Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zato što Tana boli cuna i za Sarajevo i za Kortrijk. Lik se obogatio na kladionicama, trebaju mu klubovi da malo pere pare a malo da se uzme koji dinar i nastima utakmica.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Od slave se ne živi, to ne yebe niko danas. Kad bi se to gledalo onda bi najveći klub na svijetu trebao biti Bristol city kao prvi osnovani klub, kad bi se gledali neki uspjesi prije onda bi Nothingham Forrest, Dinamo Dresden, CSKA Sofia ili neki drugi trebali da se šetaju ligama. Zato fudbal i jeste fudbal, zato ga svi vole, baš što mali dobijaju velike. Na teren 11 na 11 pa pokaži šta imaš. Iskreno ja sam uvijek da se poštuju veličine. Velež, Čelik, to su veličine, ali nema od imena ništa ako si za klinac na terenu.High je napisao/la:Vječne vrijednosti ne postoje, kao ni kliše o velikim i malim klubovima. Samo su tu oni koji rade i oni koji ne rade, pa bujrum po zasluženo.
jel pricas o evropskim nivoima il o nasem..?
i vama ce ic dok se musija i slicni budu htjeli zajebavat...
bas krupa na vrbasu ima svijetlu buducnost..
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve veze velicina kluba ima sa tim kad je osnovan?Addict je napisao/la:Od slave se ne živi, to ne yebe niko danas. Kad bi se to gledalo onda bi najveći klub na svijetu trebao biti Bristol city kao prvi osnovani klub, kad bi se gledali neki uspjesi prije onda bi Nothingham Forrest, Dinamo Dresden, CSKA Sofia ili neki drugi trebali da se šetaju ligama. Zato fudbal i jeste fudbal, zato ga svi vole, baš što mali dobijaju velike. Na teren 11 na 11 pa pokaži šta imaš. Iskreno ja sam uvijek da se poštuju veličine. Velež, Čelik, to su veličine, ali nema od imena ništa ako si za klinac na terenu.High je napisao/la:Vječne vrijednosti ne postoje, kao ni kliše o velikim i malim klubovima. Samo su tu oni koji rade i oni koji ne rade, pa bujrum po zasluženo.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GoskGabela
- Kontakt:
Šta reći na tvoje omalovažavanje. Boli te što jedno selo igra PL, a tvoj Velež 1-ligu FBiHAlemC85 je napisao/la:Od veceras MZ vladaju bh. fudbalom, umjesto velikih centara???Alipasino je napisao/la:Sarajevski fudbal je izdahno.![]()
Kuku nam se sta smo docekali u 21 vijeku.
Gasi masinu i motaj kablove. Nije ovo za nas.
Plus i vi spadate u MZ ili možda mislite da dolazite iz "velikog centra" ?
Budi čovjek i čestitaj na hrabroj igri i pobjedi jednog malog kluba na Koševu

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobio sam morsku bolest pokušavajući da gledam ovaj klip.High je napisao/la:Evo na čemu se zasnivaju motivi genocidne rulje za odlazak na Grbavicu.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
To sto bi svi voljeli da Velez pa recimo Jedinstvo iz Bihaca igraju prvu ligu kao sto je Borac iz BL nedostajao na jednu stranu a na drugu ekipe poput GOSK-a ili bilo koje druge "manje" ekipe. To sto ekipe iz vecih gradova imaju veci potencija a taj ne znaju iskorisiti, sto sportski tako i ekonoski isto je njihov problem. Za mene je to vec isfurana prica, onaj ko zasluzuje igrat ce i to je to.GoskGabela je napisao/la:Šta reći na tvoje omalovažavanje. Boli te što jedno selo igra PL, a tvoj Velež 1-ligu FBiHAlemC85 je napisao/la:Od veceras MZ vladaju bh. fudbalom, umjesto velikih centara???Alipasino je napisao/la:Sarajevski fudbal je izdahno.![]()
Plus i vi spadate u MZ ili možda mislite da dolazite iz "velikog centra" ?
Budi čovjek i čestitaj na hrabroj igri i pobjedi jednog malog kluba na Koševu
Sinoc je ekipa GOSK-a odradila svoje onako kako je trebala, sa malo toga dobili mnogo i tu je sve jasno kao dan, samo smo sebi krivi, vama cestitke

