Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Strucnjaci, imam priliku da kupim Nokia Lumia 620 za 185 KM. 'ajmo neka neko nesto napise u vezi ovog modela, znam ja neke osnovne stvari sto sam gledao na youtubu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ja ne bih kupovao 620
920 se moze naci na piku za te pare a i dalje odlican mobitel
plus 920 ce dobiti mnogo vise od win10....

- samo_lijevo
- Kontakt:
brato ne volim ti ja prevelike mobitele. Ovaj mi se svidja jer je manjih dimenzija. Ne zanimaju me ni igrice, ni fejsbuci, samo da imam iole tupavu kameru i da mogu koristiti internet. Nije mi bitan ni operativni sistem, to su mnogi govorili da ne valja kod Nokije.semir01 je napisao/la:ja ne bih kupovao 620920 se moze naci na piku za te pare a i dalje odlican mobitel
plus 920 ce dobiti mnogo vise od win10....
920-ka nije velik telefon, vec je onako, taman. Samo za te pare Bgm tesko ces naci 920. da je uredu. Dodaj jos bar 50-ak i imat ces mnogo bolji telefon, mnogo bolju kameru i memoriju. Imat ces telefon fin za neta i uopste koristenje.
Mia San Mia
- samo_lijevo
- Kontakt:
R32 je napisao/la:920-ka nije velik telefon, vec je onako, taman. Samo za te pare Bgm tesko ces naci 920. da je uredu. Dodaj jos bar 50-ak i imat ces mnogo bolji telefon, mnogo bolju kameru i memoriju. Imat ces telefon fin za neta i uopste koristenje.
Vala meni je 130 mm i vise nego veliko, time znas kakvo imam misljenje o jos vecim dimenzijama.
Daj navedi neke modele. NIje problem dodati i stoju. Gledao sam ima s3 mini za oko 265 KM. Koliko sam ja skontao 620 i s3 mini su tu negdje. Grijesim li u procjeni ?
Prije svega zelim neku razumnu velicinu , ne preko 120-125 mm. Ne zanimaju mme one cigle sto ne mogu stati u dzep
Pa jesu tu su negdje, al ti tu mini verziju s3 ne bi preporucio. Nestabilna je, steka u osnovnim nekim operacijama. Pa bi ti preporucio da je zaobiđes.
Ne znam jel ti ganjas nov telefon, pa govoris o tim cijenama. Jer to su neke cijene oba telefona pri tom da su novi.
Dok s3 mozes jos naci mozda nov, Lumiu tesko.
Ali opet ako nisi zahtjevan kao sto kazes onda ce ti i ova Lumia posluziti. Ja ne znam ima li neki model da odskace a da je ekran manji
Ne znam jel ti ganjas nov telefon, pa govoris o tim cijenama. Jer to su neke cijene oba telefona pri tom da su novi.
Dok s3 mozes jos naci mozda nov, Lumiu tesko.
Ali opet ako nisi zahtjevan kao sto kazes onda ce ti i ova Lumia posluziti. Ja ne znam ima li neki model da odskace a da je ekran manji

Mia San Mia
- samo_lijevo
- Kontakt:
Novi telefon.
Ma ne zelim ja opste telefon da visim na njemu. Bitno mi je da mogu slikati, jer mi to cesto zatreba. Internet standardno pogledati neki kraci video, necu gledati filmove, strimove ili sta vec moze nisam ni upucen. Igrica nece biti na telefonu, za to nemam vremena. Treba mi dobra navigacija, to sam vidio da ima na Lumia modelima. Eto, to je to. Nista meni vise ne treba. Zato i ne zelim davati neke novce, jer realno necu koristiti pola stvari.
Ma ne zelim ja opste telefon da visim na njemu. Bitno mi je da mogu slikati, jer mi to cesto zatreba. Internet standardno pogledati neki kraci video, necu gledati filmove, strimove ili sta vec moze nisam ni upucen. Igrica nece biti na telefonu, za to nemam vremena. Treba mi dobra navigacija, to sam vidio da ima na Lumia modelima. Eto, to je to. Nista meni vise ne treba. Zato i ne zelim davati neke novce, jer realno necu koristiti pola stvari.
Pa onda ti je Lumia odlican izbor, sve sto si naveo to su prednosti Lumie. Na tebi je samo da se opredijelis za koji model.
A ja kako god pogledam izgleda da je 620 najbolja, jer su ostali sve veci. Lumia 800, 620, 530 su iste velicine koliko znam. 800 je vec stariji model, dok je 530 slabija od 620.
A ja kako god pogledam izgleda da je 620 najbolja, jer su ostali sve veci. Lumia 800, 620, 530 su iste velicine koliko znam. 800 je vec stariji model, dok je 530 slabija od 620.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Note 2 ?? Da li je ko imao i ako moze par rijeci? pozz
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nije, Ascend 7 mislim da je on najnoviSveti je napisao/la: Da nije ascend 2? Odlican je to Model, cura ima idol 2 i ne zali se, cak mu ni Kamera nije losa

