Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
reina izjavio da ne zeli u barcu , kaze da je sretan u liverpoolu i da zeli produziti ugovor
Nemam ništa protiv njegovog ostanka.Svakako ima većih problema od golmanske pozicije.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Kako znam on je već potpisao neki predugovor sa ManCity-em ..nemoj me držat za riječ možda je bila neka bomba
Ova furka oko Mignoleta je samo oko toga nebil Stoke spustio cijenu Begovica . Ako Arsenal dovede Julia Cesara nemaju ga kome prodati onda a on hoce da ide . Dok oni imaju Butlanda sad . No ipak na kraju izgleda da ce Reina ostati .
Drug, ovo upravo pročitah na newsnowu. Tu su ipak najsvježije novosti na otoku.Iskreno brate ovo nigdje nisam procito, jedino sto sam cito je da se spominje cijena oko 6,5mil funti i to je to jer im je previse (bar se tako prica) 15mil funti za Begovica

Sammy je također jako primamljivo riješenje, al' ja lično bih odma' išao po Auriera, kakva je to samo zvijer.Ukoliko Johnson napusti klub odma mozemo ocekivati dolazak beka iz Leedsa a u pitanju je Sam Byram.
EDIT: I da, najlošija vijest je da bi Danny mogao pauzirati i do četiri mjeseca...
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
Liverpool way i jeste takav da se piše jedno a radi drugo. Nikad neću zaboraviti Maxija i njegovu izjavu na zvaničnoj stranici Liverpoola kako neće nigdje otići iz Liverpoola u 11 sati, a već navečer je potpisao za Newells. Assaidi je pao iz neba, Aspas također, Tourea nikad niko nije spomenuo do pred samu utakmicu Chelsija i Cityija u Americi... Milion je ovakvih primjera.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Reina ostaje 
Ponuda od 6m + Downing za Mignoleta je smiješna (pa vrijedi i Stewart neke pare
)
Pod svaku cijenu treba zadržati Suareza i dovesti nekoga na posudbu (napadača).
Shelveya treba prodat dok je mlad (dok nešto vrijedi).
Jedva čekam da vidim kako će nam izgledati odbrana, tj. da li će se prodavati Škrtel, još ni jedan klub se nije spominjo uz njegovo ime, a već smo ga otpisali
btw. Kad Borini poludi u prvih 5 utakmica EPL-a

Ponuda od 6m + Downing za Mignoleta je smiješna (pa vrijedi i Stewart neke pare

Pod svaku cijenu treba zadržati Suareza i dovesti nekoga na posudbu (napadača).
Shelveya treba prodat dok je mlad (dok nešto vrijedi).
Jedva čekam da vidim kako će nam izgledati odbrana, tj. da li će se prodavati Škrtel, još ni jedan klub se nije spominjo uz njegovo ime, a već smo ga otpisali

btw. Kad Borini poludi u prvih 5 utakmica EPL-a

Walk on, with hope in your hearts.
" onclick="window.open(this.href);return false;
film je odlican ,radnja se vrti oko jednog navijaca liverpoola i biveg igraca sarajeva koji pokusavaju stici u Istanbul na inale LP 2005,dio filma je sniman i u sarajevu. U filmu se jos pojavljuje kenny dalglish, carragher i gerrard.
morate ga pogledati
film je odlican ,radnja se vrti oko jednog navijaca liverpoola i biveg igraca sarajeva koji pokusavaju stici u Istanbul na inale LP 2005,dio filma je sniman i u sarajevu. U filmu se jos pojavljuje kenny dalglish, carragher i gerrard.
morate ga pogledati
Zadnja izmjena: seadreds, dana/u 05 jun 2013, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
Huh, ne bih se baš složio s tvojom konstatacijom. Mišljenja sam kako je Reina svoje odradio, te da se trebamo okrenuti ka nekom novom, ambicioznijem vrataru, ne? Mignolet il' Begović - ja zadovoljan.
Smiješna?
Pah, svojom statistikom Downing uopće ne zaslužuje da igra u Premiershipu.
Lično bih volio da se desi odlazak Škrtela, jer priželjkujem dolazak Pape!

Smiješna?
Pah, svojom statistikom Downing uopće ne zaslužuje da igra u Premiershipu.

Lično bih volio da se desi odlazak Škrtela, jer priželjkujem dolazak Pape!
Jedan od tih većih problema je sigurno i pozicija golmana a Reina je ove sezone bio katastrofalan izbio je Liverpoolu nekoliko važnih bodova iz džepa.Treba ga se riješiti što prije i dovesti mlađeg i sigurnijeg golmana.Shanks je napisao/la:Nemam ništa protiv njegovog ostanka.Svakako ima većih problema od golmanske pozicije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma najvažnije je Suareza zadržati, ako se to ne uradi i naredna sezona propada.Nema šanse da se dovede adekvatna zamjena.Neko reče da smo Torresa uspješno zamijenili, ali tad smo neviđeno uboli dovođenjem Luisa.Čisto sumnjam da bismo opet uspjeli da odradimo takav transfer.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Slažem se!Shanks je napisao/la:Ma najvažnije je Suareza zadržati, ako se to ne uradi i naredna sezona propada.Nema šanse da se dovede adekvatna zamjena.Neko reče da smo Torresa uspješno zamijenili, ali tad smo neviđeno uboli dovođenjem Luisa.Čisto sumnjam da bismo opet uspjeli da odradimo takav transfer.
Nažalost, ako se i desi eventualna prodaja Suareza bolje da se odradi na početku prijelaznog roka a ne na kraju, jer sam uvjeren kako nećemo uspjeti naći idealnu zamjenu, ne? Uh, ostanak Suareza + dolazak jednog klasičnog napadača (Benteke/Jackson/Yilmaz/Villa/Džeko), i borba za CL može početi.

