Na eventualni dolazak Capella trebamo čekati ljeto 2012. jer je sam rekao kako je obečao FA Engleske kako će odraditi ugovor do kraja Eura 2012.SoloJuve26 je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Ja se na kraju sezone nadam da će dovesti Spalletija za trenera, bolje je njemu dati plaću 10 miliona nego nekom igraćuOn je prekucao italijansku ligu
JA sam nesto pesimista oko tog Spaletija,, bolje bi bilo da pokusamo da dovedemo Capella..Mislim on je jedini koji nas moze vratiti nazad medju najboljima..
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne vrijedi sada pisati sta i kako u buducnosti,o tome kada bude vrijeme i to oni ljudi koji se pitaju
...sada, sa ovom ekipom moramo misliti na ovu sezonu i njen zavrsetak....pocevsi od Palerma
Evo sta navijaci misle o Matriju

Malo sam iznenadjen,ako cete iskreno
Dosta njih misli da je on pravo pojacanje..al valja to dokazati....
Sjecate se kad sam reko da je Matri "novi" Vieri???
...vidio sam ja,po nacinu igre podsjeca na njega a i njegov broj nosi....

Jos da bude 2/3 bar od onoga sto je Bobo bio...
Evo sta navijaci misle o Matriju

Malo sam iznenadjen,ako cete iskreno
Sjecate se kad sam reko da je Matri "novi" Vieri???
Danas i sam rece da mu je bobo idolsarajlija89 je napisao/la:Cagliari sa Donadonijem odlicno igra ponovo![]()
![]()
P.s. Hocu Matrija u Juventusu![]()
..Novi Bobo Vieri
![]()
![]()
Jos da bude 2/3 bar od onoga sto je Bobo bio...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
@Sarajlija jesi video sta uradise oni nasi kreteni.
A taman sam se ponadao da cemo Juventusu da objasnimo neke stvari.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
hahhaa..eto na sta smo spali...i zvezda nas odbija....gdje ces daljeDevil je napisao/la:@Sarajlija jesi video sta uradise oni nasi kreteni.![]()
Steta stvarno....Juventini bi napunili stadion
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... o+io%C2%BB
Amauri: "Juve? Sad ćemo vidjeti jesam li ja bio kriv"
Čujte ovog rahila...
Čujte ovog rahila...
Ž '21!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/il-capitano/51057
Il Capitano! ne znam zasto niko nije objavio to i ovdje.. dalje od ovoga nema! sigurno jedan od zadnjih ovako lucidnih igraca..
Il Capitano! ne znam zasto niko nije objavio to i ovdje.. dalje od ovoga nema! sigurno jedan od zadnjih ovako lucidnih igraca..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Šta Juventus je njemu kriv što nije dao gola, ne zna ni on sam kad. Možda mu sad bude bolja klima u Parmi. Neka si ti otišao pa zabio do kraja sezone svako kola dva golaBianconeri1988 je napisao/la:http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... o+io%C2%BB
Čujte ovog rahila...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ovo je kompenzacija za onu moju i tvoju pritužbu na forumu za jučerašnje vijesti koje nisu imale vezeItalia je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/il-capitano/51057
Nema dalje jedan je Ale, ovo je teško dostići, gotovo nemoguće!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
zasto ce ti rijec "gotovo", jasno je ko dan da vise nikad nece biti igraca kao Alessandro Del Piero..
- SoloJuve26
- Kontakt:
Italia je napisao/la:zasto ce ti rijec "gotovo", jasno je ko dan da vise nikad nece biti igraca kao Alessandro Del Piero..
Tako je jaroo...
Jel zna ko od vas kakav je ovo deal bio s Amauriom?? Jel ga moraju odkupiti Parma na ljetu??? Daj boze da je tako...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
--------------------- Buffon -----------------------
Grygera ---- Barzagli ----- Chiellini ----Grosso
Krasic ------ Melo -------- Aquilani ---- Martinez
------------- ADP -----------------------------------
------------------------ Matri ----------------------
Sastav protiv Palerma.
Nije puno razlicit' od onog stastav koji je izgubio od Palerma kod kuce. Sa ovim bekovima
Grygera i Grosoo...ma daj ba...sa njima na terenu, nema sanse da mi mozemo dobiti jednu dobro potkovanu i teknicki dotjeranu ekipu kao sto je Palermo. Ovo ce biti nista drugo nego prezivljavanje, jos jedno u nizu. Vec vidim kako ce Pastore rasturit' nasu odbranu na proste faktore.