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trenutno pisem s tog telefona, odlican telefon, samo ne znam jesi li upoznat s velicinom doticnog, za mnoge je ovo "cigla" kad ga izvadim iz dzepa ?jasko_juve je napisao/la:Note 2 ?? Da li je ko imao i ako moze par rijeci? pozz

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Stiže 5.0.1: http://www.sammobile.com/2015/05/10/sam ... -portugal/Papastathopoulos je napisao/la:Trenutno pisem s tog telefona, odlican telefon, samo ne znam jesi li upoznat s velicinom doticnog, za mnoge je ovo "cigla" kad ga izvadim iz dzepa ?jasko_juve je napisao/la:Note 2 ?? Da li je ko imao i ako moze par rijeci? pozzjesil' guglao imalo o njemu ? ali radi toga sam ga i uzeo, uzivancija je surfati na njemu...jos kad bi i Lollipop stigao

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Rekao bi ti nesto, al valjda se ne obrukam ?BordoArmy88 je napisao/la:Stiže 5.0.1: http://www.sammobile.com/2015/05/10/sam ... -portugal/Papastathopoulos je napisao/la:Trenutno pisem s tog telefona, odlican telefon, samo ne znam jesi li upoznat s velicinom doticnog, za mnoge je ovo "cigla" kad ga izvadim iz dzepa ?jasko_juve je napisao/la:Note 2 ?? Da li je ko imao i ako moze par rijeci? pozzjesil' guglao imalo o njemu ? ali radi toga sam ga i uzeo, uzivancija je surfati na njemu...jos kad bi i Lollipop stigao
![]()

Ja ne zivim ni u Maroku, ni Danskoj, ni Portugalu, imal sta za ovu cemernu BiH ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima odin
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Regija nije bitna jarane, samo spojiš note 2 usb kablom na PC, i pomoću programa Odin instaliraš lollipop. Garanciju NE GUBIŠ jer je oficijelni ROM u pitanju (bez obzira što možda nije za našu regiju), instalacija također šega.Papastathopoulos je napisao/la:Rekao bi ti nesto, al valjda se ne obrukam ?BordoArmy88 je napisao/la:Stiže 5.0.1: http://www.sammobile.com/2015/05/10/sam ... -portugal/Papastathopoulos je napisao/la: Trenutno pisem s tog telefona, odlican telefon, samo ne znam jesi li upoznat s velicinom doticnog, za mnoge je ovo "cigla" kad ga izvadim iz dzepa ?jesil' guglao imalo o njemu ? ali radi toga sam ga i uzeo, uzivancija je surfati na njemu...jos kad bi i Lollipop stigao
![]()
![]()
Ja ne zivim ni u Maroku, ni Danskoj, ni Portugalu, imal sta za ovu cemernu BiH ?

Jel ko koristio Samsung I9300 Galaxy S III cijena nova 250km,jel se isplati i jel dobar
?

Samsung Galaxy A5
Sva mišljenja o tom telefonu?
Dobar jasta, instaliras neki od custom romovova (po preporuci cynagenmod) i Telefon doslovno leti. Mislim da kolga schweinsteiger ima trojku ako se ne varamMula00 je napisao/la:Jel ko koristio Samsung I9300 Galaxy S III cijena nova 250km,jel se isplati i jel dobar?

naprijed rejal
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Meni je ok telefon, podsjeca me na profinjeniji s2, nedavno mater od prijatelja uzela jedan takav, il je ono bii a3nele-BHF je napisao/la:Samsung Galaxy A5
Telefon na prvu lijep i fino radi, solidna kamerica, ali mi se jedino ne svidja cije a.
Aham, hvala drug. Čitao sam dosta ali ništa iz "prve ruke" od korisnika. Odo danas uzeti vjerovatno ako nađem.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Meni je ok telefon, podsjeca me na profinjeniji s2, nedavno mater od prijatelja uzela jedan takav, il je ono bii a3nele-BHF je napisao/la:Samsung Galaxy A5
Telefon na prvu lijep i fino radi, solidna kamerica, ali mi se jedino ne svidja cije a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.