko senior, da vidim da li ce njega moci praviti budalom, kao sto se sprda sa ostalim omladincima u Ligi gdje zabija oko 40-50 golova po sezoni, a da pritom odigra 20-tak utakmica........
A i u Liverpoolovim omladincima je zabijao, al' samo u prijateljskim s obzirom da oficijelno zbog radne dozvole ne moze za njih ni nastupati, al' par nastupa za A selekciju i eto dozvole.... A to ce se akoBOGda ubrzo desiti jer vec komotno moze biti 3. napadac u A selekciji.....
Sto se tice rasprave Tuzla-Sarajevo....
Pa je l' dobro vise.... Msm ispali su papc.i al' jbg zivot ide dalje, sutra ce se vec zaboraviti....
I msm da treba dati da se u Tuzli igraju kvalifikacije za mlade, jer mi u Sarajevu osim utakmice protiv Svaba i nismo pokazali neki interes za Zmajice..... Doduse bila je tekma i protiv Bjelorusa na Grbavici....
Ostalo sve 0 bodova....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- legenda reala
- Kontakt:
Al što ga ti voliš pretjeratiMrMuscle je napisao/la: Jedva cekam da vidim Aru Hodzica na ovom U-21 nivou.... Sigurno je bolji od nasih ostalih napadaca u toj generaciji, al' me zanima kakav ce biti protiv najboljih mladih igraca na svijetu, protiv stopera Barce Bartre koji je vec uveliko senior, da vidim da li ce njega moci praviti budalom, kao sto se sprda sa ostalim omladincima u Ligi gdje zabija oko 40-50 golova po sezoni, a da pritom odigra 20-tak utakmica........

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čovjek je potpuno upravu. Hodžić je rutiner u završnici, vrhunski napadač u najavi i ako ovako nastavi Džeko uskoro može da se zabrine za svoj nadimak Dijamant.
Uostalom, za fudbalske znalce dovoljno je da vide njegovu bravuru protiv Radnika, onakvu kontrolu lopte pred golom imaju samo vrhunski igrači.
Uostalom, za fudbalske znalce dovoljno je da vide njegovu bravuru protiv Radnika, onakvu kontrolu lopte pred golom imaju samo vrhunski igrači.
pustite više U-21, kad sutra igra U-19 i da li ce biti kakvih linkova...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Lavcina, StevieG8 i 40 gostiju.