FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
2.40 kvota na nama u premieru dok sheriff 2.60
al je bilo lol kad sam vidio orebro-sarajevo 1 1.55 2 5.50 haha
ma abd dobijamo ovu makar minimalno i onda se tamo idi branit i na kontre
al je bilo lol kad sam vidio orebro-sarajevo 1 1.55 2 5.50 haha
ma abd dobijamo ovu makar minimalno i onda se tamo idi branit i na kontre
Bice prenoS

A lika, kakve veze ima Osim, ako nije stig'o certifikat iz Belgije!EmirTM87 je napisao/la:kakvih sve gluposti neces procitati ovdjecuj koliko ima karti ...kako ce neko od nas znati koliko je tacno karti ostalo
... i cuj pitanja ima li sanse da smajic zaigra, evo ti osimov broj pa ga pitaj 061/532-924
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Stigo certifikat za Smajketa, sve je do Osima.
- SarajlijaTM
ma ja sam zadovoljan i sa 1:0,a ako budemo bolji necu se buniti
realno samo da go ne primimo,pogotovo ne rano
realno samo da go ne primimo,pogotovo ne rano
Kakve su to prognoze, pa nismo Liverpool, jbt jesu im otisli neki igraci, al' su institucija za nas!
0:0 u vrh glave!
0:0 u vrh glave!
da malo vise pratis desavanja znao bi da je certifikat stigaoEdin TM87 je napisao/la:A lika, kakve veze ima Osim, ako nije stig'o certifikat iz Belgije!EmirTM87 je napisao/la:kakvih sve gluposti neces procitati ovdjecuj koliko ima karti ...kako ce neko od nas znati koliko je tacno karti ostalo
... i cuj pitanja ima li sanse da smajic zaigra, evo ti osimov broj pa ga pitaj 061/532-924

Ko ne može da dođe večeras ima prijenos na BHT. Evo sad vidio na teletextu.
FEDERER= KLOC
[youtube][/youtube]
proširite
A evo i sastav za večrašnji meč sa novim dresovima:

proširite

A evo i sastav za večrašnji meč sa novim dresovima:

Već 2.000 stranica se spominje kako je uništen jedan fin forum, a sve više i više se pišeAl ste ga zaspamali zanjih 100 stranica sve same gluposti
unistili ste jedan fin forum
Procitah juce u avazu, da nije nesto doslo i da nece igrat, al' dobro ipak je to avaz....EmirTM87 je napisao/la:da malo vise pratis desavanja znao bi da je certifikat stigaoEdin TM87 je napisao/la:A lika, kakve veze ima Osim, ako nije stig'o certifikat iz Belgije!EmirTM87 je napisao/la:kakvih sve gluposti neces procitati ovdjecuj koliko ima karti ...kako ce neko od nas znati koliko je tacno karti ostalo
a ti samo pametujes i provociras....unosis negativnu energiju svo vrijeme ohladi mali maloEmirTM87 je napisao/la:da malo vise pratis desavanja znao bi da je certifikat stigaoEdin TM87 je napisao/la:A lika, kakve veze ima Osim, ako nije stig'o certifikat iz Belgije!EmirTM87 je napisao/la:kakvih sve gluposti neces procitati ovdjecuj koliko ima karti ...kako ce neko od nas znati koliko je tacno karti ostalo
- spielführer_21
- Kontakt:

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
@Edin_tm87 ma yebes avaz sta sosoni znaju

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Maleni, od sveg srca vam zelim da veceras ostvarite dobar rezulta, i da i vi i mi prodjemo dalje, da sto vise promovisemo nas grad u euro takmicenjima. SRETNO 

@space
ne provociram nikog, samo sam rekao da je glupost pitati koliko ima tacno karti, koja ce postava igrati i slicno
ako te to isprovociralo do tebe je, a ne do mene
ne provociram nikog, samo sam rekao da je glupost pitati koliko ima tacno karti, koja ce postava igrati i slicno

ako te to isprovociralo do tebe je, a ne do mene

-
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! IZVINJAVAM SE ZBOG SPAMA!spielführer_21 je napisao/la:
![]()
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Nema vise juga...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
Aj što se isfura , jesil to ti dodo sviju ti ?ragazzidelsud1987 je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! IZVINJAVAM SE ZBOG SPAMA!spielführer_21 je napisao/la:
![]()

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 30 gostiju.