Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko zvani qrcobolja. Konta 2-0 je pa odoh izaci ne da mi se igrati. Vidi se iz daleka da mu nije nista. Nonsalantno otisao do klupe. Udarac nikakav nije dobio jedva da ga je i dodirno onaj lik. Ovo da se osigura da ne igra na kirin kupu
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nije mi zao sto i ne igra u romi totalno je nezainteresovan samo mu je ckapi u glavi
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Edin se jos samo moze nadati da mu MIske sredi neki posao u Kini, ovakvim pristupom on je u Evropi odigrao svoje 

Ja mislim da mu je ovo prvi put da izađe iz igre da je neka povreda u pitanju u historiji reprezentacije i opet mu imaju obraza nešto reći.
Hebiga, nismo navikli očito da izlazi pa je sad svakakav.
Ne zaslužujemo te.
Ne zaslužujemo te.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Nezahvalni mufloni, ko ih šiša levati baRokoko87 je napisao/la:Ja mislim da mu je ovo prvi put da izađe iz igre da je neka povreda u pitanju u historiji reprezentacije i opet mu imaju obraza nešto reći.
Ne zaslužujemo te.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Dobio je udarac, jbte sta mislite da bi dosao u Svicarsku da bi izasao iz utakmice...Kakvi ste vi bolidi i vasi mozgovi, ja cak mislim ste vi dobro sjebani i depresivni u zivotu i samo gledate kako cete biti u kontri sa svim i svacim..Ko od nas ista moze reci Edinu a da je vise uradio za ovu nasu drzavu..
-
- Kontakt:
Dzeko poslije 2-0 sepa odskakuce. Jadnik nezna gdje ce izmisliti povredu. Koljeno ili skocni zglob?
Jadnik se nije kupao danima. Zato najbolje da sjedi sam na klupi.
Nabijem I tebe I tvoje titule kapitenu najveci....
Jadnik se nije kupao danima. Zato najbolje da sjedi sam na klupi.
Nabijem I tebe I tvoje titule kapitenu najveci....
Džeko, polako ali sigurno postaje veliki igrač, svjetski igrač
Na zastavu ga treba staviti

Na zastavu ga treba staviti

-
- Kontakt:
+100Rokoko87 je napisao/la:Ja mislim da mu je ovo prvi put da izađe iz igre da je neka povreda u pitanju u historiji reprezentacije i opet mu imaju obraza nešto reći.
Ne zaslužujemo te.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- TobeYarabi
- Kontakt:
protjerati iz reprezentacije
TobeYarabi je napisao/la:protjerati iz reprezentacije

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Juventinisimo
- Kontakt:
Amra je to sve vec odradila..Pivopija je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:protjerati iz reprezentacijeMalo je to, treba ga iz drzave protjerati ili za muda objesiti.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kakva ba Kina,on moze jos samo u Zelju,jedino ga jos Manijaci i gotive 

- MocMahale444
Mogo bi ti I taj acc zijaniti gurabijo moja.TobeYarabi je napisao/la:protjerati iz reprezentacije
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Upravu si, prije bi se obicno vukao po terenu citavih 90 minuta a sad mu se nije dalo ni to.Rokoko87 je napisao/la:Ja mislim da mu je ovo prvi put da izađe iz igre da je neka povreda u pitanju u historiji reprezentacije i opet mu imaju obraza nešto reći.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako smo mi gadan narod... Apsolutno nismo ni zasluzili da nam bude bolje.... i ne treba! 

I takav je najbolji strijelac reprezentacije, 80 utakmica 46 golova.DeeWa je napisao/la:Upravu si, prije bi se obicno vukao po terenu citavih 90 minuta a sad mu se nije dalo ni to.Rokoko87 je napisao/la:Ja mislim da mu je ovo prvi put da izađe iz igre da je neka povreda u pitanju u historiji reprezentacije i opet mu imaju obraza nešto reći.
Rado bih da se svi vuku kao on i da budu učinkoviti, ali ne mogu.
Sad produži, kada se oprosti tek ćeš tada shvatiti ko se vukao po terenu, a ko ne.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kakve to veze ima sto je najbolji strijelac? I messi je igracina, moze da zabije bilo kome i 3 i pet golova u jednoj utakmici. Pa jel treba recimo zabiti za repku iz dvije utakmice 10 golova i onda narednih 5 kada je bitno lezati na terenu i onda reci pa sto mu zamjerite ipak je dao vise golova nego sto je odigrao utakmica?Rokoko87 je napisao/la:I takav je najbolji strijelac reprezentacije, 80 utakmica 46 golova.DeeWa je napisao/la:Upravu si, prije bi se obicno vukao po terenu citavih 90 minuta a sad mu se nije dalo ni to.Rokoko87 je napisao/la:Ja mislim da mu je ovo prvi put da izađe iz igre da je neka povreda u pitanju u historiji reprezentacije i opet mu imaju obraza nešto reći.
Rado bih da se svi vuku kao on i da budu učinkoviti, ali ne mogu.
Sad produži, kada se oprosti tek ćeš tada shvatiti ko se vukao po terenu, a ko ne.
Igramo vec godinama sa jednim napadacem, kao da ima ko zabiti gola u ovoj reprezentaciji. Dzeko ima kvalitet i igracina je kad sve uzmes ali je problem sto on vise ne zeli da se trudi. Kad je bio mlad i zeljan dokazivanja trudio se i resetao sve. Kad se dokazo udarile su ga pare u glavu i naravno da imamo pravo da kritikujemo nekoga ko treba da bude klasu od svih ostalih i koji bi iz svojih najboljih dana mogao da bude i prvi napadac ovakvoj spaniji.
Dzeku treba izvoditi iz igre u 10-oj minuti svake utakmice u koju udje ovako kako je usao u ovu veceras.
Za zasluge u proteklom vremenu mu podici spomenik,uruciti nagrade i priznanja ali u fudbalu nema juce,samo danas i sutra.
Posebno zalosno je to sto je trazio izmjenu odnah nakon sto smo primili drugi gol.Kapiten se nikad tako ne ponasa.
Sve vise mi pada u ocima i sve manje mi ga je zao.
Za zasluge u proteklom vremenu mu podici spomenik,uruciti nagrade i priznanja ali u fudbalu nema juce,samo danas i sutra.
Posebno zalosno je to sto je trazio izmjenu odnah nakon sto smo primili drugi gol.Kapiten se nikad tako ne ponasa.
Sve vise mi pada u ocima i sve manje mi ga je zao.