Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Saurman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Saurman » 01 jun 2013, 16:24

neurofunk je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Kad Tottenham za Balea traži onoliko lovu može i Liverpool za Suareza.
Ne može tražiti više ako mu je klauzula 40 £ mil.
Ta klauzula ne postoji u njegovom ugovoru.
Liverpool are obliged to inform Suárez of any club prepared to activate a clause, believed to be in excess of £40m, that was included in the new four-year contract he signed last August. The clause will trigger negotiations should he wish to speak to that club, but not an automatic sale, and Liverpool would enter any talks insisting the Uruguay international is a better, fitter player than Torres was in January 2011.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jun 2013, 16:25

Ozil10 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ma ja sam siguran da su Real i Atletico opcije a mogao bi u Atletico posto oni odma istresu kesu za napadaca,nema cekanja :)
Tesko da moze Atletico ponuditi kao njegov gradski rival iako su dobili oko 60 mil ..
Prodaja Toressa zamjena Aguero,prodaja Aguera zamjena Falcao tako da me nebi uopste cudilo da ga kupe i plate 50 mill bez ikakvih problema....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 jun 2013, 16:41

The ECHO understands that reports in Spain that Suarez has a £40million buy-out clause in his contract are incorrect.

Liverpool remain determined to keep the Uruguayan and even if Suarez submitted a transfer request it would take a bid well in excess of that figure for the Reds to consider selling their 30-goal top scorer.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 jun 2013, 16:50

YNWA je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Kad Tottenham za Balea traži onoliko lovu može i Liverpool za Suareza.
Bale trenutno vrijedi daleko vise od Suareza ;)

ako klauzula i postoji, ona nije 40 miliona, nego je 50 ili vise, tako da, nek Real posalje isto koliko je i Chelsea za Torresa i nek ga vode, nadam se da ce se to uskoro desiti :)
Zbog čega :?:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jun 2013, 17:05

Zodiac je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Bale trenutno vrijedi daleko vise od Suareza ;)

ako klauzula i postoji, ona nije 40 miliona, nego je 50 ili vise, tako da, nek Real posalje isto koliko je i Chelsea za Torresa i nek ga vode, nadam se da ce se to uskoro desiti :)
Zbog čega :?:
milion razloga ali posto mi je sad mrsko i citati :mrgreen: , samo cu kopirati jedan tekst sa drugog foruma :)

I sam si naveo neke. Ali kao što si rekao Suarez nikad neće biti čisti AM ili krilo, on je napadač. E sad, koliko god on bio nepredvidiv i lucidan, njegova ogromna mana kao igrača u vrhu napada je, i uvijek će biti, to što je prilično slab egzekutor. Znači može promašiti nekoliko zicera u utakmici i najjače je što se na to nitko više previše ni ne čudi. Stavljalo se po forumu dosta tablica o propuštenim prilikama napadača u epl i naravno da je on uvijek bio u samom vrhu. Dovoljno se sjetiti i prve utakmice protiv Zenita u Rusiji koja pokazuje da nas je direktno Suarez izbacio iz natjecanja (svaka čast na borbi i golovima u drugoj, ali mi smo taj dvoboj izgubili u prvoj utakmici). Jednostavno, nedopustivo je promašiti takve mrtve šanse u utakmici knock-out faze europskog natjecanja. Znači svaka čast na mnogim golovima iz nemogućih situacija i nekim odličnim nepredvidivim potezima koji pokazuju da je on wc definitivno, i zabio je koliko je zabio ove sezone, ali njemu je ovo o čemu sam pričao velika mana kao napadaču i to je činjenica.
S druge strane, Bale se pošteno nazabijao i sam vukao ekipu u drugom dijelu sezone, i pokazao se u završnici odličan s dvije pozicije, s ljevog krila i kasnije iz sredine gde je igrao kao neki inside forward, što njemu i jesu najbolje pozicije. Znači, nije ništa lošiji u egzekuciji od Suareza, mislim da su tu negdje i da je razlika, ako je ima, u tom segmentu vrlo mala, na jednu ili drugu stranu. O šutu iz daljine neću ni počinjati tu je sve jasno. A ključna stvar u ovoj priči je ta da je Suarez špica, a Bale ofenzivni vezni.
Onda, Suarez je promaja u glavi, to je bar svima jasno i o tome smo već knjige ovdje napisali(konstantno svađanje sa sucima-kartoni,divljanje i skakanje kad nešto nije po njegovom, mlataranje rukama 90 min, ugrizi itd. isl.) i time na direktan način škodi sebi u smislu lošije koncentracije u igri i bezbrojnih suspenzija,te naravno ekipi u kojoj igra- nema ga zbog suspenzija da pomogne ekipi i naravno stvara lošu sliku sebe, samim tim ekipe u kojoj igra kod sudaca, što smo također osjetili. S druge strane Bale, iako 2 godine mlađi (još jedna prednost) već se pokazao kao uravnotežen i normalan na terenu, uz to, da, dajva-ali nekako uz manje predstave i u boljim trenucima od Suareza. Stvarno se pokazao ok u tom smislu(ponašanje na terenu) već u vrlo mladim godinama i definitvno ga vidim vrlo uskoro kao kapetana Spursa, naravno, ukoliko tamo ostane.
Već si rekao da je polivalentniji, samim time i nemjerljivo bolji igrač u defanzivi (koju danas u nekim trenucima utakmice igra svaki igrač). Proveo je ranije dio karijere na beku i pokazao da je predobar da bi ga se tamo držalo.
Brži je od Suareza i opasniji na širokom prostoru, naravno Suarez je opasniji kad je u gužvi oko samog gola zbog te svoje nepredvidivosti, ali opet kažem Suki je napadač, a Bale ofenzivni vezni tako da mu to ni nije toliko primarno kao Sukiu.
Bale je fizički jači, viši, i bolji u skok igri, te ima bolji centaršut kojeg je totalno izradio kao krilo. Pogotovo ubijaju te njegove oštre niske lopte iz trka s ljeve strane koje u pravilu naprave problem obrani.