Sastav protiv Palerma.
Nije puno razlicit' od onog stastav koji je izgubio od Palerma kod kuce. Sa ovim bekovima
Grygera i Grosoo...ma daj ba...sa njima na terenu, nema sanse da mi mozemo dobiti jednu dobro potkovanu i teknicki dotjeranu ekipu kao sto je Palermo. Ovo ce biti nista drugo nego prezivljavanje, jos jedno u nizu. Vec vidim kako ce Pastore rasturit' nasu odbranu na proste faktore.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Italia, Del Piera poštujem i cijenim (jedan od najvećih po meni igrača svih vremena kada se sve uzme u obzir), ali ne znaš nikad šta se može desiti, mislio sam za budućnost (nezahvalno je reći neće se nikad desiti, bar ja tako razmišljam, ali poštujem i mišljenje drugi
).
A za ovog Magnusson-a sad pročita na ss.ba, jel to neki mladi igrač kao što je i Sorensen došao bez puno tenzija. Vidim da je iz Islandske lige (Fram Reykjavík) , imaju dvojica jedan ima 19, a drugi 20 godinu, znali neko o ovome nešto.
Davids: Zaslužujem zvijezdicu na stadionu
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=856
A za ovog Magnusson-a sad pročita na ss.ba, jel to neki mladi igrač kao što je i Sorensen došao bez puno tenzija. Vidim da je iz Islandske lige (Fram Reykjavík) , imaju dvojica jedan ima 19, a drugi 20 godinu, znali neko o ovome nešto.
Davids: Zaslužujem zvijezdicu na stadionu
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=856
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja prosto nemogu da vjerujem da ijedan iole upućen navijač Juventusa u talijanski fudbal može biti zadovoljan Matrijem
On je igrač koji ne pravi razliku, kao Amauri. Njegova realna cena je 7-8 miliona, ne više'', kratko je u svom stilu rekao Moggi.
Pobednik prelaznog roka u Italiji po njemu je inter, koji je doveo Pazzinia.
''Pazzini je prava investicija. inter je sa njim mnogo bolji'', prokomentarisao je nekadašnji čelnik Juventusa.
Čovjek objasnio
On je igrač koji ne pravi razliku, kao Amauri. Njegova realna cena je 7-8 miliona, ne više'', kratko je u svom stilu rekao Moggi.
''Pazzini je prava investicija. inter je sa njim mnogo bolji'', prokomentarisao je nekadašnji čelnik Juventusa.
Čovjek objasnio
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Ako je Amauri trenutno bolji od Matria, ja onda stvarno ne znam, ima Moggi za neke stvari pravo, ali i nekad zna pretjerati da to nije moguće Amauri eto pravi razlikudzenan01 je napisao/la:Ja prosto nemogu da vjerujem da ijedan iole upućen navijač Juventusa u talijanski fudbal može biti zadovoljan Matrijem![]()
Čovjek objasnio
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Slažem se s tobom, zato to nisam ni kopiraojuventus 0244 je napisao/la:Ako je Amauri trenutno bolji od Matria, ja onda stvarno ne znam, ima Moggi za neke stvari pravo, ali i nekad zna pretjerati da to nije moguće Amauri eto pravi razlikudzenan01 je napisao/la:Ja prosto nemogu da vjerujem da ijedan iole upućen navijač Juventusa u talijanski fudbal može biti zadovoljan Matrijem![]()
Čovjek objasnio. Amauri se ne sjeća kad je zadnji put dao go i on pravi razliku, pravi on moj Caruk.
ja prezadovoljan Matrijem.. od Juveta je ostalo samo jos ime Juventus i mozemo biti sretni sto smo i Matrija uspjeli dovesti.. 11 golova nije sala..
Nažalost, ja nisam jedan od "takvih" kao što si ti, koji se zadovoljavaju mrvicama i koji neznaju šta je i kakav je Juve bio prije 2006 i šta je značio ne samo u Italiji, već u cijeloj EvropiItalia je napisao/la:ja prezadovoljan Matrijem.. od Juveta je ostalo samo jos ime Juventus i mozemo biti sretni sto smo i Matrija uspjeli dovesti.. 11 golova nije sala..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Adinjo je napisao/la:--------------------- Buffon -----------------------
Sastav protiv Palerma.
