FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tezak, pretezak mec a to najvise dolazi do izrazaja kada imamo loptu u nogama jer nas Sarajlije ubise u svakom kontaktu.
Izuzetno su grubi i to je jedino razlog zasto ne mozemo razviti svoju igru.
Mozemo mi ovdje puno toga napraviti, vidi se da ima potencijala te da je Sarajevo porozno u odbrani.
Ne znam koliko je Govedarica spreman ali mislim da bi mogao napraviti vise od Sarica.
Efendic je najkriticniji, mora bolje zatvarati svoju stranu i ne smije se onako lose postavljati jer ce ga svaki iole brzi igrac probiti.
Mozemo mi ovdje puno toga napraviti, vidi se da ima potencijala te da je Sarajevo porozno u odbrani.
Ne znam koliko je Govedarica spreman ali mislim da bi mogao napraviti vise od Sarica.
Efendic je najkriticniji, mora bolje zatvarati svoju stranu i ne smije se onako lose postavljati jer ce ga svaki iole brzi igrac probiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Skahic i Govedarica umjesto Efendica i Sarica i to je to.Omerbavarac je napisao/la:Tezak, pretezak mec a to najvise dolazi do izrazaja kada imamo loptu u nogama jer nas Sarajlije ubise u svakom kontaktu.

vidjeti ćete kad Husref ubaci Škahića umjesto Sarića, da se pravo zatvorimo pa da i mi malo tučemo 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Slazem se, jedine dostojne zamjene u ovom momentu mada sam misljenja da se Efendic nece dirati dok ne napravi jos jedan ili dva prekrsaja i tada ce ga Husref mijenjati jer ce vidjeti da crveni karton visi u zraku.NYKnicks Fan je napisao/la: Skahic i Govedarica umjesto Efendica i Sarica i to je to.
Okurazicemo se mi u drugom dijelu barem 15 minuta sto bi moglo biti dovoljno za jedan gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo pametno u drugom.klepiti im kontru i zdravo.
Ubise ahmeta i zebu covjece
Ubise ahmeta i zebu covjece
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma bolje ga odmah mijenjati, bice kasno kad dobije crveni karton brate. Inace igramo bolje u drugom cijelu sezonu, tak oda... ocekujem barem jedan komad.Omerbavarac je napisao/la:Slazem se, jedine dostojne zamjene u ovom momentu mada sam misljenja da se Efendic nece dirati dok ne napravi jos jedan ili dva prekrsaja i tada ce ga Husref mijenjati jer ce vidjeti da crveni karton visi u zraku.NYKnicks Fan je napisao/la: Skahic i Govedarica umjesto Efendica i Sarica i to je to.
Okurazicemo se mi u drugom dijelu barem 15 minuta sto bi moglo biti dovoljno za jedan gol.

Al su ofirni i ovi sa arene komentatori..
Neko ce u Sarajevu fasovat crveni,ljudi ubise..
Neko ce u Sarajevu fasovat crveni,ljudi ubise..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jesu grubi ovi iz Sarajeva grubi u pi*ku materinu, sve startovi dva metra od lopte i još se na sve bune
Ja sam mislio da oni igraju bolji fudbal.
Jako teška igra tačnije ima je samo na momente al rezltat je za sad ok, samo da ne primimo gol na otvaranju drugog i onda da pred sami kraj napadnemo onako kako to uvijek radimo kad nam treba rezultat.
Bekići su fakat šupčine teške, najprljaviji od svih igrača FKS. Ono da oni maksuz udaraju "svoje"

Jako teška igra tačnije ima je samo na momente al rezltat je za sad ok, samo da ne primimo gol na otvaranju drugog i onda da pred sami kraj napadnemo onako kako to uvijek radimo kad nam treba rezultat.
Bekići su fakat šupčine teške, najprljaviji od svih igrača FKS. Ono da oni maksuz udaraju "svoje"

Ne znam kako Berberovic ne dobi zuti, a bome i Amer Bekic, pa dva lakta u grlo nasim igracima...
Sarajlije zadoovljne ovom igrom izgleda, ako je ovo ono sto najbolje mogu danas, moze se ovdje dobit ako nasi zaigraju onako kako znaju u drugom poluvremenu, akobogda.
Sarajlije zadoovljne ovom igrom izgleda, ako je ovo ono sto najbolje mogu danas, moze se ovdje dobit ako nasi zaigraju onako kako znaju u drugom poluvremenu, akobogda.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joj Efendica pa sto ostavlja svog covjeka uvjek vamo u pm..pa daj brate nemoj mi to raditi..pokusavam ga hvalit pokusavam da mu nabijemo samopouzdanje , ali nekad stvarno ne mozes 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
zašto su ofirni, oni jesu navijači Sarajeva, barem ovaj čupo, za ovog drugog nisam siguranharry_90 je napisao/la:Al su ofirni i ovi sa arene komentatori..
Vadi efendica molim te srcani cu dobit
"Modra boja,na bijelome platnu,
Efe.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
vadiiiii Efendica ljudi ubacuju sa njegove strane daj Skahuuu dajjjj Skahuuu Husrefe nemoj da primimo gol ebemu mater .. Efendic ima zuti dobit ce crveni bode li se borio onako kako zna jer tad zaista igra dobro kad zuji po terenu..ne moze sad to radit dobit ce crveni
edit:
vec treci put Efendic ostavlja vamo covjeka da prolazi.. brateee nemoj mi ovo radit
edit:
vec treci put Efendic ostavlja vamo covjeka da prolazi.. brateee nemoj mi ovo radit

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ASD
- Kontakt:
Drugi navija za Zelju.Chinaglia je napisao/la:zašto su ofirni, oni jesu navijači Sarajeva, barem ovaj čupo, za ovog drugog nisam siguranharry_90 je napisao/la:Al su ofirni i ovi sa arene komentatori..
Efendić namjerno ostavlja njihovog igrača na strani. U zadnjoj kontri ako ste vidjeli okrenu se da pogleda gdje je igrač pa krenu neofirno u sredinu.
Edit: OVO SIMULIRANJE?
Edit: OVO SIMULIRANJE?

- SaltCityAttack
- Kontakt:
penal mozda nije ali nije ni simuliranje sigurno... ima li Amhetovic pravo nastupa protiv Zrinjskog ?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Slicna situacija kao Borac-Siroki samo ovaj nije dobio zuti. Tada je sudac kaznjen tj suspendiran jer su iz saveza rekli da je penal i zanimljivo odmah je bila vanredna sjednica da bi se kaznilo suca..SaltCityAttack je napisao/la:penal mozda nije ali nije ni simuliranje sigurno... ima li Amhetovic pravo nastupa protiv Zrinjskog ?