Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
ZA Oscara ....Dzoni je napisao/la:Treba li jos jednom reci najbolji igrac svih vremena.
C.Ronaldo.
Ne znam ja nikakvog mesija.Taivonen je napisao/la:ZA Oscara ....Dzoni je napisao/la:Treba li jos jednom reci najbolji igrac svih vremena.
C.Ronaldo.
Kad pocne obarati rekorde kao sto to Messi radi (i radit ce), mozda bude blizu njega
kad sam dolazio na ovaj forum, mislio sam da su ovdje ozbiljni ljudi.Mozambik je napisao/la:Cist penal, poznati antimadridista Mallenco propustio iskljuciti igraca Celte
Kažeš da nije penal, je l'?blues4ever je napisao/la: kad sam dolazio na ovaj forum, mislio sam da su ovdje ozbiljni ljudi.
budi realan jednom ....xaviesta je napisao/la:Kažeš da nije penal, je l'?blues4ever je napisao/la: kad sam dolazio na ovaj forum, mislio sam da su ovdje ozbiljni ljudi.
Penal Ramosa nad Neymarom. Isto sve, ovaj rukom Ronalda po ramenu, sve isto.Scof1eld je napisao/la:
[img]http://blog.turntablelab.com/wp-content ... 7_leg2.jpg
Kad se vec hvali kako ima jake noge, mozda bi mogao i ostati nekad na njima nakon duela
Pogba je napisao/la:Uzastopne zlatne lopte i već postavlja temelje za treću u nizu.
Komentar kako nema prirodni talenat i kako je uspio sve na sirovu snagu za 3, 2, 1....madridist je napisao/la:Pogba je napisao/la:Uzastopne zlatne lopte i već postavlja temelje za treću u nizu.![]()
a hejteri neka duvaju
18geoxx je napisao/la:200-ti gol u Primeri u 178 nastupa.
281 gol za Real Madrid u 267 nastupa.
Najvise hattrickova u La Ligi ikad.
17 pobjeda zaredom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.