Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 02 jun 2013, 22:47

Scouser je napisao/la:Sezona završena, a Liverpool nažalost nije uspio u pohodu ka četvrtom mjestu.

Dakle, generalno sam umoran od konstantnih priča vezanih oko Suareza i njegovog eventualnog odlaska. Lično ne bih volio da ode, kao i većina forumaša ovdje. Jako sam skeptičan glede toga da li ćemo ga gledati i naredne sezone u dresu Redsa. Mišljenja sam kako se samo čeka dobra ponuda od strane Madrida i on odlazi. El Pistolero je jedini igrač kojeg trenutno imamo u rotaciji a za koga se može reći da je WC igrač. On je ujedno po meni bio i jedan od mamaca zbog kojeg bi potencijalni novi kvalitetni igrači došli da igraju za Liverpool, i pored toga što nećemo igrati Europu naredne sezone. Uz recimo 2/3 nova igrača o kojima smo pričali prethodnih sedmica pored Suareza imali bi baš respektabilnu momčad, koja bi mogla da se bori za povratak u veliku četvorku. Ovako nisam siguran, malo mi je splasnuo onaj početni optimizam kad su se sva ova nova imena pojavila. Između ostalog i zbog toga što smo doveli Aspasa, koji možda i ne bude loše riješenje na kraju krajeva, ali mi smo u poziciji da moramo juriti WC igrače. U suprotnom ako ne osiguramo CL naredne sezone, i ovo malo igrača koji vrijede zatražiće isto što i Suarez ako ne sljedeće godine onda one tamo, a tu mislim na; Johnsona, Aggera, Coutinha, Sterlinga, Dannyja...

Suarez me je također malo razočarao iz razloga što je on generalno sam kreirao svoju sudbinu i imidž na otoku raznim ispadima i glupostima koji su nam svima poznati. Sad izlazi sa izjavama i priča kako su nepravedni prema njemu kako bi želio da napusti Englesku samo iz tog razloga, iako je tokom cijele godine pričao drugu priču, i što je najgore od svega bukvalno se sam nudi Madridu, što me je najviše i šokiralo u cijeloj priči. Napravio si grešku dečko, ujeo si igrača, mislim šta da očekuješ drugo od medija koji su te bukvalno jedva čekali na zub, a i sam si znao da je tako. Na kraju ću pomisliti da je namjerno odradio ugriz nad Ivanovićem kako bi primio suspenziju i imao izgovor da ode na kraju sezone. U smislu shvatite me... Ne znam možda griješim. U svakom slučaju biće mi jako žao ukoliko bude otišao.

Što se tiče novca ne bi trebali da ga pustimo ispod 50m. I taj stav uprave kluba mi se dopada. 8-)
Sjajan post, pogotovo se slazem za ovo boldirano :) Koliko god je valjao Suarez klubu, bilo je i obrnuto, srozao se debelo ugled, ali su i Kenny i Rodgers uvijek bili na njegovoj strani, i saigraci naravno.Citavu godinu drobi kako je sretan u Liverpoolu i sad odjednom ne moze vise podnijet...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 jun 2013, 23:42

[youtube][/youtube]
Ovaj veoma inspiritativan video treba pokazati na pocetku sljedece sezone igracima . Mozda ako postanu Super Siyani mogu do 4 mjesta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jun 2013, 23:48

The Times - Postoji mogućnost da Sturridge propusti početak sljedeće sezone zbog povrede zgloba. :?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2013, 23:58

nerkolfc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovaj veoma inspiritativan video treba pokazati na pocetku sljedece sezone igracima . Mozda ako postanu Super Siyani mogu do 4 mjesta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
:lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 03 jun 2013, 00:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:The Times - Postoji mogućnost da Sturridge propusti početak sljedeće sezone zbog povrede zgloba. :?

a nemoguce, zar nisu rekli 8 sedmica :(

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 jun 2013, 00:06

HeKen je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:The Times - Postoji mogućnost da Sturridge propusti početak sljedeće sezone zbog povrede zgloba. :?

a nemoguce, zar nisu rekli 8 sedmica :(
Računajući da je 8 sedmica 2 mjeseca , opet bi propustio sve tekme pripremne .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jun 2013, 08:00

Lyon midfielder Clement Grenier is set to snub Juventus and Liverpool - hinting at a move to Arsenal.

Luis Suarez is destined for Madrid - but it could be Atletico rather than Real who sign him.

Liverpool and Tottenham face a summer of uncertainty after Real Madrid made clear their desire to sign Luis Suarez and Gareth Bale.

Liverpool plot swoop for in-demand Villa striker Benteke if Suarez is lured to Madrid.

