I kakve to ima veze sa temom?ibrakadabra je napisao/la:Igrači sarajeva zadrzani na carinskoj kontroli jer je kod istih otkriven veliki broj pakovanja hrenovki "OVAKO"

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I kakve to ima veze sa temom?ibrakadabra je napisao/la:Igrači sarajeva zadrzani na carinskoj kontroli jer je kod istih otkriven veliki broj pakovanja hrenovki "OVAKO"
Hajde ti kod komsija pa im se ulizujUtic je napisao/la:I kakve to ima veze sa temom?ibrakadabra je napisao/la:Igrači sarajeva zadrzani na carinskoj kontroli jer je kod istih otkriven veliki broj pakovanja hrenovki "OVAKO"
Evo ja sad sa Grbavice,ima karata koliko hocete.MaJaBa je napisao/la:LJudi,imal' se na grbavici kupit' karti posto nigdje nisam procitao gdje ima da se kupi
Nevalja sad to , treba sada da smo jedni za drugeibrakadabra je napisao/la:Igrači sarajeva zadrzani na carinskoj kontroli jer je kod istih otkriven veliki broj pakovanja hrenovki "OVAKO"
Sa blekicima,ti mora da se šališragazzidelsud1987 je napisao/la:Nevalja sad to , treba sada da smo jedni za drugeibrakadabra je napisao/la:Igrači sarajeva zadrzani na carinskoj kontroli jer je kod istih otkriven veliki broj pakovanja hrenovki "OVAKO"
Slusaj sine, ja se ne ulizujem nikome. To sto sam pozelio srecu ne znaci da se nekome ulizujem, a pored toga svjestam sam mogucnosti obje ekipe...ibrakadabra je napisao/la:Hajde ti kod komsija pa im se ulizujUtic je napisao/la:I kakve to ima veze sa temom?ibrakadabra je napisao/la:Igrači sarajeva zadrzani na carinskoj kontroli jer je kod istih otkriven veliki broj pakovanja hrenovki "OVAKO"
upravu si za te glupostiEmirTM87 je napisao/la:kakvih sve gluposti neces procitati ovdjecuj koliko ima karti ...kako ce neko od nas znati koliko je tacno karti ostalo
... i cuj pitanja ima li sanse da smajic zaigra, evo ti osimov broj pa ga pitaj 061/532-924
hahahha ma sad sam izmislio brojaleksandar_veliki je napisao/la:Neko ti laznjak podvalio.EmirTM87 je napisao/la:kakvih sve gluposti neces procitati ovdjecuj koliko ima karti ...kako ce neko od nas znati koliko je tacno karti ostalo
... i cuj pitanja ima li sanse da smajic zaigra, evo ti osimov broj pa ga pitaj 061/532-924
Ma brate ja uzeo prije pola sata.Ono sto sam vidio je da karata ima,i to poprilican broj je ostao.ultra_CImanija je napisao/la:upravu si za te glupostiEmirTM87 je napisao/la:kakvih sve gluposti neces procitati ovdjecuj koliko ima karti ...kako ce neko od nas znati koliko je tacno karti ostalo
![]()
a sto se tice karti jedni pisu ma ima ima, a drugi nestaje planulo sve ne znas kome da vjerujes ja mislim da ipak prodaja juga ide bas dobro nestace ga ubrzo a za ostalo necu da kom
4:0 dva adilovic , po jedan visca i zebaragazzidelsud1987 je napisao/la:Vaš realni ishod večerašnje utakmice? moj iskreno , 2:1
ee jbg brate pa ne igramo sa Pennarosomtm87gigo je napisao/la:4:0 dva adilovic , po jedan visca i zebaragazzidelsud1987 je napisao/la:Vaš realni ishod večerašnje utakmice? moj iskreno , 2:1
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], manki, SamoDaKazeem i 24 gosta.