Što se novčane vrijednosti tiče, Britanac je i samim tim još mu se dodatno diže cijena. I koliko god ogavan taj FA bio, pa nisu mu ni oni slučajno na kraju sezone dodjelili duplu nagradu u najjačoj ligi svijeta. To su činjenice.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 jun 2013, 17:25

Balea ako gledas kao veznog onda je zakazao u kreativnosti . Taj njegov ubitacan centarsut ga je ostavio na 4 asistencije ove sezone . Njegova brzina je njegovo najvece oruzje , o sutu necemo razgovarati , Suarez je zabijao iz slobodnjaka i iz nemogucih pozicija dok se za Balea tad nije ni znalo . To je plus za Urugvajca a ne suprotno . RVP koji ima taj ubojit zadnji udarac , koji zna zavrsiti kako treba ima 2 gola vise od Suareza u ligi . Tako da ne bih bas rekao da Suarez nema dobar finišing . On kad bi zabio svaku priliku koju sam sebi kreira on bi bio odmah iza Ronalda i Messia po golovima . On je jednostavno neumoriv trkac , fantastican dribler , sjajan mozak za pozicioniranje i trk u prostor . Najvise od toga je pokazao ove sezone . A uz sve to ima fantastican sut . U igri glavom , ako imas negdje statistiku ko ih je vise zabio glavom od njhi dvojice rado bi to vidio . Vrijede isto samo zbog toga sto Suarez ne zabije 3 od 5 stopostotnih prilika koje sam sebi stvori na tekmi , nego zabije 1 . I na kraju da dodam da to sto Sule nije normalan nimalo ne snizava njegovu cijenu , a to ce se vidjeti ako ga Liverpool proda .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jun 2013, 17:34

NYKnicks Fan je napisao/la:[youtube][/youtube]
kakve ovo ima veze s temom
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 jun 2013, 17:39

@YNWA
Taj tekst sto si zalijepio potencira sve prednosti Balea a u drugi plan su stavljene njegove slabosti dok je s druge strane Suarez predstavljen kao grozan egzekutor i neumorni trkač kao da pricamo o Milneru a ne drugom strijelcu PL.

I jedan i drugi prave razlike na terenu Bale uglavnom sutevima van 16 a Suarez nenadyebivim driblinzima gdje nikad ne mozes skontat u koju ce stranu okrenuti.

I jedan i drugi simuliraju ,jedina prednost velsanina je sto ne ujeda :mrgreen: a ako je to razlog da vrijedi PUNO vise od urugvajca onda ok.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jun 2013, 21:59

Zodiac je napisao/la:@YNWA
Taj tekst sto si zalijepio potencira sve prednosti Balea a u drugi plan su stavljene njegove slabosti dok je s druge strane Suarez predstavljen kao grozan egzekutor i neumorni trkač kao da pricamo o Milneru a ne drugom strijelcu PL.

I jedan i drugi prave razlike na terenu Bale uglavnom sutevima van 16 a Suarez nenadyebivim driblinzima gdje nikad ne mozes skontat u koju ce stranu okrenuti.

