Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
a u pm,nije mi licilo na nesto strasno,ostasmo na tri vezna igraca ako se jos jedan povrijedi nahebali smo prvo Modric nastrada pa stakleniam Khedira pa James.Jadna nam majka sa Illarrom.Zao mi Hame momak se nevjerovatno trudi isto Di Mariu kao da gledam steta
Prijatelju prelistaj malo vazda dodje neki vas i baci kost.Stopa mi nesto kompjuter pa mi slova prolecu mislio sam na vas trojac MSN,
Prijatelju prelistaj malo vazda dodje neki vas i baci kost.Stopa mi nesto kompjuter pa mi slova prolecu mislio sam na vas trojac MSN,
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Takođe je neviđeno u fudbalu da jedan od top tri igrača na svijetu ima ovoliku potrebu za simuliranjem.Virtu4l je napisao/la:Institucija. Vjerovatno neviđeno do sad u fudbalu.suhi je napisao/la:Hat-trickom protiv Celte Ronaldo je stigao do brojke od 200 golova u Primeri, za što mu je trebalo samo 178 utakmica. Zarri je trebalo 219 utakmica, a Messiju, najboljem strijelcu u povijesti Primere, 235 utakmica
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JamesJoyce
- Kontakt:
Nije jedan od tri nego najbolji.Saurman je napisao/la:Takođe je neviđeno u fudbalu da jedan od top tri igrača na svijetu ima ovoliku potrebu za simuliranjem.
A sta ces, djubre je. Ali je najbolji.

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Nebitno prika moj, sasvim nebitno. Fudbal aktivno pratim 15-16 godina, ali ovakvu dominaciju jednog igrača još nisam vidio. Čovjek ne zna da stane i ako ga zdravlje posluži ne sumnjam da će postaviti veliku zadaću za buduće generacije.Saurman je napisao/la:Takođe je neviđeno u fudbalu da jedan od top tri igrača na svijetu ima ovoliku potrebu za simuliranjem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko je taj treći najbolji ?
Ja ne vidim da ima ikog blizu Ronalda i Mesija.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Sta je sa Iscom?zasto nije igrao?
- JamesJoyce
- Kontakt:
Haj sve to, al' da se na simuliranje nekog igraca zali navijac kluba za kojeg igra Arjen Robben 

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Crveni protiv Malage.samosarajvo je napisao/la:Sta je sa Iscom?zasto nije igrao?
Ramos vec 300 utakmica u Primeri u dresu Reala,jbt.
Kad okonca karijeru bit ce apsolutna legenda kluba,i svjetskog fudbala uopste.
Sergio Ramos.

Kad okonca karijeru bit ce apsolutna legenda kluba,i svjetskog fudbala uopste.
Sergio Ramos.

Zar te to iznenađuje od njega ?JamesJoyce je napisao/la:Haj sve to, al' da se na simuliranje nekog igraca zali navijac kluba za kojeg igra Arjen Robben

-
- Kontakt:
Kako pogldati reprizu?Trazio sam na muhannad na ytb,ali nema 

zejnuddin zidan je napisao/la:Kako pogldati reprizu?Trazio sam na muhannad na ytb,ali nema
http://livefootballvideo.com/fullmatch" onclick="window.open(this.href);return false;
Provjeri tu kroz nekih pola sata,jos uvijek nije postavljen snimak ali bit ce ubrzo.
Neuertopnik1 je napisao/la:Ko je taj treći najbolji ?![]()

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kad si čoravVirtu4l je napisao/la:Nebitno prika moj, sasvim nebitno. Fudbal aktivno pratim 15-16 godina, ali ovakvu dominaciju jednog igrača još nisam vidio. Čovjek ne zna da stane i ako ga zdravlje posluži ne sumnjam da će postaviti veliku zadaću za buduće generacije.Saurman je napisao/la:Takođe je neviđeno u fudbalu da jedan od top tri igrača na svijetu ima ovoliku potrebu za simuliranjem.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/znate- ... 70644.aspxRajaz je napisao/la:Kad si čoravVirtu4l je napisao/la:Nebitno prika moj, sasvim nebitno. Fudbal aktivno pratim 15-16 godina, ali ovakvu dominaciju jednog igrača još nisam vidio. Čovjek ne zna da stane i ako ga zdravlje posluži ne sumnjam da će postaviti veliku zadaću za buduće generacije.Saurman je napisao/la:Takođe je neviđeno u fudbalu da jedan od top tri igrača na svijetu ima ovoliku potrebu za simuliranjem.

Boli nas kita ba.

Do kraja karijere najbolji strijelac liga 5

Izjednačili smo Barcelonin niz od 18 uzastopnih pobjeda iz vremena kad ih je vodio Rijkaard. U idućoj tekmi pada i taj rekord. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Rekord ce vjerovatno stati na Calderonu ili mozda cak i na Mestalli. Ali ce svakako ostati najaci niz nekog spanskog kluba i vjerovatno jedan od najduzih u svijetu svih vremena. Fakat ne znam koji je svjetski rekord...
geoxx je napisao/la:Rekord ce vjerovatno stati na Calderonu ili mozda cak i na Mestalli. Ali ce svakako ostati najaci niz nekog spanskog kluba i vjerovatno jedan od najduzih u svijetu svih vremena. Fakat ne znam koji je svjetski rekord...
Svjetski rekord u broju pobjeda zaredom postavila je brazilska Coritiba, koja je 2011. godine slavila u 24 utakmice zaredom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.