Liverpool will consider bidding for Aston Villa striker Christian Benteke should Luis Suarez force through his move to either Real Madrid or Atletico.

Benteke, 22, is set for further talks over his future once he returns from international duty with Belgium.

Atletico, Tottenham, Arsenal, Manchester City and Borussia Dortmund are also interested but Villa want him to sign a new deal.

Meanwhile, Villa remain in the hunt for Crewe’s Luke Murphy and Max Clayton and are waiting on a decision from Lech Poznan winger Aleksandar Tonev over his proposed £3.5million move
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 jun 2013, 08:07

Bentekea prekrizite, čovjek navija za Arsenal i najvjerovatnije ce tamo nastaviti karijeru,ako napusti Villu ;)
Ja te volim, volim Željo..

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 03 jun 2013, 08:47

nadao sam se da cemo uhvatit zalet u smislu bodova u prvih dva mjeseca sezone,kao sto ostali rade,al sudeci po ovome svemu sto se prica/desava,tesko....
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 03 jun 2013, 09:55

šta bi za alonsa

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 03 jun 2013, 10:13

Sretan 121. rođendan najvećem engleskom klubu !!!!

slika
Nad nama nebo ima da gori!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 jun 2013, 10:24

Rolex312 je napisao/la:Sretan 121. rođendan najvećem engleskom klubu !!!!

slika
Ja te volim, volim Željo..

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 03 jun 2013, 10:34

Ma nema ništa od Lamele, mislim dobar je to igrač, ali njegova forma je nekonstantna, i cijenim da ga Roma neće prodati, a i da hoće, biće vrlo skup, pričamo o 20m za njega.

Inače, pominje se deal Downing + 6m za Mignoleta, odličan deal, naravno ako Reina ode. Begović izgleda ne ide ispod 15m funti, rekao sam vam da će koštati ovoliko... :mrgreen:

Oko špekulacija vezanih za Suareza, neću se ni truditi da pišem išta, jer je postalo monotono. Macca je rekao da pojma nema ko će da ide, a ko dolazi, znači kad on ne zna, može biti bilo ko. Papa već zaboravljen, niko ga ni ne pominje, Mole prije par dana rekao da je razlika u cijeni transfera, i to poveća, mi ga cijenimo 12m funti, Schalke traži 17m...

I, naravno, sretan rođendan najvećem otočkom klubu!
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 jun 2013, 11:27

18 puta prvak Engleske;
7 FA Cup;
8 League Cup;
15 Comunity Shield;
UEFA Champions league 5;
Europa league 3;
UEFA Super Cup 3.

To je Liverpool. Sretan ti rođendan voljeni klube.
It is claimed in both the Guardian and Independent that Sturridge could be out for up to four months with the injury, which would see him absent for the beginning of next campaign.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 03 jun 2013, 12:07

sretan rodjendan najboljem klubu LIVERPOOL FC YNWA

slika
LIVERPOOL FC

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 03 jun 2013, 12:22

Andy Carroll's exit from Anfield set to be confirmed this week

Reds look to fend off interest in Luis Suarez as Carroll nears West Ham switch

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... fc-4041378" onclick="window.open(this.href);return false;

HVALA BOGU :!: :!: :!:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 03 jun 2013, 12:31

slika
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jun 2013, 13:17

Bellamy on Dalglish

People talk about Kenny Dalglish being the greatest Liverpool footballer of all time. He probably is. But you know what, he is the greatest man who has ever played for Liverpool Football Club.

There is no shadow of a doubt about that. To be involved with him was just a huge honour. He was brilliant to play for.

He had such a calming influence over everyone at the club. He was just The King. He was a true man. The humility he shows constantly on a daily basis to everyone was overwhelming. When I say ‘everyone’, I don’t just mean the players. I mean all the employees of the club.

The impression you get of him on the television, defensive and monosyllabic, is the exact opposite of what he is like when the camera is turned off.

Before the Carling Cup final, the manager showed us a short film that illustrated what Wembley meant to Liverpool and what it meant to the club being back there.

I sat there watching Shankly talking and Kenny scoring that magnificent winner against Bruges in the 1978 European Cup final.

And I thought about all my years of growing up and wanting to be part of this club. When the film ended, there were tears in my eyes.

For someone like me, you don’t get much better than playing for Liverpool under Kenny Dalglish.

When Kenny was fired a few months after bringing Liverpool their first trophy for six years, I knew for sure it was time to go.
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... fe-4041459" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretan rođendan našem klubu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jun 2013, 15:10

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 03 jun 2013, 15:24

sretan rođendan najboljem klubu

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.