Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ozbiljno, svakako bolji si od Girouda...
Alexis ce biti spic nesto tipa Suarez.
Alexis ce biti spic nesto tipa Suarez.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Alexis Sanchez passed his medical with Arsenal at 15:53 this afternoon -Sky Sports
znači mogao bi biti večeras predstavljen,u 00:00 po našem ili 23:00 po britanskome,to vrijeme je isto palo nekome pametnjakoviću na pameti
-
- Kontakt:
Haj nek se on i Debuch ozvanice sluzbeno i bicu zadovoljan, ostane jos Khedira sve ostalo je bonus 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
bonus će biti neki golman i stoper vjerojatno za siću 

Doci ce i golman sigurno, iako to nece biti neki senzacionalan transfer. Ja sam zadovoljan vec sada ako Debuchy i Alexis potpisu. Khedira veliki bonus. Po meni bi bilo odlicno Campbella oprobati na pripremama, pa ako se pokaze dobro, Yayu poslati na posudbu. Neka Joel igra.
ja ne znam gdje vi nalazite te stvari jer ja na skysportsu ništa ne vidim, nikakve potvrde qurce palce.
Dixon je neozbiljan izvor. Možda je frajer pjan
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152481473603762nedim93 je napisao/la:ja ne znam gdje vi nalazite te stvari jer ja na skysportsu ništa ne vidim, nikakve potvrde qurce palce.
A.F.C. Bournemouth!
Alexis sanchez passes his medical at the Arsenal SkySportsNews Sanchez is a gooner Sanchez is a gooner Lalalala pic.twitter.com/E8cgINxRig
trebo bi se zvat: Nevidimnedim93 je napisao/la:ja ne znam gdje vi nalazite te stvari jer ja na skysportsu ništa ne vidim, nikakve potvrde qurce palce.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Daj ba nedime koji si **** toliko skeptičan, ovi igrači su gotovi, naši, sad se okrećemo drugim metama. Mani se toga ne vjerujem dok ne vidim na oficijelnoj stranici.nedim93 je napisao/la:ja ne znam gdje vi nalazite te stvari jer ja na skysportsu ništa ne vidim, nikakve potvrde qurce palce.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Gary Lineker @GaryLineker 9m
If AFC wrap up deals with Alexis Sanchez & Debuchy, & get Khedira, which I hear is possible, they could well win the title.

ps.

Zna Wenger da je ramazan, raja ceka sehur pa da im vrijeme brze prodje.Seaman je napisao/la:znači mogao bi biti večeras predstavljen,u 00:00 po našem ili 23:00 po britanskome,to vrijeme je isto palo nekome pametnjakoviću na pameti
Cestitam dobicete strasno pojacanje
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Re: $: Arsenal
Giroud je sasvim dovoljan, jos jedan nepokretni balvan bi bio visak... Mada evo spominje se Ramey i ako ja ne vjerujem. Prvo prioritet je jos DM i rezervni gosa iu slucaju odlazaka rezervni stoper... Napadac jos jedan sigurno otpada jer bi bilo previse i tesko za uklopiti... Napad je ojacan sa Sanchezom i on je upravo ono sto nam treba sto smo jurili i prosle godine sa Sukijem. Brz tehnicki potkovan explozivan napadac koji moze da bude najistireniji i krilo... Znaci jos DMAmar Dzeko je napisao/la:Ozbiljno pitam. Pravo fina ekipica, ali bez dobrog centarfora.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Čuj ja skeptičan, a evo ljudi govore da Sančez isn't quiet yet in London. Ne znam ja, meni ovo miriše na fail neki, evo 3 dana ima medicinski a 4 dana leti oko Londona.
A za Debuchy-a niko ništa ne govori, niko nije objavio da smo ga potpisali...
Pisalo je par novinara da je obavio medicinski u ponedjeljak i da se slikao sa dresom.... Naravno da nece objaviti slike prije oficijelnog predstavljanja puminih dresovanedim93 je napisao/la:Čuj ja skeptičan, a evo ljudi govore da Sančez isn't quiet yet in London. Ne znam ja, meni ovo miriše na fail neki, evo 3 dana ima medicinski a 4 dana leti oko Londona.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
http://www.arsenal.com/home" onclick="window.open(this.href);return false; - Moj izvor informacija
Nikakvi nebeski sportovi bibisijevi i ostale p|čk€ materine samo Arsenal.com istina je

Nikakvi nebeski sportovi bibisijevi i ostale p|čk€ materine samo Arsenal.com istina je
Zadnja izmjena: nedim93, dana/u 10 jul 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hhhhhhhh
))
Hhhhhhhh

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.