Dok s druge strane vama ide ekstra a i imate svijetlu buducnost...Sariel je napisao/la:jel pricas o evropskim nivoima il o nasem..?
Zar svi misle da Musija baca pare u klub kao u bunar. Pa prosle godine smo imali jedan od najmanjih budzeta u ligi. Ni ove nismo daleko od toga.
I da sutra ode Musija iza ostaje klub sa solidnom infrastrukturom.
Sa Opcinim Kakanj iza ledja koja je jedna od najzdravijih sredina po pitanju sporta. Koja izdvaja preko 300K godisnje za klub.
Heidelberg cement-om kao generalnim sponzorom koji je treci proizvodjac cementa u svijetu.
Musija je tu samo bio zadnja karika koja je objedinila sve to.
- PitarBordo
- Kontakt:
Činjenica je da je Općina Kakanj svjetlosnim godinama ispred cijelih sredina sa stotinama hiljada stanovnika. Kad bi cijela država imala ekonomiju kakvu ima Kakanj bili bi ispred Hrvatske recimo.
Pitanje za Kakanjce, da li postoje planovi u skorije vrijeme za završavanje stadiona? Tipa zatvaranje tribinama sa svih strana? Također mislim da vam treba dosta bolja parking struktura, ja sam bio nekoliko puta kad FKS igra i morao se parkirati bukvalno uz onu glavnu cestu u kanal...
Sve u svemu Mladost ako ovako nastavi može biti prava zadaća "nekadašnjim velikanima" bh. fudbala.
Pitanje za Kakanjce, da li postoje planovi u skorije vrijeme za završavanje stadiona? Tipa zatvaranje tribinama sa svih strana? Također mislim da vam treba dosta bolja parking struktura, ja sam bio nekoliko puta kad FKS igra i morao se parkirati bukvalno uz onu glavnu cestu u kanal...
Sve u svemu Mladost ako ovako nastavi može biti prava zadaća "nekadašnjim velikanima" bh. fudbala.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Za vas nije, zato ste gdje i jeste. Športski pozdravAlemC85 je napisao/la:Od veceras MZ vladaju bh. fudbalom, umjesto velikih centara???Alipasino je napisao/la:Sarajevski fudbal je izdahno.![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dovoljno je reci da imamo pet klubova u elitinim takmicenjima u razlictim sportovima.PitarBordo je napisao/la:Činjenica je da je Općina Kakanj svjetlosnim godinama ispred cijelih sredina sa stotinama hiljada stanovnika. Kad bi cijela država imala ekonomiju kakvu ima Kakanj bili bi ispred Hrvatske recimo.
Sto se tice stadiona zapadna trbina ce dobiti jos dva segmenta sa obe strane ali nece biti fiziciki spojena sa ovom manjom tribinom iza gola kao i krov (koliko sam cuo konstrukcija je vec spremna). Semafor i reflektori ce takodjer biti zavrseni do pocetka naredne sezone.
Parking nam nazalost postaje problematican. Kad smo tek usli koristila se velika parcela pored magistrale i to je bilo super rjesenje medjutim ona je privatno vlasnistvo tako da smo sa parkingom poprilcno ograniceni i nadam se da ce rukovodstvo kluba uskoro uzeti i to u razmatranje.
Realno trenutno nemamo potrebe za vecim kapacitetom stadiona. Idelano bi bilo jos jedna tribina na jugu kao ova sjeverna i imali bi jedan fin stadioncic. Travnjak nam je jako dobar cak mozda i u top 4 u ligi ( moje misljenje)