I jedan i drugi simuliraju ,jedina prednost velsanina je sto ne ujeda :mrgreen: a ako je to razlog da vrijedi PUNO vise od urugvajca onda ok.
suarez je wc igrac u to nema sumnje, ti najbolje znas sta mislim o njemu kao igracu, suarez i bale su dva razlicita igraca, svaki ima svoje prednosti i mane, ali u ovom trenutku kada je rijec o tome ko je skuplji, to je bale, a najvise zbog toga sto ne ujeda protivnicke igrace :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 01 jun 2013, 22:00

aspas asistencija :D
Walk on, with hope in your hearts.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 jun 2013, 22:07

Klub ga zeli iako je ujeo Ivanovica, sto znaci da ce ga prodati za cijenu koju oni smatraju da je dostojna njegovih fudbalskih kvaliteta . Ja ocekujem da ce otici za 55-60 miliona funti .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jun 2013, 22:08

Luis Suarez £50m
Andy Carroll £15m
Martin Skrtel £12m
Jonjo Shelvey £6m
Sebastian Coates £5m
Jay Spearing £3m
Ousamma Assiadi £3m
Downing 6m.
= 100 miliona funti.

Za 100 miliona funti je moguće cijeli tim kupiti. Samo treba biti mudar i pametan. Prva greška koju je Rodgers napravio je potpisivanje Tourea koji sada ima, rema medijima naravno, 75 000 funti sedmičnu platu. Puno je bolje da smo potpisali Douglasa iz Twentea, dvadesetpetogodišnjeg štopera, kojem također ugovor na kraju sezone ističe i došao bi nam besplatno. Douglas bi naravno mogao dobiti 40 000 do 50 000 funti sedmično i bio bi prezadovoljan. No, Tourea je lahko istrpiti, ima ugovor na samo dvije godine i te dvije godine će brzo proći.
Veoma nam je potreban lijevi bek, naravno kao rezerva, jer je Enriqe čovjek za prve postave. Na um mi pada Alonso i velika je štet da ga propustimo. Njemu ističe ugovor sa Boltonom i on bi došao besplatno. Koliko sam primjetio Fiorentina je čula za njega i vrlo je moguće da dođe kod njih. Jedna Fiorentina, koja bi u ovom trenutku rastvila Liverpool na proste faktore, čula je za Alonsa koji igra u Championshipu, dok naš retardirani trener i klupski komitet nisu.
Od štopera potreban nam je jedan za prve postave. Takav štoper treba biti visok, ali u isto vrijeme igrač koji zna igrati prizemne lopte i znati igrati lopte. Vidno je da Rodgers takve traži i takve treba i upravo zbog toga se Skrtel nikako nije mogao snaći u novom Liverpoolu. Papa je potpuni promašaj po pitanju Liverpoola, jer postoji bolji štoper od njega koji će doći za jeftinije pare. Papa je mrcina isto kao Škrtel i teško će se snaći, sklon je povredama i od ove teške povrede teško će se vratiti kaoonaj stari i trebao bi koštati 15 miliona eura. Zašto davati tolike pare za igrača koji ima slabo koljeno? Toby je mnogo bolja opcija, jer će igrati za repku koja može postati jedna od 3 najjače fudbalske sile u skorije vrijeme, naučio je biti prvak i osvajati trofeje, dobar je skok igri i zna se dodavati i iznijeti loptu, i koštao bi oko 9 miliona eura.

Treba nam zadnji vezni i to po potrebi crnac. Takav je igrač prijeko potreban svakoj ekipi. Mi imamo Lucasa koji je iz utakmice u utakmicu sve lošiji i lošiji, sterilizovan u fazi napada i svakog trena se treba plašiti da ne obnovi povredu. Dva dobra igrača se mogu dovesti i dostupni su na tržištu. Wanyama iz Celtica i Diame iz West Hama. Ovaj rvi bi koštao oko 10 miliona funti, dok bi drugi koštao 5 miliona funti, koliku mislim da ima klauzulu u ugovoru. Biram ovog prvog jer je mlađi, ima taj pobjednički mentalitet i nekako me strah za Diamea jer sam čitao da ima srčanih problema.