Ja na forumu vecchiesignora vidio da će desno igrati Sorensen, a ne Grygera, za poziciju lijevog beka nemamo drugog izbora, De Ceglie je počeo samostalno trenirati tako da bi se i on za 15-20 dana trebao pridružiti prvom timu...Dok će lijevo krilo igrati Marchisio, a ne Martinez...mada se nikad ne zna...Samo nek imamo pravog napadača, Palermu neće igrati Munoz u odbrani, a i u napadu su kriza...Trebala bi se sutra upisati 3 boda...
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
uh jbem ti internet novinare, zakide on DP-a za oko 70 golova i vise, pa nije isparilo tih sedamdeset golova, i Juventusu nije dokazano namjestanje nego nesto drugo mu je "dokazano" ako je uopste dokazano, ma hajd ono sam nek se nesto piseItalia je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/il-capitano/51057
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ovo je jedna važna utakmica, ukoliko bi se dobila ova utakmica skočio bi malo moral i igračima, a pogotovo još kad bi Matri postigao pogodak, da se i on odmah osiguri. Utakmica će biti teška dovoljno je samo reći da u zadnje tri utakmice nismo pobjedili, gol-razlika je 1:7 u korist Palerma, to dovoljno govori kako nam Sicilijanci ne leže.U okviru 23. kola Serie A Juventus putuje na Siciliju gdje će igrati protiv Palerma. Utakmica se igra u srijedu sa početkom od 20:45h na stadionu Renzo Barbera...
Prije ove utakmice 'stara dama' ima jedan bod više od Palerma. Juventus je dakle sedmi sa 35 bodova, dok je Palermo osmi sa 34 boda.
Četvrto mjesto, odnosno mjesto za kvalifikacije u Ligu prvaka (što je cilj ekipe ove sezone) je daleko 3 boda za Juventus koji želi pobjedu na Siciliji. Ekipu su jučer, zadnji dan prelaznog roka, napustili Legrottaglie i Amauri, a stigao je Alessandro Matri iz Cagliaria...
Palermo ove sezone ima cilj da se plasira u Evropsku ligu, baš kao i prošle godine. Ekipa je "nošena" Pastoreom i Iličičem i uz nekoliko drugih kvalitetnih fudbalera čine solidan kolektiv. U prošlom kolu su doživjeli poraz od intera na meazzi od 3:2 iako su na poluvremenu vodili sa 2:0 (i pri tome imali stativu pri tom vodstvu, a promašili su penal pri vodstvu od 2:1).
Prije intera su zabilježili samo jedan poraz od 9 utakmica. U zadnjih 16 utakmica u svim natjecanjima zabilježili su 4 poraza, 3 remija i 9 pobjeda. Također su se plasirali u polufinale Kupa Italije gdje će igrati protiv Milana nakon što su nakon penala bili bolji od Parme sa 5:4.
Na domaćem terenu u Serie A su odigrali 11 utakmica i zabilježili su 7 pobjeda. Pri tome imaju po dva remija i poraza uz gol razliku 21:9. Četvrta su ekipa u ligi po broju postignutih pogodaka na domaćim susretima.
U Palermo su tokom januara stigli Paolucci (posudba iz Siene), Anđelković (Maribor) i napadač Pablo Gonzalez (posudba iz Novare).
Za ovaj meč suspendovan je Munoz a ozlijedjeni su Hernandez, Pinilla i Goian.
Sa druge strane, Juventus ima skor od 4 pobjede, 5 remija i 2 poraza na gostujućim utakmicama. Ekipa Luigia Del Neria je zabilježila poraz od Udinesea u Torinu u zadnjem kolu od 2:1 iako su vodili fenomenalnim golom Marchisia. Jučer je stigao Matri na posudbu, a otišli su Legrottaglie (Milan) i Amauri (posudba u Parmu).
Del Neri je izjavio kako ima mnogo optimizma pred ovaj meč, a Claudio Marchisio je najavio sjajnu partiju "stare dame" u ovoj utakmici. Del Neri neće moći računati na De Cegliea, Traorea, Bonuccia, Pepea, Tonia, Iaquintu i Quagliarellu.
Utakmica se igra sa početkom od 20:45h.
Pozvani igraci:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
15 Barzagli
21 Grygera
25 Martinez
27 Krasic
30 Storari
32 Matri
38 Libertazzi
39 Camilleri
41 Giannetti
43 Sorensen
A poznato je kako se Miccoli, Blasi, Balzareti, "napale" kad igraju protiv Juventusa . Pobjeda je potrebnija više nego ikad!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.