Totalni rapad sistema, ma ko ženeWilly je napisao/la:Ne znam šta je Danki Kovinić. Odigrala je sjajno prvi set i onda stala.

@juanito vidim tražio si 1€, jbg kralju poslao bih ti ja ali nemam ni centa, nisam ni ja ništa igrao.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Totalni rapad sistema, ma ko ženeWilly je napisao/la:Ne znam šta je Danki Kovinić. Odigrala je sjajno prvi set i onda stala.
Meksikanci druze. Ronaldinho cijelu sezonu tamo odradioQUARTERBACK je napisao/la:koja ti je liga taj quertaro
I Alen Skoro... Upravo u Queretarubevanda4 je napisao/la:Meksikanci druze. Ronaldinho cijelu sezonu tamo odradioQUARTERBACK je napisao/la:koja ti je liga taj quertaro
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema na cemu, ti si opusten ako si sicu ulozio haha, ja sam 20 KM pa sta budeQUARTERBACK je napisao/la:evo evo nadjoh ih u medjuvremenu i odigrah, eto da se isprati na sicu ovu sto je ostalo jbg.. hvala tebi opet drug..
joj Ronaldinho, nostalgija neka.. kad se sjetim onog aplauza Bernabea Ronaldinhu jeza me hvata odma...
Ispratio sam te i ja na srednji ulog pa šta bude..exorciiist je napisao/la:Ako je neko budan neka igra 1 na Temperley i 1 na Queretaro,mislim da su namjestene tekme,a fine su kvote..ubrzo pocinju.
Navijas za isti klub kao i ja, a na forum si se pridruzio na dan mog rodjendana..madridista4ever je napisao/la:Ispratio sam te i ja na srednji ulog pa šta bude..exorciiist je napisao/la:Ako je neko budan neka igra 1 na Temperley i 1 na Queretaro,mislim da su namjestene tekme,a fine su kvote..ubrzo pocinju.
Hahah to mora nešta značiti, možda uzmemo neke pare večeras..exorciiist je napisao/la:Navijas za isti klub kao i ja, a na forum si se pridruzio na dan mog rodjendana..madridista4ever je napisao/la:Ispratio sam te i ja na srednji ulog pa šta bude..exorciiist je napisao/la:Ako je neko budan neka igra 1 na Temperley i 1 na Queretaro,mislim da su namjestene tekme,a fine su kvote..ubrzo pocinju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.