Treba nam još jedan kreativni vezni. Shelvey ide, Susa na posudbu, Gerard više nije za te pozicije, ima Coutinho ali duga je sezona. Ispašćemo veliki levati ako ne dovedemo Eriksena, a prema svemu sudeći Dortmund će ga dovesti. E to bi bio veliki transfer, za 15 miliona eura dovesti jednog takvog igrača, ali ne. Rodgersu je dovoljan Coutinho i vjerovatno će on naredne sezone igrati tu poziciju. Biće tu i njegov miljenik Allen. Dobro, sam će na kraju sezone snositi posljedice svog neuspjeha. Ako Coutinho ide na AM, onda nam trebaju krila ( mišljenje trenera ).

Borini nije krilo, Aspas nije krilo, Downing nije ni za šta... Stara boljka koju nijedan trener ne vidi. Atsu će doći, biće to novi Raheem. Drago će nam biti kada ga vidimo u prvoj postavi jer je mlad, ali ćemo onda psovati jer ne zna pogodisiti čistu priliku. Tamo oko 15-tog kola zabiće prvi go i svi će ga hvaliti i pisati sljedeća je sezona naša. Uvijek ista priča.
Ne trebaju nam pare od Reala, treba nam Di Marija. Takvo krilo nismo imali od osnivanja Premiershipa. Treba nam Naser Chadli iz Twentea, trebaju nam braća Ayew ( više Andre, ali ni drugi nije loš ).
Suarez ide, ok. Treba dovesti zamjene, dvije i to dobre a jeftine. Bony, Benteke, Aubemayang...

Alonso free, Toby 9, Wanyama 10, Chadli 8, Di Marija ( kao zamjena za Suareza uz doplatu ), Bony 10, Aubemayang 15.

Što se tiče golmana, tu je manje više sve poznato. Ako Reina ostane, neće niko doći, a ako Reina ode vjerovatno dolazi Begović. Za Bega sve preko 10 miliona funti bilo bi pretplaćivanje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 01 jun 2013, 22:10

slika
Ovaj desni sličan onim ronilačkim našim ;)

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 01 jun 2013, 22:16

Henderson je napisao/la:Luis Suarez £50m
Andy Carroll £15m
Martin Skrtel £12m
Jonjo Shelvey £6m
Sebastian Coates £5m
Jay Spearing £3m
Ousamma Assiadi £3m
Downing 6m.
= 100 miliona funti.

Za 100 miliona funti je moguće cijeli tim kupiti. Samo treba biti mudar i pametan. Prva greška koju je Rodgers napravio je potpisivanje Tourea koji sada ima, rema medijima naravno, 75 000 funti sedmičnu platu. Puno je bolje da smo potpisali Douglasa iz Twentea, dvadesetpetogodišnjeg štopera, kojem također ugovor na kraju sezone ističe i došao bi nam besplatno. Douglas bi naravno mogao dobiti 40 000 do 50 000 funti sedmično i bio bi prezadovoljan. No, Tourea je lahko istrpiti, ima ugovor na samo dvije godine i te dvije godine će brzo proći.
Veoma nam je potreban lijevi bek, naravno kao rezerva, jer je Enriqe čovjek za prve postave. Na um mi pada Alonso i velika je štet da ga propustimo. Njemu ističe ugovor sa Boltonom i on bi došao besplatno. Koliko sam primjetio Fiorentina je čula za njega i vrlo je moguće da dođe kod njih. Jedna Fiorentina, koja bi u ovom trenutku rastvila Liverpool na proste faktore, čula je za Alonsa koji igra u Championshipu, dok naš retardirani trener i klupski komitet nisu.
Od štopera potreban nam je jedan za prve postave. Takav štoper treba biti visok, ali u isto vrijeme igrač koji zna igrati prizemne lopte i znati igrati lopte. Vidno je da Rodgers takve traži i takve treba i upravo zbog toga se Skrtel nikako nije mogao snaći u novom Liverpoolu. Papa je potpuni promašaj po pitanju Liverpoola, jer postoji bolji štoper od njega koji će doći za jeftinije pare. Papa je mrcina isto kao Škrtel i teško će se snaći, sklon je povredama i od ove teške povrede teško će se vratiti kaoonaj stari i trebao bi koštati 15 miliona eura. Zašto davati tolike pare za igrača koji ima slabo koljeno? Toby je mnogo bolja opcija, jer će igrati za repku koja može postati jedna od 3 najjače fudbalske sile u skorije vrijeme, naučio je biti prvak i osvajati trofeje, dobar je skok igri i zna se dodavati i iznijeti loptu, i koštao bi oko 9 miliona eura.

