Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Uz eventualni dolazak Samya uz naravno Alexisa i Debuchya ovo bi bio najbolji transfer rok Arsenala ikada.
da je ofišl tu sad bi momčiluk rek'o "koja frka oko završenih transfera"
A.F.C. Bournemouth!
Jel predstavljen Sanchez? Nigdje nema vijesti o tome
Sta se pise za Khediru, kakve su sanse da ga dovedemo?

Sta se pise za Khediru, kakve su sanse da ga dovedemo?
khedira ako pristane na manju plaću od one koju prima u realu bi mogao doći,zasad traži navodno 153 000 eura tjedno,što voajer mu odbija dati
Seameneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zadovoljaaaaaaaaan
1946
A ja lika, pa daj covjeku te pare. Klubovi koji osvajaju titule godinama unazad imaju igrace koje placaju i 250.000 funti sedmicno ili cak vise.Seaman je napisao/la:khedira ako pristane na manju plaću od one koju prima u realu bi mogao doći,zasad traži navodno 153 000 eura tjedno,što voajer mu odbija dati
nisamHead je napisao/la:Seameneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zadovoljaaaaaaaaan

- frankqqqqq
- Kontakt:
Joj ako Sami dođe, najbolji prelazni rok za Arsenal ikad 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Naravno da se nece razbijati club wage structure zbog Khedire, to bi bilo besmisleno realno. Primjera radi Sanchez i Ozil ce primati iste pare, mislim 140k sedmično, kad bi Khediri dali više od toga bilo bi glupo i štetilo bi čitavom timu.
Ako je istina da je odbio produzenje ugovora u Realu zbog nas (navodno su ga Ozil, Poldi i Mert nagovarali da predje kod nas) onda bi mogao biti spreman i na kompromis sto se plate tiče.

Ako je istina da je odbio produzenje ugovora u Realu zbog nas (navodno su ga Ozil, Poldi i Mert nagovarali da predje kod nas) onda bi mogao biti spreman i na kompromis sto se plate tiče.

Bender, Khedira ili pak Martinez.Darren @DarrenArsenal1 6m
Arsenal have sights on Germany for a DM

Što je ovako kasno ovo predstavljanje novih dresova, imaju li oni razumijevanja za moje ispite sutra ujutro ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Nista od khedire.
1. Skup
2. Rizičan
3. Nije DMF - njegova zamjena u realu je Modric. Uvijek je igrao sa Xabijem, ne moze igrat solo DM isto ko sto npr. eduardo ne moze igrat solo spicu.
1. Skup
2. Rizičan
3. Nije DMF - njegova zamjena u realu je Modric. Uvijek je igrao sa Xabijem, ne moze igrat solo DM isto ko sto npr. eduardo ne moze igrat solo spicu.
-
- Kontakt:
Nadma se da cemo se dogovoriti sa Khedirom, nadam se da Wenger nista nece pametovati sa Alexisom i pokusavati da on bude krilo asistent francuskom suteru busena trave terena u Engleskoj, Sanchez u spic...Jos kad bi doveli onog Draxlera na krilo ufff....
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
izgleda da ćemo postati pohlepni po pitanju transfera
Be happy Gooners!! Alexis Sanchez is on his way to a Medical at Arsenal. pic.twitter.com/dWfc8015jE
- Marsal
- Kontakt:
E jbg sad, baš smo pohlepni postali. Na putu da dobijemo Sancheza, Remya i Debuchya, za Khediru se opasno kuha i ti bi namah i Draxlera.BigBigBang je napisao/la:Nadma se da cemo se dogovoriti sa Khedirom, nadam se da Wenger nista nece pametovati sa Alexisom i pokusavati da on bude krilo asistent francuskom suteru busena trave terena u Engleskoj, Sanchez u spic...Jos kad bi doveli onog Draxlera na krilo ufff....

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Pominjem Draxlera jer smo bili veoma blizu da ga dovedemo, kontam valjda mu ej pala cijena pa hebote ne moze biti 40 miliona ako je Griezman 25...trebalo bi to ponovo pokusati jao kako bi tada odzvonilo Theu Walnutu za sva vremena, treba ga prodati Liverpoolu.
-
- Kontakt:
Ko vam je CF? Giroud ? 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
Amar Dzeko...Amar Dzeko je napisao/la:Ko vam je CF? Giroud?
Tw Lee Dixon (ex-Arsenal): "Just spoke to Arsene. He's very happy about Sanchez and Debuchy." [@LeeDixon2]
-
- Kontakt:
Ozbiljno pitam. Pravo fina ekipica, ali bez dobrog centarfora.
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.