Evo bacaju se price od nekih ''izvora'' da idemo po Henrika Mkhtaryiana iz Shaktara . Neovisno hocel Sule otici da je glavni cilj ovo ljeto dolazak Henrika . Pa ako bi se ovo ostvarilo , kako bi vi sastavili prvi tim za sljedecu sezonu ? Sami birajte ko ce otici a ko ce doci 

Dom King reporting the Mkhitaryan news. Says him and Papa are our top 2 targets and that we're tracking Benteke.
Ovo kad bi se desilo dernek bi 7 dana trajao
Ovo kad bi se desilo dernek bi 7 dana trajao

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
1. Sretan rođendan voljenom nam timu, da godine pred nama budu uspješnije.
Kao i obično, desetine špekulacija. Čas hoćemo ovog, čas onog, ali hajde, moraju i novine od nečeg živiti. Koji god je igrač "pred potpisom" za Liverpool od njega nema ništa, dovest će se drugi. Tako to rade profesionalci. Dosta su nam se Pjetlići miješali u biznis, vrijeme je da se promijeni taktika.
Sretno Carrollu u WH-u, sada je i zvanično prešao. Očekujemo novo pojačanje što skorije.
Kao i obično, desetine špekulacija. Čas hoćemo ovog, čas onog, ali hajde, moraju i novine od nečeg živiti. Koji god je igrač "pred potpisom" za Liverpool od njega nema ništa, dovest će se drugi. Tako to rade profesionalci. Dosta su nam se Pjetlići miješali u biznis, vrijeme je da se promijeni taktika.

Sretno Carrollu u WH-u, sada je i zvanično prešao. Očekujemo novo pojačanje što skorije.

Ma Liverpool plače za jednim kvalitetnim veznjakom.Ne može ni Hendo svaku igrat', ybg.
Ovaj Mkhitaryan (jedva napisah
) bi bio odličan transfer, a čini mi da smo mi najbliži njegovom dovođenju.Za Papu ne znam kako bi se uklopio u našu pass igru, mada je bolji igrač od Škrtela sigurno, a što se Bentekea tiče, nisam neki njegov fan.Mnogo mi je spor da bi igrao sa igračima poput Suareza ili Sturridgea u napadu.
I naravno, sretan rođendan najvećem svjetskom klubu.
You'll Never Walk Alone

Ovaj Mkhitaryan (jedva napisah

I naravno, sretan rođendan najvećem svjetskom klubu.

You'll Never Walk Alone
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Papa nema nikakve veze sa našom pas igrom. Ako smo u mogućnosti da ga dovedemo onda to moramo uraditi. Već sam pisao da sam pročitao kako je njegov agent izjavio da ostaje u Schalkeu, eh sada da li je to pumpanje cijene ne znam, vidjećemo.
a Eriksena vise niko ni ne spominje , ko zna mozda nam je i on blizu.
Navodno ce Rodgers imati 35 miliona funti za transfere ovog ljeta, s tim da bi ta cifra mogla biti znatno veca u slucaju Suarezovog odlaska.
Papadopoulos i Mkhitaryan su igraci koju su glavna meta ovog prelaznog roka, prvi bi trebao kostati 10-15, a drugi oko 20 miliona funti.
I da, u slucaju da Real posalje ponudu za Suareza, Liverpool je nece prihvatiti sve dok on licno ne zatrazi od kluba transfer, sto znaci da je odluka samo njegova.
Papadopoulos i Mkhitaryan su igraci koju su glavna meta ovog prelaznog roka, prvi bi trebao kostati 10-15, a drugi oko 20 miliona funti.
I da, u slucaju da Real posalje ponudu za Suareza, Liverpool je nece prihvatiti sve dok on licno ne zatrazi od kluba transfer, sto znaci da je odluka samo njegova.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
zar nije bolje sviju vam aston vili dati 20mil za bentekea, nego za tog mkhtnešto iz šahtara
pa taj benteke je ove sezone haman sam spasio vilu od ispadanja, momak daje golove iz svih pozicija, okretan, adaptiran, spretan, ima solidnu tehniku, u strašnom usponu karijere. pa ovako je nekad york igrao za vilu i uzeo ga manchester i tamo legenda postao

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Fuerza, JayCatwright, LiverpoolREDS, nerkolfc, tutankamon1905, Venom i 17 gostiju.