Treba nam zadnji vezni i to po potrebi crnac. Takav je igrač prijeko potreban svakoj ekipi. Mi imamo Lucasa koji je iz utakmice u utakmicu sve lošiji i lošiji, sterilizovan u fazi napada i svakog trena se treba plašiti da ne obnovi povredu. Dva dobra igrača se mogu dovesti i dostupni su na tržištu. Wanyama iz Celtica i Diame iz West Hama. Ovaj rvi bi koštao oko 10 miliona funti, dok bi drugi koštao 5 miliona funti, koliku mislim da ima klauzulu u ugovoru. Biram ovog prvog jer je mlađi, ima taj pobjednički mentalitet i nekako me strah za Diamea jer sam čitao da ima srčanih problema.

Treba nam još jedan kreativni vezni. Shelvey ide, Susa na posudbu, Gerard više nije za te pozicije, ima Coutinho ali duga je sezona. Ispašćemo veliki levati ako ne dovedemo Eriksena, a prema svemu sudeći Dortmund će ga dovesti. E to bi bio veliki transfer, za 15 miliona eura dovesti jednog takvog igrača, ali ne. Rodgersu je dovoljan Coutinho i vjerovatno će on naredne sezone igrati tu poziciju. Biće tu i njegov miljenik Allen. Dobro, sam će na kraju sezone snositi posljedice svog neuspjeha. Ako Coutinho ide na AM, onda nam trebaju krila ( mišljenje trenera ).

Borini nije krilo, Aspas nije krilo, Downing nije ni za šta... Stara boljka koju nijedan trener ne vidi. Atsu će doći, biće to novi Raheem. Drago će nam biti kada ga vidimo u prvoj postavi jer je mlad, ali ćemo onda psovati jer ne zna pogodisiti čistu priliku. Tamo oko 15-tog kola zabiće prvi go i svi će ga hvaliti i pisati sljedeća je sezona naša. Uvijek ista priča.
Ne trebaju nam pare od Reala, treba nam Di Marija. Takvo krilo nismo imali od osnivanja Premiershipa. Treba nam Naser Chadli iz Twentea, trebaju nam braća Ayew ( više Andre, ali ni drugi nije loš ).
Suarez ide, ok. Treba dovesti zamjene, dvije i to dobre a jeftine. Bony, Benteke, Aubemayang...

Alonso free, Toby 9, Wanyama 10, Chadli 8, Di Marija ( kao zamjena za Suareza uz doplatu ), Bony 10, Aubemayang 15.

Što se tiče golmana, tu je manje više sve poznato. Ako Reina ostane, neće niko doći, a ako Reina ode vjerovatno dolazi Begović. Za Bega sve preko 10 miliona funti bilo bi pretplaćivanje.
slazem se sa svim, odlican post i da istaknem wanyamu - e njega bih stvarno volio u klubu jer je lik TENK

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 jun 2013, 22:22

@henderson svaka cast,ako suarez hoce da ide, neka ide.za pare od Suareza dovest lukakua,tobya i draxlera(jest da je potpisao novi ugovor,al ako treba iskesirat dobru lovu neka iskesiraju,momak ima 20 godina a igra drama)Mada ne bi bilo lose kad bi ovi nasi probali di Mariu ukljuciti u trnsfer Luisa + nekih 20-25 mil. koje bi ja odmah dao za draxlera.
Di Maria - Cou - Draxler
------------ Sturidge-

uopste ne bi izgledalo lose
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 jun 2013, 22:45

Mogli biste svi vi da volontirate skauting u Liverpoolu :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 jun 2013, 22:50

gio10 je napisao/la:Mogli biste svi vi da volontirate skauting u Liverpoolu :mrgreen:
mogli bi ;) ,samo sta je potrebno od dokumenata :lol:
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 01 jun 2013, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 jun 2013, 22:50

gio10 je napisao/la:Mogli biste svi vi da volontirate skauting u Liverpoolu :mrgreen:
Slazem se :mrgreen: Ne vidim bas toliko klubova da se otima za sve ove super igrace .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jun 2013, 22:55

Celta ostala u Premiershipu, što znači da su naši na vrijeme reagovali i doveli Aspasa ( koji je usput noćas imao asistenciju ). Na divno iznenađenje, naši odradili dobar posao u Španiji.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 jun 2013, 22:56

Henderson je napisao/la:Celta ostala u Premiershipu, što znači da su naši na vrijeme reagovali i doveli Aspasa ( koji je usput noćas imao asistenciju ). Na divno iznenađenje, naši odradili dobar posao u Španiji.
Jel to sigurno, da smo doveli Aspasa?
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: EBSCO, fera, nerkolfc i 10 gostiju.