Heh opstina dala 300k
Cementara
stadion
Blago vama

Cementara

Blago vama

Nije baš tako bajno kako se priča. Općina je izdvojila 250 000 KM za Mladost, to je tačno. Naši tražili pare odmah jer imamo u planu pokrivanje stadiona i ugradnju rasvjete, međutim oni daju mjesečno po 20 000, ne odmah, uz redovna kašnjenja. Kako je moguće da kasnis s isplatama obećanog a imaš 22 miliona na računu? Za takav projekat moraš imati novac na stolu a ne mjesečno. druga stvar je tvornica cementa. Prošle sezone su bili generalni sponzor sa 120 000 KM, ove su dali upola manje, 60 000 što nije ni blizu dovoljno za generalnog sponzora. Naši time nisu zadovoljni ali nisu htjeli da odbiju TC zbog prijašnjih pomoći tokom godina, ali lako se može desiti da narednu sezonu imamo drugog sponzora, kako sam čuo to bi k mogao biti Phillips koji je spreman da izdvoji višestruko veća sredstva. Općinom vlada SDA, a animozitet prema Mladosti je sve veći. Sad su se potpuno okrenuli Rudaru, ako pogledate fb stranicu općine Kakanj prije par dana poziv svima na Rudar, utakmica protiv Bratstva. Niko i ne spominje Mladost. Načelnik nikad neće na Mladost, a ode u Orašje i Gabelu da gleda Rudar. Ok, imaš pravo da lično navijas za koga želiš, ali sj načelnik i moraš podržavati sve, posebno najbolje a to je Mladost. Najveći problem je što Mušija ne dozvoljava ovim debilima iz SDA ni blizu kluba, a rado bi se smjestili i tu nastaje raskol. To je za sada tiho ali Mušija se ne da zajebavat a ovi ne smiju da otvoreno krenu na njega jer čovjek ima ogromnu podršku svakog normalnog. Taj odnos Rudar - Mladost je totalno nezdrav, razlog je što ovi iz Rudara a sve su SDA kadar ne mogu da podnesu da su takvi dobili a Mušija sve radi kako treba i to bez njih. Kompleks do kosti. Pored toga, načelnik je naredio svim kakanjskim javnim poduzećima i privatnicima da ulože pare u Rudar, Mladost ne smiju uopšte da sponzorisu. Vodokom, Grijanje, Rudnik, TE, svi redom. Mladost šalje ponudu za sponzorstvo ne smiju ni da odgovore. Ide do te mjere da čak pojedini mediji ne smiju da daju izvještaje o Mladosti. Npr lokalna TV IC koja je bastion SDA osnovana u ratu od strane 7. Muslimanske brigade nikad, ali nikad nema izvještaje o Mladosti. Za njih premijer liga i Mladost ne postoje, samo Rudar. Isto je s portalkm kakanjlive, pogledajte samo izvještaj s utakmice protiv Želje i Borca, 3 rečenice, o Rudaru se pišu hvalospjevi o pobjedi nad Bratstvom. U Kaknju situacija nije kakvom je predstavljaju, 4000 ljudi na birou od 12 000 radno sposobnih, 10 000 ljudi je napustilo Kakanj. Zapošljava se samo i isključivo SDA, niko ni blizu ne može ko nije. Napravili su zgradu u koju može stati parlament Kine, kažu bez kredita a to je laž, prodali su svu imovinu općine, sve objekte i napravili objekat od 7 miliona KM dok je bolnica i škole u rasulu. Imaju propagandu nevjerojatno, Gebels bi im pozavidio, a na fb stranici Općine ako ostavis komentar koji im se ne sviđa sve, ali sve se briše odmah. SDA je SDA, nema razlike samo se ovi dobro prodaju. Brzo će puknuti na relaciji Mladost - općina a oni se boje jer ako se desi gube 10 000 glasova hladno.
kaki 10 hiljada glasova zbog mladosti kake su ovo price alahu dragi
menstrual
Jednostavne, ne samo oni koji vole Mladost nego svako normalan ko za sad ne glasa bi glasao protiv njih.caffetin je napisao/la:kaki 10 hiljada glasova zbog mladosti kake su ovo price alahu dragi
I nije bitan broj bitna je poenta i sve iznad što sam napisao. Da nisi i ti SS Jugend?
-
Slabo ti ovdje normalnih ima medju ova 3,5-4 miliona napacenih ljudi...tankosava jarane, ne uzdaj se vele u to...
bdw. jugend=omladina, mladez, Mladost!!
bdw. jugend=omladina, mladez, Mladost!!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja se sjećam jednom mislim da niste još bili ušli u PL, na vrhu tada jedine tribine vijorila se crvena zastava sa natpisom "proleteri svih zemalja ujedinite se" od tada vas gotivim, nisam baš upućen u politiku Kaknja mislio sam da su veće firme tipa cent apolitične.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.